sinir hastası olucam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi TBD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

TBD

bir de oğluşumuz olsa ♥
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
97
2
16
İstanbul
mrblar.yeni doğum yaptm.kızım 40ı daha yeni çktı.
sevgili ''KAYINVALİDEM''!!! çocuğum yokken de yaptığı gibi sürekli kapımı çalıyor.
çalma ne kelime! yıkıyor resmen!! bıktım artık.çok sevdiğim eşimden bile boşanıp defolup gtmeyi bile düşünür oldum artık burdan.
üst katımda oturuyor.defalarca söylememe rağmen ben kapıyı açana dek her türlü çirkinliği yapıyor.
az önce bebeği ayağımda sallıyarak uyutmaya çalışıyordum.eltimn kızını da almış(5 yaşnda),kapıda oyun oynuyorlar.bi o çalıyor bi öbürü.
bağırdım,çocuğu uyutmaya çalışıyorum diye.duydular yine tınlamadılar yine çaldılar.en o halimle kalkıp açtm ve bas bas bağırdım.daha öncede bağırmıştım.
ama yüzsüzün önde gdeni.ayrıca hastalık hastası.gelip beni de bunaltıyor.hem de pis! dün burnunu karıştırırken yakaladım yine.daha sonra elini emziğe sürüp çocuğa vermeye çalışıyordu!!
ben ne yapıcam? kafayı yyicem kzlar.eşime söyledm.uyarıcam dedi ama alınıyor o da.aramız soğuyor.söylemesem bi söylesem bi.
yeni evliyken de böyleydi.sabahın 9unda 10unda çalardı.en son yorulup merdivene oturur hem bağırır hem de kapıya vurur hem de zile basardı.
oturduğum ev onun eski evi.inadına yaptığına eminim.çünkü bu evden hiç ayrılmak istememişti.
sakinleşmek için annemi aradım,o da aldırmamamı ve de sakin olmamı söyledi.ama nerde ben de o sabır.
geçen yıl evlendm daha.eşime o zaman da çekinerek söylüyordum.kadın küsüp 1-2 gün gelmiyordu sonra yine aynı tantana.
afedersiniz bugün bi köpeğe bile dur diyorsunuz o bile anlayıp duruyor.ne bu ben anlamadım.
1 de açmıyorsam 2 de açmıyorsam 3 de demekki uyuyorum ya da müsait değilim.neden böyle yapıyorsun diyorum küsüp gidiyor.
kzımn uyku sorunu var.saatler yatırmaya çalışıyorum.kmse acımıyor bana.
yeni doğum yaptığım da da aile binası(!) olmasına rağmen kmse kapımızı çalmadı bir ihtiyaç var mı diye.he bi kayınvalidem gelirdi.
o da bir işe yaramadığı gibi bir de oflar poflar canımızı sıkardı.
bu arada hastayım,yaşlıyım ayağına yatmış,uyanığın ta kendisi.halbuki maşşalhı var.hepimizi gömer vallaha.
böyle konuşur gbi yazdm umarım anlatabilmişimdir.
kzım yine uyandı şimdi.sağolsunlar.çok teşekkür ederim çoooooooookkk!!!!!!!!!
fikirlerinize ihtiyacım var.nolur buna bir çözüm bulaym...

çok arsız bi kadınmış ya, Allah sabır versin...
Halden anlamayan insanlarla uğraşmak çok zordur.. sen ne dersen de, kulağının birinden girer diğerinden çıkar...
mümkünse eşini ikna et, o apartmandan ayrılın...
azıcık aşım, ağrısız başım olur hiç olmazsa...
ama bu mümkün değilse,
eşine söyle annesini sert bi dille uyarsın benim eşim lohusa daha,
geleceksen bi kere çal kapıyı, açmıyosa evi başımıza yıkma desin....

arsızlığa bak ya okurken bile sinir oldum zili sök at kapının önünede beton ördür tövbe tövbe
bence siz acilen taşının o evden yoksa hakkaten sinir hastası olucaksınız sütünüz falan kesilir Allah korusun

maalesef o evden taşınmadığın sürece rahat edemezsin. sütüm kesiliyor sinirden falan de .ne yap et uzaklaş ordan.

psikolojik sorunları olabilir mi acaba kayınvalidenin ? Yaptığı hiç normal değil.
Uyarmana, bagırmana rağmen hale geliyorsa bence cok arsız.
Eşine söyle bir daha o uyarsın, olmadı kp söyle

Canım allah sabrını artırsın derim..al karşına konuş desem defalarca konuştum laftan anlamıyor demişsin..

