mrblar.yeni doğum yaptm.kızım 40ı daha yeni çktı.
sevgili ''KAYINVALİDEM''!!! çocuğum yokken de yaptığı gibi sürekli kapımı çalıyor.
çalma ne kelime! yıkıyor resmen!! bıktım artık.çok sevdiğim eşimden bile boşanıp defolup gtmeyi bile düşünür oldum artık burdan.
üst katımda oturuyor.defalarca söylememe rağmen ben kapıyı açana dek her türlü çirkinliği yapıyor.
az önce bebeği ayağımda sallıyarak uyutmaya çalışıyordum.eltimn kızını da almış(5 yaşnda),kapıda oyun oynuyorlar.bi o çalıyor bi öbürü.
bağırdım,çocuğu uyutmaya çalışıyorum diye.duydular yine tınlamadılar yine çaldılar.en o halimle kalkıp açtm ve bas bas bağırdım.daha öncede bağırmıştım.
ama yüzsüzün önde gdeni.ayrıca hastalık hastası.gelip beni de bunaltıyor.hem de pis! dün burnunu karıştırırken yakaladım yine.daha sonra elini emziğe sürüp çocuğa vermeye çalışıyordu!!
ben ne yapıcam? kafayı yyicem kzlar.eşime söyledm.uyarıcam dedi ama alınıyor o da.aramız soğuyor.söylemesem bi söylesem bi.
yeni evliyken de böyleydi.sabahın 9unda 10unda çalardı.en son yorulup merdivene oturur hem bağırır hem de kapıya vurur hem de zile basardı.
oturduğum ev onun eski evi.inadına yaptığına eminim.çünkü bu evden hiç ayrılmak istememişti.
sakinleşmek için annemi aradım,o da aldırmamamı ve de sakin olmamı söyledi.ama nerde ben de o sabır.
geçen yıl evlendm daha.eşime o zaman da çekinerek söylüyordum.kadın küsüp 1-2 gün gelmiyordu sonra yine aynı tantana.
afedersiniz bugün bi köpeğe bile dur diyorsunuz o bile anlayıp duruyor.ne bu ben anlamadım.
1 de açmıyorsam 2 de açmıyorsam 3 de demekki uyuyorum ya da müsait değilim.neden böyle yapıyorsun diyorum küsüp gidiyor.
kzımn uyku sorunu var.saatler yatırmaya çalışıyorum.kmse acımıyor bana.
yeni doğum yaptığım da da aile binası(!) olmasına rağmen kmse kapımızı çalmadı bir ihtiyaç var mı diye.he bi kayınvalidem gelirdi.
o da bir işe yaramadığı gibi bir de oflar poflar canımızı sıkardı.
bu arada hastayım,yaşlıyım ayağına yatmış,uyanığın ta kendisi.halbuki maşşalhı var.hepimizi gömer vallaha.
böyle konuşur gbi yazdm umarım anlatabilmişimdir.
kzım yine uyandı şimdi.sağolsunlar.çok teşekkür ederim çoooooooookkk!!!!!!!!!
fikirlerinize ihtiyacım var.nolur buna bir çözüm bulaym...
canım allah yardımcın olsun...inanamadım kayınvalidene insan hiç torununu düşünmezmibenim oturduğum evde kayınvalidemlerin evi ve hayatta en büyük sıkıntımda bununla ilgili desem inanırmısın çünkü ellerinde evin anahtarı var ve ben evde olsamda olmasmda istedikleri gibi giriyorlar evime inanabiliyormusun yani seninki en azından kapıyı çalma ZAHMETİNDE buluyo!!! benim fikrimde madem aile apartmanında oturosun bende aile apartmanında oturyorum bazı şeyleri daha rahat yapabilirsin onun için şöyle bi çözüm buldum uygularmısın bilmem bence kapıya kocaman lütfen kapıyı çalmayınız yada lütfen kapıyı yavaş çalınız diye yazabilirsin ama kocama etkisi olurmu bilem
sevgili ''KAYINVALİDEM''!!! çocuğum yokken de yaptığı gibi sürekli kapımı çalıyor.
çalma ne kelime! yıkıyor resmen!! bıktım artık.çok sevdiğim eşimden bile boşanıp defolup gtmeyi bile düşünür oldum artık burdan.
