Uuu Uzakmışız birazAy Samsundan atlayıp geliyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uuu Uzakmışız birazAy Samsundan atlayıp geliyorum![]()
Haklısın.. biz kadınlar hassas narin detaycı varlıklarız.. erkeklerse HANZO :)) idare edip yaşıyoruz veya kavgayla huzurumuzu kaçırıyoruz hepsi bizim elimizde.. eğer siz isterseniz tartışmayı bi kenara bırakıp (adamın huyunu suyunu çözmüşsünüzdür) nabza göre şerbet verseniz bu adam tam istediğiniz kıvama gelmese bile o kıvama yaklaşır.. seneler içinde de istediğinizi alırsınız zaten..Bazen bu şekil durumlarda zaten içim o kadar soğuyoki çok üzülüyorum .Basit bi şey belki ama bazen olaylar üst üste gelince her şey o kadar büyüyo ki gözümde
Sen neredesinUuu Uzakmışız biraz![]()
Oldurana kadar da ömrümüzden ömür gidiyo vallaHaklısın.. biz kadınlar hassas narin detaycı varlıklarız.. erkeklerse HANZO :)) idare edip yaşıyoruz veya kavgayla huzurumuzu kaçırıyoruz hepsi bizim elimizde.. eğer siz isterseniz tartışmayı bi kenara bırakıp (adamın huyunu suyunu çözmüşsünüzdür) nabza göre şerbet verseniz bu adam tam istediğiniz kıvama gelmese bile o kıvama yaklaşır.. seneler içinde de istediğinizi alırsınız zaten..
Napalım analarının beceremediklerini bizler oldurmaya çalışıyoruz işte![]()
Her şey üst üste geliyor bu aralar
Sizin biraz aşağılarınızda koordinat olarakSen neredesin![]()
Bazen çok katlanılmaz geliyor gerçekten de.Evet belki naz gibi gelmiş olabilir ama bi kadında bi şey hissediyorsa vardır bir durum.Ben kendimi insanların yanında bükülmüş gibi hissettim.Kuzenimin nişanlısı zaten öyle konuşuyo bu sigara konusunda hiç susmuyor Eşim de ordan saldırıyor bnaGerçekten her şey cok mu katlanılmaz, yoksa siz bunları bahane edip naz yapmaktan mı hoslaniyorsunuz?
Bilemedim ben onuSizin biraz aşağılarınızda koordinat olarak![]()
Bazen çok katlanılmaz geliyor gerçekten de.Evet belki naz gibi gelmiş olabilir ama bi kadında bi şey hissediyorsa vardır bir durum.Ben kendimi insanların yanında bükülmüş gibi hissettim.Kuzenimin nişanlısı zaten öyle konuşuyo bu sigara konusunda hiç susmuyor Eşim de ordan saldırıyor bna
Haklısın tutuyor bazen kaprisliğim ama elimde değil.Çok alınganım ve bu huyumu ben de hiç sevmiyorum.Hiç bi şey yokmuş gibi de davranamıyorum.Tamam ama onlar nişanlı. Sizin gibi olmasını bekleyemezsiniz ki. Üstelik eminim siz de surat asarak esinizle ilgilenmeyerek belli etmissinizdr onlara biseyler.
Esinizde de hata var elbet ama sanki siz normalden biraz fazla pohpohlanmayı bekleyen nazlanmaktan hoslanan bir hanımsınız. Ki bu ayıp da değil yani. Sadece görüyorsunuz ki bu huyunuz sizin moralinizi bozuyor sadece.
Hayatı fazla dramatik ya da arabesk yaşamayın. Kac saat gecti di mi olayların üstünden, elinizden giden ne oldu? Sadece zaman. Keske o kadar naz kapris yapacaģınıza, olaylara daha farklı yaklasıp kendi eglencenize döndürmeyi başarabilseydiniz. O zaman su durumlar olurdu:
-sizin suan keyfiniz yerinde olurdu ve ayrıca özgüveniniz de sağlam olurdu
-esiniz sizin ona bağımlı olmadıgını görüp daha bir hayran olurdu
-suan umursamaz takılan esiniz degil de siz olurdunuz o oturup düsünürdü. Böylelikle de sizin iciniz huzurlu olurdu.
-esinize surat asarak degil de eglenerek bir takım mesajlar vermis olurdunuz bu daha etkili olurdu. Zira surat asmak kimsenin üstünde bi etki bırakmıyor.
Suanki profiliniz pek güclü ya da özgüvenli kadın degil, daha cok kaprisli bir kadin imajı çiziyor. Bunu da sizin icin söylüyorum. Yoksa banane degil mi sizin hayatınızdaki tutumunuzdan :)
Haklısın tutuyor bazen kaprisliğim ama elimde değil.Çok alınganım ve bu huyumu ben de hiç sevmiyorum.Hiç bi şey yokmuş gibi de davranamıyorum.
