- 26 Şubat 2016
- 210
- 96
- 13
- 34
- Konu Sahibi Sevimli_panda
-
Galiba telefonu birakti elinden ama simdi sabah yine ben cekicem derdi artik bir ay bunalim takilir derslerine calismaz annem uzulur babam bir ton laf ederHaklisij canim hem uuzucu hatta cok uzucu hemde sinir bir durum nasil suan sakinkestimi
Daha once ayni seyleri yasadigimiz icin yeniden yasamak istemiyorum daha once baskasi icin ayni sey oldu okulunu uzatti doktora gitti hemen birine kapılıp unutuyor her seyi .. ayni evin icinde umursamama gibi bir durum olamiyor malesefUzak durun. Karismayin. Kendi iradeniz var kimse sizi zorla bir olayın içine çekemez.
Abinizi siz okutmuyorsunuzdur diye düşünüyorum. Ana-babanız müdahele edecek yada konuşacak olan kişiler.
Ama abim uzuluyor ailem üzülüyor vs diye hic demeyin. Bu uzulenlerin sorunu olur. Sizlik bir şey yok ortada.
25Abin kac yasinda ?
Keske bilmesem gizlese ama dayanamiyorum artik uzulmesine kendini bizi uzmesine otuz kez anlatiyorum ya kiz takmiyor vatsapta okuyor yazmiyor. Ayrica banada okutmuyo ben elindn bir sey alirken gordum neler yazmis neler of cildiricam ya
Ay canim benim belliki abin sevgililerinden size cok cektirms cektirmeyede devam edicek allah yardimciniz olsunGaliba telefonu birakti elinden ama simdi sabah yine ben cekicem derdi artik bir ay bunalim takilir derslerine calismaz annem uzulur babam bir ton laf eder
Aynen oyle valla daha gerci bir cok sorun var bunun yaninda ama ne biliyim bazen cok uzuluyorum kendime bakop devam etmek istiyoeum .yasadigim mutluluk bile bana fazla geliyor ama deger vermedigini gorunce bana daha da uzuluyorum.o kiz kadar degerimiz bile yok gozunde bunu anlasin yeterAy canim benim belliki abin sevgililerinden size cok cektirms cektirmeyede devam edicek allah yardimciniz olsun
Adamın yaşam tarzı ve aşka bakış açısı bu demekki. Nasıl değiştirmeyi düşünüyorsunuz? Ne gelir elden?Daha once ayni seyleri yasadigimiz icin yeniden yasamak istemiyorum daha once baskasi icin ayni sey oldu okulunu uzatti doktora gitti hemen birine kapılıp unutuyor her seyi .. ayni evin icinde umursamama gibi bir durum olamiyor malesef
Keske boyle olmasa kendini hepimizi etkiliyor.. dik dursa dirayetli olsa bunlar olmayacak yemek yemez kilo verir uzulur aglar of offfŞöyle bir gerçek varki ne yapsanız laf anlatamazsiniz. İnsanlar neler yaşayacağını kendileri seçer. Siz kendinizi abinizin seçimiyle mutsuz olmaya sürüklemeyin yeter.
Kendi isteği dışında mesajlarını okuduysaniz da bu üzüntü bu yaptığınızın diyeti olsun ne diyim.
Oyle yapicam valla bu saatte kadar dedim ne oldu elimden geleni yapiyorum diyorum anlamiyor ..Adamın yaşam tarzı ve aşka bakış açısı bu demekki. Nasıl değiştirmeyi düşünüyorsunuz? Ne gelir elden?
Umursamama olayını söyle yapabilirsiniz. Tümüyle uzak kalıp hiç bilmezseniz umursamanız gerektiğini düşündüğünüz şey ortadan kalkar.
Abiniz, anneniz kim bu konuyu açsa ilgilenmiyorum diyin, yanınızda konu açıldığında odayı değiştirin. Abinizi ağlarken görürseniz görmezden gelin. Verebileceğim en iyi tavsiye bu.
kadına şiddet uygulayan erkeklerin ailelerine baktığımızda konu sahibi gibi ebeveynler vardır. onlara göre bir erkek bir kadına asla iyi davranmaz asla yalvarmaz asla sevgisini belli etmez. konu sahibi gibi ebeveynler isterlerki abilerimiz sevgililerini dövsün kızlar abimize kul köle olsunlar. konu sahibi kısaca sana neŞimdi dislerimi sıka sıka yaziyorum cunku gecenin bi vakti sinirlerime hakim olamiyorum..
Benim bu saf daha dogrusu salak abim bir kizin resmen kolesi olmus durumda yani soyle karsima alip evire cevire dovup artik gururunu ayaklar altina ke kadar alicaksin diye islak odunla dovesim var. Sabahtan beri değişik degisik hareketler kizi ariyo sayfalarca mesaj yaziyo kiz okuyo cevap yazmiyo zaten en bastan beri egosunu tatmin ettigini biliyordim kizin hala resmen yalvariyo ay cildiricam kizi arayip saydiricam sonra bu sefer haksiz olucam ama dayanamiyorum bu abim niye boyle yaaa ... kendi kendini uzup agliyor bu kadar gucsuz gördükçe sinirlerim bozuluyor her seferinde ayni olay .. gece gece deli oldum ya bu saf nasil algilicak olayi kiz sallamiyo ama hallaaa seni cok seviyorum gururumumrumda degil demis ya sabir ya sabir...
ne saçma geldiŞimdi dislerimi sıka sıka yaziyorum cunku gecenin bi vakti sinirlerime hakim olamiyorum..
Benim bu saf daha dogrusu salak abim bir kizin resmen kolesi olmus durumda yani soyle karsima alip evire cevire dovup artik gururunu ayaklar altina ke kadar alicaksin diye islak odunla dovesim var. Sabahtan beri değişik degisik hareketler kizi ariyo sayfalarca mesaj yaziyo kiz okuyo cevap yazmiyo zaten en bastan beri egosunu tatmin ettigini biliyordim kizin hala resmen yalvariyo ay cildiricam kizi arayip saydiricam sonra bu sefer haksiz olucam ama dayanamiyorum bu abim niye boyle yaaa ... kendi kendini uzup agliyor bu kadar gucsuz gördükçe sinirlerim bozuluyor her seferinde ayni olay .. gece gece deli oldum ya bu saf nasil algilicak olayi kiz sallamiyo ama hallaaa seni cok seviyorum gururumumrumda degil demis ya sabir ya sabir...
Yav belani mi ariyorsun dön totonu yat be pandacim, birak abin cebellessinŞimdi dislerimi sıka sıka yaziyorum cunku gecenin bi vakti sinirlerime hakim olamiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?