üst katımda oturuyor.defalarca söylememe rağmen ben kapıyı açana dek her türlü çirkinliği yapıyor.
az önce bebeği ayağımda sallıyarak uyutmaya çalışıyordum.eltimn kızını da almış(5 yaşnda),kapıda oyun oynuyorlar.bi o çalıyor bi öbürü.
bağırdım,çocuğu uyutmaya çalışıyorum diye.duydular yine tınlamadılar yine çaldılar.en o halimle kalkıp açtm ve bas bas bağırdım.daha öncede bağırmıştım.
ama yüzsüzün önde gdeni.ayrıca hastalık hastası.gelip beni de bunaltıyor.hem de pis! dün burnunu karıştırırken yakaladım yine.daha sonra elini emziğe sürüp çocuğa vermeye çalışıyordu!!
ben ne yapıcam? kafayı yyicem kzlar.eşime söyledm.uyarıcam dedi ama alınıyor o da.aramız soğuyor.söylemesem bi söylesem bi.
yeni evliyken de böyleydi.sabahın 9unda 10unda çalardı.en son yorulup merdivene oturur hem bağırır hem de kapıya vurur hem de zile basardı.
oturduğum ev onun eski evi.inadına yaptığına eminim.çünkü bu evden hiç ayrılmak istememişti.
sakinleşmek için annemi aradım,o da aldırmamamı ve de sakin olmamı söyledi.ama nerde ben de o sabır.
geçen yıl evlendm daha.eşime o zaman da çekinerek söylüyordum.kadın küsüp 1-2 gün gelmiyordu sonra yine aynı tantana.
afedersiniz bugün bi köpeğe bile dur diyorsunuz o bile anlayıp duruyor.ne bu ben anlamadım.
1 de açmıyorsam 2 de açmıyorsam 3 de demekki uyuyorum ya da müsait değilim.neden böyle yapıyorsun diyorum küsüp gidiyor.
yeni doğum yaptığım da da aile binası(!) olmasına rağmen kmse kapımızı çalmadı bir ihtiyaç var mı diye.he bi kayınvalidem gelirdi.
bu arada hastayım,yaşlıyım ayağına yatmış,uyanığın ta kendisi.halbuki maşşalhı var.hepimizi gömer vallaha.
ayy cnm Allah yardm etsn sanada.
kvden den başka kmse çalmıyor ki uyarı olsun.
hem inan bana öyle yapsam yazı astım görmedn mi desem bana gözüm görmüyor ki der D:
evmde altnlarm var.bi yere gttm mi alıyorum.çünkü evimn bi anahtarı da onda.istedm vermiyor.
evde ortalarda dolanıyor.kendi evi zaten yol geçen hanı.bak bişi olur üstüne kalır diyorum hiç tınlamıyor.
yani her konuda anlayşsız ve çok zor biri.
hep ben çok çektm ben çok çektm der..hiç düşünüyor mu acaba ileri de bende aynı şekilde konuşucam...
Konu sahibi arkadaşım aynı dertleri bende yaşadım, çok çektim. Yapabileceğin en iyi şey (ki ben onu yapmıştım) madem gelmeye çok meraklı, o geldiğinde bebeğini doyur altını temizle sonra ver kucağına anne sen biraz bakta ben işlerimi yapayım, yemeğimi yapayım ya da 1-2 saat uyuyayım de inan gör bak birkaç kez gelir ondan sonra yavaş yavaş ayağını keser. Hatta gelmediği günler abart sen çağır biraz torununa bakabilir misin benim işlerim var onları halledeyim diye :))))
Allah yardımcın olsun gerçekten çıldırmak elde değil..
Daha okurken biz burdan uyuz olduk!
Ne kadar yüzsz bişey yaa böyle yapiolarda saygınlıklarını yitiriyolar..
Belkide inadına yapiyor..Sende tam tersini yap bakalım..yani zile bastğnda sinirlenmeden aç tepki verme hiçbişey yokmuş gibi davran..
Böylece seni sinir etmesi zevk vermeyecektir belki vazgeçer bu şekilde..taktik değiştir yani..
He bi de mümknse sürekli git bi yerlere evde çok durma..yalandan da olsa git..
cnm zaten bunca zamana dek hep sakn durdum sabrettm ama çocuk olunca artk değişiyor insan.
mesela şimdi yedirtm,altını değiştim,uyutmaya çalışıyorum.
işte o aralarda gelip çocuğun düzenini bozuyor.
anlatıyorum salalmıyor.be sefer gün boyu gece boyu ben uğraşıyorum.
o çıkıyor evinde zıkkmlanıyor ben aç be aç kalıyorum günlerce.
canım nasıl ev yemekleri ister oldu.
ama uykusuz ve de kucakçı bebeğim yüzünden wcye bile koşa koşa gidiyorum.
bebeğim mama ile besleniyor.bir yere çkmak çok zor öyle suyuydu mamasıydı onun yapımıydı derken gttiğim yerde rezl oluyorum.
bi de bir kerede tam doymuyor.gün boyu yarım yarm mama yapıyorum öyle koşturuyorum evde.zaten nasıl 40 kiloya düşmedm anlamıyorum ben.
hee açlktan ne bulduysam yiyor olduğumdan olmasın..mesela çikolata =((((((((
3 ev..kmsenin bi yardımı yok.
takmamaya çalışıyorum.bebeğim sağlklı olsun da.