Eşiniz değil sizde olayı uzatmışsınız. Böyle zamanlarda bir kişinin ortayı bulması gerekir. Susabilir yeğeninin ile başka bir sohbete girebilir konu degistirebilir diniz. Başkalarının yanında eşim de bazen böyle davranır hiç cevap vermem yada şakaya vururum. Konu kapanır. Evde tek kalınca hesabını sorarım. Yeni evliyken sizin gibiydim ama hiçbir getirisi olmadı. Hatta geçen gün yine eşim birileri yanında patavatsizlik etti. Aradan iki gün geçti gayet hoş sohbet bir anda actim konuyu ama Ozaman bişey denedin tamam hata etmişim ama neden durup durup söylüyorsun dedi. Çünkü dedim o anda sana karşılık versem sırf altta kalmamak için devam edecektin. Beraberce rezil olacaktık. Konu uzayacak ve sen hatanı asla kabul etmeyecektin. Bakalım inşallah oda zamanla başkaları yanında konuşmaması gerektiğni öğrenirO kadar sinirliyim ki şuan .zaten eşimle 3-4 gündür aram bozuktu onun saçma sebeblerinden dolayı.bugün geldi konuştu aramız düzeldi.Neyse saat akşam 8 gibi kuzenim(bayan) aradı nişanlımla size çaya gelcez dedi.Ben eşime dedimki sen nişanlısıyla muhabbet et kuzenle fazla samimi olma hoşlanmıyorum.Çünkü aynısını o da sürekli istiyor benden.Baktım hiç cevap vermiyor başka başka şeyler konuşuyo beni gıdıklıyo bilmem ne.Ben de sinirlendim insan bi ewt yada hayır der ne bu takmamazlık dedim.Yine başka şeylerden konuşuyor sinirlendim bıraktım gittim arkamdan gelmiş konuşuyo ben hiç ses çıkarmadım.diyo ne bu surat keyfin bilir suratını asarsan as.Ya adama bakar mısınız Allah aşkına sanki hiç bi şey yok.Evet belki takılcak bi durum deil ama bu aralar beni hiç kaale almıyor bu zoruma gidiyor.Misafirler geldi oturduk konuşuyoz falan ben onun yüzüne hiç bakmadım.Ama bi şey yokmuş gibi davrandım.Kuzenin nişanlısı sigara içiyor konu açıldı.eşim 2 yıl önce ben istedim diye bıraktı ama ara ara içiyordu.ben ise hep tatlı dille yaklaştm anlayış gösterdim.azalt en azından dedim.Bu konuda çok tartışmalarımz oldu çünkü bana çok sözler verdi ama tutmadı Çok olaylar yaşadk bu konuda güvenimi çok zedeledi.Neyse konu açıldı ben sevmediğimi aşırı nefret ettiğimi söyledim.Nişanlısı diyo eşin bırakmış ama arada içiyorsa tolerans göster
Ben de 2 yıldır gayet gösteryrm ama karşılığı olmalı en azından azaltmalı dd
Nişanlısı başladı konuşmaya.Sigara içmenin bi sürü haklı yönünü attı ortaya kendince Kendi de içiyor.Benimki de benim ne kadar hassas olduğumu bildiği halde bi tartışma havası içine girdi benimle.Kendine sırt bulmuş ya değerlendiriyor.ben çocukla konuşuyorum eşim ordan atlıyor.O kadar sinir oldum ki anlatamam.Çocuk diyo ben nişanlım için (kuzenim) gerekirse bırakırım .yani baktı kuzenim kırılıyor.o da sigara sevmiyor.Nişanlısı kuzenim kırılmasın die onun için güzel şeyler söyledi.Ama benimkin de tık yok.Yaptığı tek şey bana ters cwp vermek.En azından beklerdim ki o da desin ben de elimden geleni yapıcam eşim için
Ben orda resmen hayal kırıklığına uğradım.Bi insan eşinin hoşlanmadığını bildiği halde neden başkalarının yanında konuyu uzatır onun zıttına gitmeye çalışırki Sürekli kendini üste çıkarmaya çalışıyr.Millet kalktı.niye konuşmuyon diyo.hiç ses çıkarmadım.Keyfin bilir diyor.Eğer açsaydım ağzımı kötü kavga çıkcaktı.çektim geldim odaya ve şuan çok sinirliyim insanların yanında bana öyle davrandığı için.surat asışım ise hiç umrunda deil şuan.Kalkmış suratını asarsan as keyfin bilr diyor.Kırgınım:-( ve yarın bu konuyu açıp ona çok kötü patlıcam.
İçim birikmiş.Adam söylediklerimi hiç sallamıyor bu aralar totosu kalkmış
Elimden geleni yapıyorum ama yeterli değil farkındayım .Peki bu huyunuzu törpülemek ya da kendi hayrınıza kullanmayı öğrenmek icin hic araştırma yaptınız mı? Bence bh duygularınızı iyi kanalize ederseniz sizin faydanıza olabilir. Bir bakin arastırin kitaplari makaleleri..
Aynen dediğin gibi oldu canım konu uzadı rezil olduk resmen ikimiz de.ama daha çok ben.Ben de bu 2. defadır yaşıyorum bunu ve çok kırıldımEşiniz değil sizde olayı uzatmışsınız. Böyle zamanlarda bir kişinin ortayı bulması gerekir. Susabilir yeğeninin ile başka bir sohbete girebilir konu degistirebilir diniz. Başkalarının yanında eşim de bazen böyle davranır hiç cevap vermem yada şakaya vururum. Konu kapanır. Evde tek kalınca hesabını sorarım. Yeni evliyken sizin gibiydim ama hiçbir getirisi olmadı. Hatta geçen gün yine eşim birileri yanında patavatsizlik etti. Aradan iki gün geçti gayet hoş sohbet bir anda actim konuyu ama Ozaman bişey denedin tamam hata etmişim ama neden durup durup söylüyorsun dedi. Çünkü dedim o anda sana karşılık versem sırf altta kalmamak için devam edecektin. Beraberce rezil olacaktık. Konu uzayacak ve sen hatanı asla kabul etmeyecektin. Bakalım inşallah oda zamanla başkaları yanında konuşmaması gerektiğni öğrenir