Sinir koca

Kendinize dert mi arıyorsunuz Allah aşkına. surat asıp duruyorsanız da adam bıkmıştır. küçük şeylerle tahammülünüzü bitirmeyin ilerde lazım olabilir

Siz bu kadar sey icin adama eziyet ederseniz biz bizimkileri koyalim kapınin önüne.. bu kadar sıkmayın adamı

Eğer açsaydım ağzımı kötü kavga çıkcaktı.çektim geldim odaya ve şuan çok sinirliyim insanların yanında bana öyle davrandığı için.surat asışım ise hiç umrunda deil şuan.

Ben sizi anlıyorum ve hiç de hafif bulmuyorum bu tip konuları, affedersiniz de gayet öküzce bir davranış eşinizin sergilediği ve bu bir çeşit huy. Bir çeşit eğlence anlayışı...

Eşimde benzeri vardı bu huyun, milletin içinde olsun, baş başa olalım vs. bir şakayı uzatmaya bayılır, beni sinir etmekten keyif alırdı. Çünkü onun sevme biçimi buydu, eğlence anlayışı önce gıcık etmek, sonra "Oooy kuzum sinirlendii" diye çocuk sever gibi sevmek. Ve hayatta hazzetmediğim cıvık ve gereksiz bir davranıştır bu. (Hala daha ara ara yapar samimi olduğumuz insanların yanında filan)

Defalarca uyardım, "Canım en azından insan içinde yapma, ben sinirli bir insanım biliyorsun, ters bir anıma denk gelir canımız sıkılır, üzülürüz" diye, dinlemedi. Sonra daha sert uyardım tehditle karışık "Bir daha benzer şeyler yapacak olursan eşimsin demem yerin dibine sokarım milletin içinde, ciddi ciddi kavga ederiz bilgin olsun, son kez söylüyorum" dedim.

Sonrasında yine milletin içinde şakalı makalı bana takılıyor, uyuz ediyor, hiç acımadım, zerre düşünmedim sonu kavga mı olur ne olur diye, lafı giydiriverdim. Ortam buz kesti zaten, kala kaldı fara tutulmuş tavşan gibi. Ev sahibi arkadaşlar "Tamam ya boşverelim" diye toparlamaya çalışırlarken ikinci lafı indirdim. Erkenden kalkıp eve gitmiştik ve ilk kez o kadar uzun küs kaldık birbirimize, 3 gün konuşmadık. O ne kadar umursamadıysa, bir o kadar da ben umursamadım.

Sonunda tatlıya bağlanmıştı, ancak ciddiyetimi de anlamıştı.
Şimdi eskisi gibi değil, bu huyu biraz törpülendi. Çok nadir şımarıyor milletin yanında, ters bir bakış attığımda ise hemen 180 derece toparlama manevrasına giriyor.

Benimki böyle duruldu, seninkinde işe yarar mı bilemem.
Gıcık bir durum anlıyorum, umarım düzelirsiniz.

bende seni haklı buldum eşinizin gereksiz yere konuyu uzatması saçma huyunuzu biliyor olmalı yani ama kötü niyetli yapmamış gibi geldi bana bizde bazen yaşıyoruz bu durumları sende surat asarak karşılık verme bu durum alışkanlık yapar sonra eşinde hiççç takmamaya başlar sende gırgıra vur lafını ver yada onun sana davrandığı gibi davran ben öle yapıyodum surat yapıp sinirle bagırmak birşey cözmüyor huysuz diyolar bu sefer en biz kadınlar bazen ufacık detay gibi görünen şeye kırılabiliyoruz onlar anlamıyor kuzum

Ben sizi anlıyorum ve hiç de hafif bulmuyorum bu tip konuları, affedersiniz de gayet öküzce bir davranış eşinizin sergilediği ve bu bir çeşit huy. Bir çeşit eğlence anlayışı...

Eşimde benzeri vardı bu huyun, milletin içinde olsun, baş başa olalım vs. bir şakayı uzatmaya bayılır, beni sinir etmekten keyif alırdı. Çünkü onun sevme biçimi buydu, eğlence anlayışı önce gıcık etmek, sonra "Oooy kuzum sinirlendii" diye çocuk sever gibi sevmek. Ve hayatta hazzetmediğim cıvık ve gereksiz bir davranıştır bu. (Hala daha ara ara yapar samimi olduğumuz insanların yanında filan)

Defalarca uyardım, "Canım en azından insan içinde yapma, ben sinirli bir insanım biliyorsun, ters bir anıma denk gelir canımız sıkılır, üzülürüz" diye, dinlemedi. Sonra daha sert uyardım tehditle karışık "Bir daha benzer şeyler yapacak olursan eşimsin demem yerin dibine sokarım milletin içinde, ciddi ciddi kavga ederiz bilgin olsun, son kez söylüyorum" dedim.