Eşininde işi zor arada kalmıştır oda..yapılacak pek birşey yok ya evini değiştireceksin yada bu şekilde sabredip oturacaksın..

kzlar kzmda emmedi.o kadın ve eşim yüzünden de çoktan btti gtti sütüm.
taşınamayz hem durumumuz yok hem de eşimi ayıramam burdan.malesef........ah ah öyle çok isterdm ki gtmeyi

psikolojik sorunları olabilir mi acaba kayınvalidenin ? Yaptığı hiç normal değil.
Uyarmana, bagırmana rağmen hale geliyorsa bence cok arsız.
Eşine söyle bir daha o uyarsın, olmadı kp söyle

kp zaten ayrı bir dert.o hiç tnlamaz.
kayn validem zeka küpü.piskolojisi de hepimzden iyi.
yaptığı dediğinz gbi arszlk

Ay nedir bu kendini bilmezlik yahu
yeter ama artık gün geçmiyorki bir gelini daha çıldırtmasınlar
uyarırsın ayrı bir deert görmemezlikten gelirsin ayrı bir dert
evine misafir olurlar her türlü bedduayı ederler oda ayrı bir dert
güzellikle herkes yaşının ağırlığını koysa gelin saygısını bilse kv sevgisini esirgemese
heerşey ne tatlı olucak ama nerdeeeeee
canım benim seni çok iyi anlıyorum. ben doğum yapınca yanıma gelen kv min benim diş fırçamı günlerdir kullandığını
cilt sabunumla tuvaletten çıkınca ellerini sabunladığını öğrenince ben kötü gelin olmuştumm kiii
hiç bir şekilde azarlamadığım haldee bi diş fırçasının lafını ediyomuşum diye bela okudu bana

o zaman araya biraz mesafe sokmaya calış.
Aynı binada oturuyorsunuz diye dk bası destursuz gelinmezki

o evden taşınmadığınız sürece bitmez bu dert
durumunuzu zorlayacaksınız başka bir eve geçeceksiniz
belki daha küçük olur eksik olur ama en azından huzurlu olursunuz

en güzel cevap kapıyı açmamak saatlerce kapında yatacak değilya eşinede uygun bir dille saygısızlık etmemek için görüşmek istemiyorum dersin.zilinde telini çıkar , çocuğum 4 yaşında daha yeni zili taktım gelen giden benim zile basıyordu çünkü

Son düzenleme:
Kv doğumuma geldi sinirimden sütüm kesildi
eşimle çok şiddetli tartışmalarımız oldu
karşıma aldım konuştum anne böyle yapma diye yine anlamadı
gözümün içine bakan eşim benden boşanmaya karar verdi daha 40 ım çıkmadan. ne zaman ki kv gitti
yuvama huzurum geri geldi . cidden yaşamayan bilemez derlerya alttan aldıkça teeme çıktı
off o günler gelmesin hiç geri . eşimle hiç olmadığım kadar aramı açtı yetinmedi bizimle yaşama kararı aldı
neyse ki eşimin kafasına dank ettide ben napıyorum dedi gönderdi annesini

ayy Allah yardimcin olsun, bir insan arsiz edepsiz olmasin ne yapsan bos, "anlattiklarin karsindakinin anladigi kadardir" tek caren oradan uzaklasmak senin gerginligin cocugunada yansir sagkikli cocuk yetistirmek icin ne yap et oradan uzaklas yada gozunu karart" dinsizin hakkindan imansiz gelir" misali elinden geleni ardina koyma

