sinir hastası olmak üzereyim

Esim mukemmel bir insan fakat sinirinden dolayı bazen boşanma noktasına kadar geliyoruz. Sanırım bu cümle sana ileriki yaşaminda yardımcı olur. Bence bir çözüm bul ayrıca konu hakkında düşüncem ileriki yaşamında çok fazla takıldığını fark edeceksin

Iyice sacmalamissin.
Sevgilinin yerinde olsam senin kicina tekmeyi vururdum.

Yok watsapa girmis yok 2 dk kalmis.
Watsapa girmek neden yasak?
Watsap kullanmayan mi var bu devirde?

Wc ye girmesine de karisiyor musun kac dk kaliyor falan.

Sanirim sevgilin sana asik.
Yoksa senin gibisini kimse cekmez.

Allah kurtarsin sevgilini.
Yazik cocuga

Paranoya bu sürekli onu takiptesin kaç dakika durdu kaç dakika yazdı falan filan !!! Of ben bile sıkıldım adam ne yapsın !

Dünya sizin etrafınızda dönmüyor bunu kabullenmelisiniz..

Erkek muhabbeti yapıp yada kendisine birşey sorulan mesajlara yanıt veremeyecek mi adam?

Bu şekilde davranmaya devam edip onu sıkarsınız, ilişkiniz uzun süreli olmaz..sadece bununla değil, kimseyle olmaz..siz wp kullanmıyorsunuz diye oda yasaklı olmamalı.

Hanımlar ben normalde hiç takılmadım, ben bakmıyordum ki bile. Son 3 gündür fark ettim. Yoksa ikide bir ''neredeydin, niye yazmadın hı'' demiyorum.. Ben mesaj beklerken başkasıyla wp'da takılıp, bana saatler sonra yazması beni sinirlendiriyor
bakın sizde şuan da burda bizimle takılıyorsunuz.
onunda arkadaşları ile takılması gayet dogal siz bence öfkeniz için bir uzmana gidip kimseye degil size yazık.
nihayetinde sizinle anlaşamayan tahammül edemeyen herkes gider ama siz neyapacaksınız nereye gitseniz bu öfkeleriniz gelecek.
uzman görüşmesini düşünü

Ben seni hakli biliyorum canım buradaki yazılanların aksine. İnsan tabiki hayatındaki insandan bekleyecek ilgiyi de alakayı da. Soğuk, ilgisiz adamı ben ne yapayım ya? Kız söyledikce de tamam haklısın haklısın yine aynı şeyler. Seni anlıyorum seviyosun diye devam ediyorsun ve sanırım daha önce ciddi ilişkin olmamış. Bence ciddi bir konuşma yapan gerekirse gitsin ayrılığa. Emin ol en azından sınırın stresin geçer.

Hanımlar şimdi şöyle bir ince nokta var. Ben milletle konuşmasına bir şey demiyorum, isterse akşama kadar konuşsun.
Karşısındakine ne yazıyorsa yazıyor, wp'dan çıkıyor. Aradan saatler geçiyor bana öyle cevap yazıyor. Sinirlendiğim nokta bu.
TAKMIYOR
Evet şimdi soruları alalım? Ayrılacak mısın? Ayrılmayacak mısın? Çünkü takmadığı bir gerçek. Whatsappta adam kovalayacak vaktim olmasa da, girdiğimde aynı şeyi iki kez yaşasam adamın g...den kan alırım.

Buradaki herkesin de ultra modern şahane hayat görüşleri olduğunu sanmam. Bu ne genişlik. O konuştuklarının arasında kadın olmasa bile ki eminim vardır, afedersiniz sıçarım onun goygoyuna. Başçavuşun eşeği miyim ben? Madem bana yazmıyorsun git ötede oyna zamanımı meşgul etme. Kimse kusura bakmasın kişisel almasın da burada en çok açılan konu aldatılma. Çünkü sevgiliyi/kocayı boş bırakmaya ve fazla medeni olmaya gelmez. Seni çok iyi anlıyorum konu sahibi. Sadece düzenim bozulmasın diye sinir stres yapıp katlanmanı anlamıyorum. Ayrıl cicim. Daha ilgilisini bulursun. Bunun miadı dolmuş.

Merhaba herkese
Konu yine malum kişi...Beni çok sinirlendiriyor. Ya da ben eften püften sebeplere hemen sinirleniyorum.