O evden taşının, biraz uzak bi semtte tutun
Takıntı yapmış herhalde, yoksa bu kadar ısrar çok saçma
Müsait olamayabilir insanlar, neye kızmışsa hırsını kapıdan alıyor herhalde
Benim inadım tutarsa böyle birine ne kadar çalarsa çalsın kapıyı açmam, sonra sorunca da insanlık hali müsait olamadığım bi zamanda gelmişsiniz demek ki derim..
Aile apartmanlarından öyle durduk yere kolay kolayına taşınılamıyor konu sahibi de onun derdinde zaten..
Yoksa kendi ailesinin durumuda iyimiş..
Eşi istese destek olsa bence maddi durum sorun değil..
O evden taşının, biraz uzak bi semtte tutun
Takıntı yapmış herhalde, yoksa bu kadar ısrar çok saçma
Müsait olamayabilir insanlar, neye kızmışsa hırsını kapıdan alıyor herhalde
Benim inadım tutarsa böyle birine ne kadar çalarsa çalsın kapıyı açmam, sonra sorunca da insanlık hali müsait olamadığım bi zamanda gelmişsiniz demek ki derim..
Ben yanlış birşey mi dedim ?
Tamam eşi de destek versin mümkünse
Sinir hastası olacağım diyor kadıncağız, eşini ve çocuğunu düşünsün ayırsın evini o zaman
O süre zarfında da eşi yoksa kapı kırılana kadar da kapıyı açmasın
Nedir bu hırs, insan lavaboda olur uyur belki müsait değil yani..
Aile apartmanlarından öyle durduk yere kolay kolayına taşınılamıyor konu sahibi de onun derdinde zaten..
Yoksa kendi ailesinin durumuda iyimiş..
Eşi istese destek olsa bence maddi durum sorun değil..
cnm evt boşanmak da ev almak da öyle kolay şeyler değil.bekara karı boşamak kolay demişler.
ama artk en son o olucak heralde.daha bunun kp i var.
kzm daha küçükken bunları yaşıyorum.biraz büyüdüğünde ev yol geçen hanı olucak biliyorum düşünmek bile istemiyorum.
şimdilik yapcağm en güzel şey.kulağıma kulaklık takıp müzik açp kvnin gitmesini beklemek!!
en iyi kaynana ölü kaynana diye boşa dememişler.
Bu adamlarda ailesinin dizinin dibinden ayrılamama, ölmek var aile apartmanından çıkmak yok gibi zihniyetlerini devam ettirdikçe, o zamanında çok çekmiş kayınvalideler de gelinine canı nasıl isterse öyle davranır, artık insafına kalmış.
Oğlu annesinin karakterini öğrenememiş mi bu yaşına kadar, sen söyleyince bozuluyor? Eşinin sinir krizi geçirmesine ramak kalmış, adam hala oradan kesinlikle çıkmayı düşünmüyor.
Evlilik, her fedakarlığı kadının yapmasıyla sürdürülüyorsa, evli olmanın ne anlamı kalıyor anlamıyorum. Allah sabır versin sana.
Tamam haklısınız dedik
Binadan taşının dedik te
Bu kadar da abartmayın
Sizin anneniz de bi kaynana
O söz de öyle değil ayrıca..
[/QUOT
nasl o söz? ben böyle biliyodum vallaha =))
abartan ben değil kv
ben 1 yıldır sabrediyorum.
ciddi ciddi yuvamı yıkıcam yani
haklısın cnm çok haklısın.uykudan geberiyorum ama snrden bir türlü uyuyamıyorum.ha bi de şu gürültülerden!!
ben anlamadm bunlar nasl insanlar.eşime ciddi ciddi burdan taşınalım yoksa ben boşanıcam dicem.
evimi çok seviyorum ama rahat edemedkten sonra ne fayda.biz yeni evlyken de kapıyı geç açmamıza rapğmen(giyinme telaşesi!) o zaman bile gelip yatağımıza oturup,;ne yapıyorsunuz?? diyen bi kadına artk ben hiçbişi demiyorum.
evimizin tapusu bile yok.nasıl satıp gitcez.eşimin işi burda.az biraz altınımız var.bu evle birlkte brleştrsek yeni bi ev alınır ama tapusuz da nasıl satılır.hem aile binası.kaynpeder ne oğlunu gönderir burdan ne de evi sattırır bize.offfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?