sinir hastası olucam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi TBD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kapıya bebeğimiz uyuyor yazılarından al..ben stıkırlardan aldım gülen yüzler birinin elinde büyüteç var biri uyuyor anlayanaaaa

aaaahhh aaaaaaaaaaaaahhh!!!!!!!!!!!!!!!!!
kvde de ısrar zile basıyor.niye yapıyosun çocuk uyuyor diyorum.bırak alışsın diyor.
e gürültüye alışmayan çocuk alşmıyor işte.bnde öyleymişim.çıt sesine kalkarmışım.keşke bu huyu bana çekmeseymş kızımın.
babası gibi uykudayken de uyanıkkende(!) tınlamasaymış hiçbirşeyi!!!!!!

O kadar çok öfkelenerek yazmışın ki bire bir hissettim yaşanılan durumu. allah yardımcın olsun, yuvanı yıkma değmicekler için bak evladın da var, yazık olur. İnsan olan halden anlar ama kayınvalide değil eşkiya sanki. Kim bilir ne derdi var.....

evet, denemeye değer eğlenceli

Bu ev yapılırken eşin ailesine destek olmuş mu? Tapusu ailesinin üzerine mi? Şunu söyleyebilirim , eğer eşinin de zamanında o ev yapılırken katkısı varsa ailesiyle konuşup maddi boyutunu tapu olayını nasıl olacağını kararlaştırmalı. Ama bu anlayışlı aileler için geçerli, bu aile eşin istese de sizin çıkmanızı istemez. O nedenle tek bir yol var. Önce eşin ayrı eve çıkmaya, satın olmuyorsa kiraya çıkmaya kesinlikle razı olmalı. Ki aile o evi sattırmasa bile onlardan hiçbir beklentiye girmeden amacı sadece ordan kurtulmak olursa bu iş olur. Tek çare eşini ikna etmen canım, hatta senin ve dolaylı olarak bebeğinizin yaşadığı zorlukları eşinin kendisi görüp, o evde yaşamanın size mutluluk ve huzur veremeyeceğine inanması gerek. Ben sanmıyorum ki siz ayrı eve çıkmak isteyin ailesi de o evi sattırsın, çok çok düşük bir ihtimal.

kzlar ciddi ciddi napıcam ben.
hiç gelmesnler görmüyeym istiyorum hiçbirini.
zor günlerimde bi ben bi annem bi başımıza kaldık kmse ne bi ekmek getrdi ne bişeye ihtiyacınız var mı dendi.
çocuğumu severken gördüğümde deli oluyorum onları.
yarn sabah gidiyorum 15 gün yokum.geldiğimde yine aynı tantana.
bi de kp para ile şımartır.eltilerimn çocukları çok fena.anneleri de şikayetçiler bu durumdan.
kızım büyüdükçe sorunlar iyice artıcak.
eşmle aramıza soğukluk giricek,yaklaşmıycaz brbrmize her anlamda.
kavgalar büyüyecek,saygı yok olucak.belki de aldatılıcam..
ben neler olucak görebiliyorum.
ya şimdi olucaklara katlanıp evliliği sürdürmek var hep mutsuz..ya da ayrılıp yıkık kalmak var bu hayatta.
Allahm bir yol göster..çünkü tek şikayetlerm bunlar değil.
bazen diyorum ben mi çok şikayetçiyim? bazen de taş olsa çatlardı diyorum tüm olanlara..

canım binada 4 daireyiz ama hiçbirinin daire tapusu yok.bina kaçak.
sadece arsa mı bina tapusu mu ne varmş.
eşim kabul etmez zaten.ben tıpış tıpış baba evine dönerim.
gittiğim de onlarla da konuşucam ama onalrda ayrılmamam için ellernden geleni yaparlar.
el dilinden korktukları için!! hem biz bu evden çksak hemen dolar.
daha evlenrken herkes brbirine düşmüştü bu ev için.daire yapılırken de eşim küçükmüş.en büyük abisinin emeği varmış ama bize nasip oldu.
kadermde ne yazıyor acaba çok merak ediyorum doğrusu.

kzlar kmi ders olsun diye çağır baksn kv demiş ama inanın koşa koşa gelir.
işi gücü yok tüm gün gezen biri.
ne ev işi yapar ne yemek ne temzlk ne banyo!!!
öf öf öfff!!!!!!!