Hani bazı insanlar aniden sinirlenir, çabuk parlar, kırıcı konuşur ama ardından hemen pişman olur özür diler ya.. Ben de o yok, aniden sinirlenirim, bir güzel parlarım. Ama sinirim haftalarca hatta aylarca yatışmaz. Maalesef kin besliyorum, sinirlendiğim şeyi unutamıyorum..Keşke bu huyumu törpüleyebilsem..
Erkek arkadaşım ben sinirliyken, bana dokunmaz. Karşı gelmez, sakinleşmemi bekler. Bu iyi özelliği, ya da ben haklıyım diye böyle yapıyor..

Konumuz whatsapp. Kendisi whatsapp'a girmez, ben de girmem 2.ci telefonumda whatsapp yüklü o telefonla çok oynamam. (Çünkü Ales'e hazırlanıyordum, son zamanlarda kpssye döndüm) Genelde sms'ten konuşur haberleşiriz. Ben son zamanlarda fark ettim ki ben elimde telefon mesaj beklerken, beyefendi whatsapp'a girmiş. Hayırdır diye sorduğumda ''arkadaş yazdı, şu yazdı okudum'' yan yattı, çamura battı.

Kaç dk falan durduğunu tespit ediyorum. 2 dk bile durmuyor, çıkıyor. Gün içinde yine çok az giriyor bunu da takipteyim. Akşama kadar arkadaşlarıyla sohbet edebilir benim için problem değil. Ama bir kaç kez bana cevap yazmazken onu orada yakaladım..Sorun burda. Bu olay 2 kez oldu. Abartıyor muyum?

Aşırı sinirliyim, aşırı öfkeliyim.. Daha 5 aylık bile değiliz... Bir üye bana ''öfkeni burdan hissediyoruz'' demişti o kadar yani. Olgunlukla ve sakince konuşamıyorum. Ona hem çok öfkeliyim hem de çok seviyorum.. Bazen soğuyorum, bazen yumuşuyorum hooop yeniden sinirleniyorum. Ayrılayım diyorum, sınav stresi+aşk acısı dayanamam . Direniyorum, resmen çırpınıyorum.

Acaba ben mi abartıyorum, eften püften sebeplerden kızıyorum acaba? Siz söyleyin..
Whatsappta kaç dakika durmuş kaç kez girmiş bunları takip etmek zor olmuyor mu ya

Yani bravo! Yine tutulmayacak yerinden tuttunuz konunun. Konu sahibi sevgilisinin umursamazlığından şikayetçi, siz tutturmuşsunuz whatsapp da whatsapp. Yok girmesin miymis, yok takip etmek zor olmuyor muymuş, yok özel hayatı yok muymuş... Pof!!!

Canım, bence başka biri var takıldığı, uzaktan ilişki idi hatırladığım kadarıyla, çok benzerini ben yaşadım, sonuç, aylardır aldatılıyormuşum...

Merhaba herkese
Konu yine malum kişi...Beni çok sinirlendiriyor. Ya da ben eften püften sebeplere hemen sinirleniyorum.

Hani bazı insanlar aniden sinirlenir, çabuk parlar, kırıcı konuşur ama ardından hemen pişman olur özür diler ya.. Ben de o yok, aniden sinirlenirim, bir güzel parlarım. Ama sinirim haftalarca hatta aylarca yatışmaz. Maalesef kin besliyorum, sinirlendiğim şeyi unutamıyorum..Keşke bu huyumu törpüleyebilsem..
Erkek arkadaşım ben sinirliyken, bana dokunmaz. Karşı gelmez, sakinleşmemi bekler. Bu iyi özelliği, ya da ben haklıyım diye böyle yapıyor..

Konumuz whatsapp. Kendisi whatsapp'a girmez, ben de girmem 2.ci telefonumda whatsapp yüklü o telefonla çok oynamam. (Çünkü Ales'e hazırlanıyordum, son zamanlarda kpssye döndüm) Genelde sms'ten konuşur haberleşiriz. Ben son zamanlarda fark ettim ki ben elimde telefon mesaj beklerken, beyefendi whatsapp'a girmiş. Hayırdır diye sorduğumda ''arkadaş yazdı, şu yazdı okudum'' yan yattı, çamura battı.

