O kadar sinirliyim ki şuan .zaten eşimle 3-4 gündür aram bozuktu onun saçma sebeblerinden dolayı.bugün geldi konuştu aramız düzeldi.Neyse saat akşam 8 gibi kuzenim(bayan) aradı nişanlımla size çaya gelcez dedi.Ben eşime dedimki sen nişanlısıyla muhabbet et kuzenle fazla samimi olma hoşlanmıyorum.Çünkü aynısını o da sürekli istiyor benden.Baktım hiç cevap vermiyor başka başka şeyler konuşuyo beni gıdıklıyo bilmem ne.Ben de sinirlendim insan bi ewt yada hayır der ne bu takmamazlık dedim.Yine başka şeylerden konuşuyor sinirlendim bıraktım gittim arkamdan gelmiş konuşuyo ben hiç ses çıkarmadım.diyo ne bu surat keyfin bilir suratını asarsan as.Ya adama bakar mısınız Allah aşkına sanki hiç bi şey yok.Evet belki takılcak bi durum deil ama bu aralar beni hiç kaale almıyor bu zoruma gidiyor.Misafirler geldi oturduk konuşuyoz falan ben onun yüzüne hiç bakmadım.Ama bi şey yokmuş gibi davrandım.Kuzenin nişanlısı sigara içiyor konu açıldı.eşim 2 yıl önce ben istedim diye bıraktı ama ara ara içiyordu.ben ise hep tatlı dille yaklaştm anlayış gösterdim.azalt en azından dedim.Bu konuda çok tartışmalarımz oldu çünkü bana çok sözler verdi ama tutmadı Çok olaylar yaşadk bu konuda güvenimi çok zedeledi.Neyse konu açıldı ben sevmediğimi aşırı nefret ettiğimi söyledim.Nişanlısı diyo eşin bırakmış ama arada içiyorsa tolerans göster
Ben de 2 yıldır gayet gösteryrm ama karşılığı olmalı en azından azaltmalı dd
Nişanlısı başladı konuşmaya.Sigara içmenin bi sürü haklı yönünü attı ortaya kendince Kendi de içiyor.Benimki de benim ne kadar hassas olduğumu bildiği halde bi tartışma havası içine girdi benimle.Kendine sırt bulmuş ya değerlendiriyor.ben çocukla konuşuyorum eşim ordan atlıyor.O kadar sinir oldum ki anlatamam.Çocuk diyo ben nişanlım için (kuzenim) gerekirse bırakırım .yani baktı kuzenim kırılıyor.o da sigara sevmiyor.Nişanlısı kuzenim kırılmasın die onun için güzel şeyler söyledi.Ama benimkin de tık yok.Yaptığı tek şey bana ters cwp vermek.En azından beklerdim ki o da desin ben de elimden geleni yapıcam eşim için
Ben orda resmen hayal kırıklığına uğradım.Bi insan eşinin hoşlanmadığını bildiği halde neden başkalarının yanında konuyu uzatır onun zıttına gitmeye çalışırki Sürekli kendini üste çıkarmaya çalışıyr.Millet kalktı.niye konuşmuyon diyo.hiç ses çıkarmadım.Keyfin bilir diyor.Eğer açsaydım ağzımı kötü kavga çıkcaktı.çektim geldim odaya ve şuan çok sinirliyim insanların yanında bana öyle davrandığı için.surat asışım ise hiç umrunda deil şuan.Kalkmış suratını asarsan as keyfin bilr diyor.Kırgınım:-( ve yarın bu konuyu açıp ona çok kötü patlıcam.
İçim birikmiş.Adam söylediklerimi hiç sallamıyor bu aralar totosu kalkmış
Ben de 2 yıldır gayet gösteryrm ama karşılığı olmalı en azından azaltmalı dd
Nişanlısı başladı konuşmaya.Sigara içmenin bi sürü haklı yönünü attı ortaya kendince Kendi de içiyor.Benimki de benim ne kadar hassas olduğumu bildiği halde bi tartışma havası içine girdi benimle.Kendine sırt bulmuş ya değerlendiriyor.ben çocukla konuşuyorum eşim ordan atlıyor.O kadar sinir oldum ki anlatamam.Çocuk diyo ben nişanlım için (kuzenim) gerekirse bırakırım .yani baktı kuzenim kırılıyor.o da sigara sevmiyor.Nişanlısı kuzenim kırılmasın die onun için güzel şeyler söyledi.Ama benimkin de tık yok.Yaptığı tek şey bana ters cwp vermek.En azından beklerdim ki o da desin ben de elimden geleni yapıcam eşim için
Ben orda resmen hayal kırıklığına uğradım.Bi insan eşinin hoşlanmadığını bildiği halde neden başkalarının yanında konuyu uzatır onun zıttına gitmeye çalışırki Sürekli kendini üste çıkarmaya çalışıyr.Millet kalktı.niye konuşmuyon diyo.hiç ses çıkarmadım.Keyfin bilir diyor.Eğer açsaydım ağzımı kötü kavga çıkcaktı.çektim geldim odaya ve şuan çok sinirliyim insanların yanında bana öyle davrandığı için.surat asışım ise hiç umrunda deil şuan.Kalkmış suratını asarsan as keyfin bilr diyor.Kırgınım:-( ve yarın bu konuyu açıp ona çok kötü patlıcam.
İçim birikmiş.Adam söylediklerimi hiç sallamıyor bu aralar totosu kalkmış