Sonrasında yine milletin içinde şakalı makalı bana takılıyor, uyuz ediyor, hiç acımadım, zerre düşünmedim sonu kavga mı olur ne olur diye, lafı giydiriverdim. Ortam buz kesti zaten, kala kaldı fara tutulmuş tavşan gibi. Ev sahibi arkadaşlar "Tamam ya boşverelim" diye toparlamaya çalışırlarken ikinci lafı indirdim. Erkenden kalkıp eve gitmiştik ve ilk kez o kadar uzun küs kaldık birbirimize, 3 gün konuşmadık. O ne kadar umursamadıysa, bir o kadar da ben umursamadım.

Sonunda tatlıya bağlanmıştı, ancak ciddiyetimi de anlamıştı.
Şimdi eskisi gibi değil, bu huyu biraz törpülendi. Çok nadir şımarıyor milletin yanında, ters bir bakış attığımda ise hemen 180 derece toparlama manevrasına giriyor.

Benimki böyle duruldu, seninkinde işe yarar mı bilemem.
Gıcık bir durum anlıyorum, umarım düzelirsiniz.
Ben başkasının yanında öyle bi şey yapsam kalkar saçma sapan konuşur daha da rezil eder beni.Saygısı yok hiç bna bazen .az önce anlattım dırumu tatlı dille.Yağ gibi üste çıkardı kendini .bütün suç benim oldu

bende seni haklı buldum eşinizin gereksiz yere konuyu uzatması saçma huyunuzu biliyor olmalı yani ama kötü niyetli yapmamış gibi geldi bana bizde bazen yaşıyoruz bu durumları sende surat asarak karşılık verme bu durum alışkanlık yapar sonra eşinde hiççç takmamaya başlar sende gırgıra vur lafını ver yada onun sana davrandığı gibi davran ben öle yapıyodum surat yapıp sinirle bagırmak birşey cözmüyor huysuz diyolar bu sefer en biz kadınlar bazen ufacık detay gibi görünen şeye kırılabiliyoruz onlar anlamıyor kuzum
Gerçekten anlamıyormuş ben de bunu anladım.

canim benim yas kac sizde? ayh tamamini bile okuyamadim konunun amma basit seyleri olay yapiyosunuz.. baskasinin isine de burnunu sokan salaklardan hic hoslanmam. he anam icin sigara sagliga FAYDALI hatta. benim de esime kilosuna dikkat etsin diye baski yaptigim bi donemde ikide bir kek uzatan aman yesin nolcak ya diyen bi arkadasim vardi..bakin kendi isinize arkasass

Bişeye çok takıldım. Siz eşinize kuzenimle çok konuşma nisanlisiyla sohbet et diyorsunuz onlar gelmeden önce. Ama kuzeninizin nisanlisiyla tartışma içine siz giriyorsunuz. Biraz tuhaflık yok mu? Adam çıkıp kızsa size orada haklı bence.

Genel olarak bakarsak basit şeyler için birbirinizi üzmeyin yipratmayin.

