Sinir krizi geciricem gece gece

Sevimli_panda

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
210
96
13
34
Şimdi dislerimi sıka sıka yaziyorum cunku gecenin bi vakti sinirlerime hakim olamiyorum..
Benim bu saf daha dogrusu salak abim bir kizin resmen kolesi olmus durumda yani soyle karsima alip evire cevire dovup artik gururunu ayaklar altina ke kadar alicaksin diye islak odunla dovesim var. Sabahtan beri değişik degisik hareketler kizi ariyo sayfalarca mesaj yaziyo kiz okuyo cevap yazmiyo zaten en bastan beri egosunu tatmin ettigini biliyordim kizin hala resmen yalvariyo ay cildiricam kizi arayip saydiricam sonra bu sefer haksiz olucam ama dayanamiyorum bu abim niye boyle yaaa ... kendi kendini uzup agliyor bu kadar gucsuz gördükçe sinirlerim bozuluyor her seferinde ayni olay .. gece gece deli oldum ya bu saf nasil algilicak olayi kiz sallamiyo ama hallaaa seni cok seviyorum gururumumrumda degil demis ya sabir ya sabir...

Kardes olarak abinize kiyamiyor olabilirsiniz ama yapabileceğiniz bir şey de yok. Salaklıksa da kendi salakligi.
Neden attığı her mesajı bildiğinizi anlayamadım ama,
İnanın hiç bilmeseniz sizin için daha iyi.
Cehalet mutluluktur :)
Abiniz anlatıyor ve gösteriyorsa da zaten bu konuya karışmak istemiyorum, bilmek istemiyorum tavrı onu da düşündürür ben ne yapıyorum diye.
Uzak durun. Bilmeyin.

Sizi alakadar etmez diyorsunuz ama kardes o ...abisinin aci cekmesine uzuluyor arkadas tabi kiz da yalvarttigi icin abisini sinirleniyor ben olsam bende gicik olurdum boyle abiye ...

Arkadaslar bundan onceki olaylarda da herkesi olaya karistiran kendisi .. her seferinde bi degil iki degil ayni moda giriyor onun yuzunden annem de uzuluyor.. daha once baska kiz icin derslerini birakti okulunu uzatti artik yeter anlamiyor anlamiyor he rseferinde kendini salmasindan biktim artik

Yahu bundan size ne? Siz bi erkek için aynı şeyleri yapsaniz abiniz duruma karissa hoşunuza gider mi?

Keske bilmesem gizlese ama dayanamiyorum artik uzulmesine kendini bizi uzmesine otuz kez anlatiyorum ya kiz takmiyor vatsapta okuyor yazmiyor. Ayrica banada okutmuyo ben elindn bir sey alirken gordum neler yazmis neler of cildiricam ya

Yahu bundan size ne? Siz bi erkek için aynı şeyleri yapsaniz abiniz duruma karissa hoşunuza gider mi?
Ben bunu belli etmiyorum ben onun dik duramayasina kiz icin kendini paralamasina sinir oluyorum. Bende elbette uzulup agliyorum ama annem uzulmesin diye belli etmiyorum.. onun umrunda degiliz biz resmen kiza kole olmus ..

Sizi alakadar etmez diyorsunuz ama kardes o ...abisinin aci cekmesine uzuluyor arkadas tabi kiz da yalvarttigi icin abisini sinirleniyor ben olsam bende gicik olurdum boyle abiye ...
Sorma canim ya evde diger odada uzuluyor ben nasil normal olabilirim kizada zaten sinir oluyordum bu hareketlerden oturu uyice sinir oldum artik.....

Uzak durun. Karismayin. Kendi iradeniz var kimse sizi zorla bir olayın içine çekemez.
Abinizi siz okutmuyorsunuzdur diye düşünüyorum. Ana-babanız müdahele edecek yada konuşacak olan kişiler.
Ama abim uzuluyor ailem üzülüyor vs diye hic demeyin. Bu uzulenlerin sorunu olur. Sizlik bir şey yok ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…