evini ayıramıyorsan umursamamaya çalışacaksın canım hatta kapının zilini sök çalamasın müsait değilsen kapını açma elbet bırakıp gidecektir başka çaren yok gibi
bu arada kadın bana da hiç normal gelmedi çok arsız demek ki:26:

canım senin yaşadıklarını benim annemde yaşamış ve ne yazıkki hala da yaşıyor ve kendi 48 yaşında torun torba sahibi kadın ama hala sabahları uyandırılır bir yere giderken hesap verir bir sürü şey, yani anlayacağın taşınmazsan kurtuluşun yok can çıkar huy çıkmaz bu senin kv huyu ne yaparsan yap bundan vazgeçmeyecektir

kızlar suratımı da assam geliyor.ya gelsn torun onunda hakkı sevicek görücek tabi ama böyle de yaplmaz ki.bnm de bi sabrm var.
şimdi 15 gün ailemn yanına gidicem şehr dışına yazlk bir yere.kafamı dnlycem ordayken arasalar da açmycam yani o duruma geldm.
15 gün den çok bile dururdum ama kzmn aşısı kalça kontrolü var dönmem gerek.yeni doğum yaptığmda da kvden bunalp 5 gün de ailmn yanına gtmştm.
ama hep eşimi özledm diye döndüm.ne yapıcam blmiyorum.
herkes taşn demiş ama tekrar söylüyorum eşim bnden vazgeçer evnden mahallesnden vazgeçmez.şimdi dersnz seni onlarla bir tutan bryle işin ne diye.
yuva dağıtmak o kadar kolay değil..

aaa düşüncesizlikta çığır aşmış hastalık derecesinde ,

peki sen sinirlenince eşine sarıyorsundur eşininde seninde huzurunuz kaçıyordur eşin ne diyor madem taşınamaz çözüm yolu bulsun ,

kendi evmde barınamaz oldum.her an biri gelicek diye doğru dzgün hareket edemiyorum.
hele bi de kv 1 yıl boyunca bu kapı olayının dışında herşeye karşması ile deli etti beni.loğusalk zamanımda bağırmış çağırmış yeter artk karşma diye.
hep aynı şeyleri söyler durur hep herkesten şikayet eder hastalklarından (!) bahseder durur.en çok da sinrlendiğim onu oraya koy şunu şuraya şunu şöyle yap bunu böyle..
kaç kere eşmde bnde uyardk yine der oldu.bayadır demiyor ama bekliyorum.yüz bulduğu vakit yine yapıcak.
ha bi de geliyor çocuğu ağlatıyor hep.yedirmeme karışıyor,uyutmama.hep bana ver diyip duruyor.kendi sevp çekp gidiyor.bnm uykum,yorgunluğum,bebek bakımı ve evin işi de kalıyor.
bıktm artk ben ne yapıcam.geçen bebek görmeye geldi komşular.onlarn yanında ters ters bakıyor.bn de diktm gözümü.anladı millet çakşmamızı yani.ayıp ya ayıp.
her zaman güler yüzlü oldum her zaman kibar anlayışlı oldum.daha 1 haftalk 2 haftalk evlyken hastane hastane koştururdum onun için.
diğer 2 gelniyle konuşmuyorum.acaba o mu tüm derdi?

eşim de alınıyor işte.bana diyor ki tamam ben konuşurum bir daha kapını bile çalmaz!! gelmez gtmez..
o ne demek ya.herşeyn bir usulü adabı var.o zaman bir oturalm yani ne anladm sen 24 saat bnm evmdeysen.
loğusayken yatağmdan kalkmıyordu odamdan çkmıyordu.bi de odaya gririyordum ped almak içim.elime bakıyordu meraklı meraklı ne aldı etti diye.
vallaha kafayı tırlatıcam ben az kaldı biliyorum.
ya da 3.sayfa gazete haberlerine çıkıcam kv katili diye!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…