- 26 Şubat 2016
- 210
- 96
- 13
- 34
- Konu Sahibi Sevimli_panda
-
Yok ıslak odunla yerine getiricekAbinizin kendi akli fikri yok mu?
Keske bilmesem gizlese ama dayanamiyorum artik uzulmesine kendini bizi uzmesine otuz kez anlatiyorum ya kiz takmiyor vatsapta okuyor yazmiyor. Ayrica banada okutmuyo ben elindn bir sey alirken gordum neler yazmis neler of cildiricam yaKardes olarak abinize kiyamiyor olabilirsiniz ama yapabileceğiniz bir şey de yok. Salaklıksa da kendi salakligi.
Neden attığı her mesajı bildiğinizi anlayamadım ama,
İnanın hiç bilmeseniz sizin için daha iyi.
Cehalet mutluluktur :)
Abiniz anlatıyor ve gösteriyorsa da zaten bu konuya karışmak istemiyorum, bilmek istemiyorum tavrı onu da düşündürür ben ne yapıyorum diye.
Uzak durun. Bilmeyin.
Ben bunu belli etmiyorum ben onun dik duramayasina kiz icin kendini paralamasina sinir oluyorum. Bende elbette uzulup agliyorum ama annem uzulmesin diye belli etmiyorum.. onun umrunda degiliz biz resmen kiza kole olmus ..Yahu bundan size ne? Siz bi erkek için aynı şeyleri yapsaniz abiniz duruma karissa hoşunuza gider mi?
Yok ıslak odunla yerine getiricek
Sorma canim ya evde diger odada uzuluyor ben nasil normal olabilirim kizada zaten sinir oluyordum bu hareketlerden oturu uyice sinir oldum artik.....Sizi alakadar etmez diyorsunuz ama kardes o ...abisinin aci cekmesine uzuluyor arkadas tabi kiz da yalvarttigi icin abisini sinirleniyor ben olsam bende gicik olurdum boyle abiye ...
Haklisij canim hem uuzucu hatta cok uzucu hemde sinir bir durum nasil suan sakinkestimiSorma canim ya evde diger odada uzuluyor ben nasil normal olabilirim kizada zaten sinir oluyordum bu hareketlerden oturu uyice sinir oldum artik.....
Uzak durun. Karismayin. Kendi iradeniz var kimse sizi zorla bir olayın içine çekemez.Arkadaslar bundan onceki olaylarda da herkesi olaya karistiran kendisi .. her seferinde bi degil iki degil ayni moda giriyor onun yuzunden annem de uzuluyor.. daha once baska kiz icin derslerini birakti okulunu uzatti artik yeter anlamiyor anlamiyor he rseferinde kendini salmasindan biktim artik
Abin kac yasinda ?Ben bunu belli etmiyorum ben onun dik duramayasina kiz icin kendini paralamasina sinir oluyorum. Bende elbette uzulup agliyorum ama annem uzulmesin diye belli etmiyorum.. onun umrunda degiliz biz resmen kiza kole olmus ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?