Kaç dk falan durduğunu tespit ediyorum. 2 dk bile durmuyor, çıkıyor. Gün içinde yine çok az giriyor bunu da takipteyim. Akşama kadar arkadaşlarıyla sohbet edebilir benim için problem değil. Ama bir kaç kez bana cevap yazmazken onu orada yakaladım..Sorun burda. Bu olay 2 kez oldu. Abartıyor muyum?

Aşırı sinirliyim, aşırı öfkeliyim.. Daha 5 aylık bile değiliz... Bir üye bana ''öfkeni burdan hissediyoruz'' demişti o kadar yani. Olgunlukla ve sakince konuşamıyorum. Ona hem çok öfkeliyim hem de çok seviyorum.. Bazen soğuyorum, bazen yumuşuyorum hooop yeniden sinirleniyorum. Ayrılayım diyorum, sınav stresi+aşk acısı dayanamam . Direniyorum, resmen çırpınıyorum.

Acaba ben mi abartıyorum, eften püften sebeplerden kızıyorum acaba? Siz söyleyin..
Böyle sıkıp bunaltmak hosmu sizce. Insani yalana tesvik ediyorsunuz. Hem karsinizdaki surekli sizi alttan alacak degil ya. Birgunde onun ters tarafina denk gelirsiniz gorursunuz o zaman ofkeyi siniri..

Bu kadar takip edeceğinize sınavınıza odaklanmalısınız , en azından geleceğiniz için faydalı bir şey yapmış olursunuz.Karşınızdaki insanı bu tür basit şeyler için sıkarsanız şunlar olabilir :

- kendini sizden değerli görüp sizi çantada keklik olarak düşünür ve size olan ilgisi iyice azalır.
- kafanız bunlarla dolar ve sınavınıza dolayısıyla geleceğinize odaklanamazsınız.
- sonunda en iyi ihtimalle terk edilirsiniz ki aşk acısı çekmek istemediğinizi söylüyorsunuz bu dönemde.Bu da sizin için kötü olur.

Sizce tüm bunlara değer mi?
Bu yorumunuz çok güzel ve mantikliydi teşekkür ederim

Benim de en tahammül edemediğim olaydır görüpte cevap verilmemesi. Gözümün döndüğü an o an oluyor :D
Telefonu kapatmakla iyi etmişsiniz. Ulaşma mücadelesine bir bakarsınız. Ayrıca hem sınav stresi hem aşk acısı dayanamam demişsiniz ama belkide sadece sınava odaklanmak size daha iyi gelebilir. Beyfendi kafanızı fazla meşgul ediyor gibi geldi bana.

Benim de en tahammül edemediğim olaydır görüpte cevap verilmemesi. Gözümün döndüğü an o an oluyor :KK70:
Telefonu kapatmakla iyi etmişsiniz. Ulaşma mücadelesine bir bakarsınız. Ayrıca hem sınav stresi hem aşk acısı dayanamam demişsiniz ama belkide sadece sınava odaklanmak size daha iyi gelebilir. Beyfendi kafanızı fazla meşgul ediyor gibi geldi bana.

Ben de öyleyim. Karşı taraf mesajımı görüp de hemen cevap vermezse ortalığı duman ediyorum. :KK47:

Ben seni hakli biliyorum canım buradaki yazılanların aksine. İnsan tabiki hayatındaki insandan bekleyecek ilgiyi de alakayı da. Soğuk, ilgisiz adamı ben ne yapayım ya? Kız söyledikce de tamam haklısın haklısın yine aynı şeyler. Seni anlıyorum seviyosun diye devam ediyorsun ve sanırım daha önce ciddi ilişkin olmamış. Bence ciddi bir konuşma yapan gerekirse gitsin ayrılığa. Emin ol en azından sınırın stresin geçer.

TAKMIYOR
Evet şimdi soruları alalım? Ayrılacak mısın? Ayrılmayacak mısın? Çünkü takmadığı bir gerçek. Whatsappta adam kovalayacak vaktim olmasa da, girdiğimde aynı şeyi iki kez yaşasam adamın g...den kan alırım.
Teşekkür ederim beni anladığınız için. Buradakiler sanıyor ki, ben adamı 2 dk da bir yokluyorum, wp da stalklayıp darlıyorum. Öyle bir şey yok. Biz zaten gün içinde de çok yazışamıyoruz ki adamı darlayım.
Bana ilgisiz sorun burda. Wp'a girmesin kimseyle konuşmasın bir tek bana rabbena hep bana diyen yokki.

Back
X