İşte böyle yaparak bizleri kendilerinden soğutuyorlar..İnsanlık göstermezler ama insanlık beklerler iş hizmet beklerler..

Cidden çok çok mantıklı

Önce bi sakin ol :)

Evet yaşadığın zor bir durum, ama bu kadar sinirlenme. Önce bebeğini düşün, sen stresli olursan ona da yansır..

Sana zaten yeterince fikir verilmiş, en güzel çözüm kapıyı açmamak olacaktır.. Ben senin yerinde olsam kapıyı haftada bir açarım :)

Allah yardımcın olsun inşallah bir vesileyle ayrı eve çıkarsınız. Rest çeksen, eşim kabul etmez diyorsun, gerçi bunu yapmadan bilemezsin. Ama şu da var bebeğin çok küçük bu riski alman şu an seni çok yıpratır, ailende pek destek değil anladığım.
Yine de çok sabırlısın maşallah, ben daha 1-2 ayda dayanamayıp ailemin yanına dönerdim sanıyorum, eşim de beni eğer gerçekten seviyorsa şartlarımı kabul ederdi. Etmezse de biterdi maalesef..

kapıyı açmasam da inadına saatlerce çalar.adım gibi eminim.zaten yapacağım bu ama daha kesn bir çözüm gerek.
işler çok çirknleşicek yoksa.şimdiden kötü gelin oldum,en iyisi iken!!

en içerdeki odaya geç kapını sıkıca ört çocuğuna da şarkı söyle uyuturken zili değil de zilin bulunduğu şartel gibi bir yer var elektrik kutusunda onu aşağıya indir. zili çalamaz böylece yani ses çıkmaz. kocan da sorarsa elektrik yok bugün şartel atıp duruyor dersin. kapıyı çalsınlar çalsınlar isterlerse akşama kadar vursunlar içerdeydim balkonu yıkıyordum de. çocuğun uyanınca aç. ben de onunla birlikte uyumuşum de.
geçici bir çözüm ama en azından kafi derecede sinir olur.

benim kaynanamda aynı böyle fazlası var eksiği yok
karşımda oturuyor canımdan bezdirdirdi
şimdi çocuk olacak bunun sevincini yaşayamıyorum
bunun bahanesiyle hiç çıkmayacak evimden :S

madem tasinma sansiniz yok
iyice bir kavga cikart sonrada küs konusma bir daha
o zaman gelemez heralde
bilemiyorum zor valla

Allah sabir versin kizlar boyle kadinlari ne yapmali bilmem, dusuncesiz seyler...

evin ziline basiyorsa fisini cek...kapiya vuruyorsada bi gun acma bakalim ne yapacak. Allah sabir versin.

canım bu fikir banada gayet mantıklı geldi sen kv sevediği şeyleri şimdiye kadar tesbit etmişsindir o gelince onu sinir eden şeyler yap o senden bıksın; herşey maddiyat değildir para mutluluk getirmez her zaman anladığım kadarıyla kocanı seviyorsun ve bir bebeğin var onun babasız büyümesini istemezsin sen bol bol Allahın isimlerinden ya sabırı çek canım kaynanada yumuşaklık versin diye ya halim ismini oku oku yüzüne üfle dualarla yola getirmeye çalış sonuçta yer gök duayladır :) kolaylıklar diliyorum

Tek çözüm taşınmak o zaman. Şu saydıklarınız da başka hiç bir çıkar yol yok

Hiç görmeyeyim, hiç gelmesinler diye şartlamayın kendinizi.. atsan atılmaz, satsan satılmaz bu kişiler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…