O kadar sinirliyim ki şuan .zaten eşimle 3-4 gündür aram bozuktu onun saçma sebeblerinden dolayı.bugün geldi konuştu aramız düzeldi.Neyse saat akşam 8 gibi kuzenim(bayan) aradı nişanlımla size çaya gelcez dedi.Ben eşime dedimki sen nişanlısıyla muhabbet et kuzenle fazla samimi olma hoşlanmıyorum.Çünkü aynısını o da sürekli istiyor benden.Baktım hiç cevap vermiyor başka başka şeyler konuşuyo beni gıdıklıyo bilmem ne.Ben de sinirlendim insan bi ewt yada hayır der ne bu takmamazlık dedim.Yine başka şeylerden konuşuyor sinirlendim bıraktım gittim arkamdan gelmiş konuşuyo ben hiç ses çıkarmadım.diyo ne bu surat keyfin bilir suratını asarsan as.Ya adama bakar mısınız Allah aşkına sanki hiç bi şey yok.Evet belki takılcak bi durum deil ama bu aralar beni hiç kaale almıyor bu zoruma gidiyor.Misafirler geldi oturduk konuşuyoz falan ben onun yüzüne hiç bakmadım.Ama bi şey yokmuş gibi davrandım.Kuzenin nişanlısı sigara içiyor konu açıldı.eşim 2 yıl önce ben istedim diye bıraktı ama ara ara içiyordu.ben ise hep tatlı dille yaklaştm anlayış gösterdim.azalt en azından dedim.Bu konuda çok tartışmalarımz oldu çünkü bana çok sözler verdi ama tutmadı Çok olaylar yaşadk bu konuda güvenimi çok zedeledi.Neyse konu açıldı ben sevmediğimi aşırı nefret ettiğimi söyledim.Nişanlısı diyo eşin bırakmış ama arada içiyorsa tolerans göster
Ben de 2 yıldır gayet gösteryrm ama karşılığı olmalı en azından azaltmalı dd
Nişanlısı başladı konuşmaya.Sigara içmenin bi sürü haklı yönünü attı ortaya kendince Kendi de içiyor.Benimki de benim ne kadar hassas olduğumu bildiği halde bi tartışma havası içine girdi benimle.Kendine sırt bulmuş ya değerlendiriyor.ben çocukla konuşuyorum eşim ordan atlıyor.O kadar sinir oldum ki anlatamam.Çocuk diyo ben nişanlım için (kuzenim) gerekirse bırakırım .yani baktı kuzenim kırılıyor.o da sigara sevmiyor.Nişanlısı kuzenim kırılmasın die onun için güzel şeyler söyledi.Ama benimkin de tık yok.Yaptığı tek şey bana ters cwp vermek.En azından beklerdim ki o da desin ben de elimden geleni yapıcam eşim için
Ben orda resmen hayal kırıklığına uğradım.Bi insan eşinin hoşlanmadığını bildiği halde neden başkalarının yanında konuyu uzatır onun zıttına gitmeye çalışırki Sürekli kendini üste çıkarmaya çalışıyr.Millet kalktı.niye konuşmuyon diyo.hiç ses çıkarmadım.Keyfin bilir diyor.Eğer açsaydım ağzımı kötü kavga çıkcaktı.çektim geldim odaya ve şuan çok sinirliyim insanların yanında bana öyle davrandığı için.surat asışım ise hiç umrunda deil şuan.Kalkmış suratını asarsan as keyfin bilr diyor.Kırgınım:-( ve yarın bu konuyu açıp ona çok kötü patlıcam.
İçim birikmiş.Adam söylediklerimi hiç sallamıyor bu aralar totosu kalkm
ış
Her seyi o kadar cok uzatip gereksiz tripler atiyorsun ki, adam usanmis artik.. Eeh yeter be durumuna gelmiş; suratini asarsan as demis.. Ne yapsa yeni bi trip bulan kisiyle kim ugrasir ki bi noktadan sonra?
Merak ediyorum, boyle zor olmuyo mu? Surekli bi afra tafra alınganlık, dana altinda buzağı aramalar..
Hakli bi gerekceniz varsa tavrinizi koyun ortaya tamam da, boyle surekli triplere girip ilgi bekleyip karsidakini usandirmayin, kendi degerinizi dusurmeyin..

sadece yazdığınıza göre bence sorun yok

adama kuzenle konuşma demiş ama kendin kuzenini nişanlısı ile konuşmuşsun,

bir de sigara hakkında konuşuluyor ve adam esasen içmek istiyor tabii onu destekleyeni tutacak seni neden tutsun

ayrıca onlar nişanlı o adam tabi o ne derse o diyecek seninki de öyle demiş ama iki yıl geçince içsem ne olur ki diyor işte

tek sorun bunlar ise büyütmeyin

eşimle 16 yıldır birlikteyim sigara içemem, içilen ortam bile beni mahveder, sigara içmediği en uzun dönem 1,5 yıl ama hala benim yanımda içmez, açık havada bile

Sizin canınız sıkılmış bence saracak yer aramışsınız ikinizde ama olur öyle ya arada sıkıntı yapmayın yani

Çok abartmışsın bence. Benim de eşim evlenince bırakırım diyordu, ben içmiyorum çünkü. Ama bırakmadı. Bırakmaya da niyeti yok.

Ben olsam valla evlenince bırakıyordu, 3 yıldır bekliyorum diyerek makaraya vururdum, güler geçerdim. Çok basit şeyler bunlar evlilikte...

Sorun seni takmamasıysa o zaman da ciddi ciddi konuşurdum eşimle ama tabi ki sakin bir zamanda...

Söz meclisten disari, bazi kadinlar kendilerine eş değil, " dovğu mu Samet" sameti istiyor sanki :işsiz:

Back
X