- 13 Haziran 2015
- 5.916
- 19.656
- 448
- Konu Sahibi Sevimli_panda
-
ben seni anlıyorum çok iyiŞimdi dislerimi sıka sıka yaziyorum cunku gecenin bi vakti sinirlerime hakim olamiyorum..
Benim bu saf daha dogrusu salak abim bir kizin resmen kolesi olmus durumda yani soyle karsima alip evire cevire dovup artik gururunu ayaklar altina ke kadar alicaksin diye islak odunla dovesim var. Sabahtan beri değişik degisik hareketler kizi ariyo sayfalarca mesaj yaziyo kiz okuyo cevap yazmiyo zaten en bastan beri egosunu tatmin ettigini biliyordim kizin hala resmen yalvariyo ay cildiricam kizi arayip saydiricam sonra bu sefer haksiz olucam ama dayanamiyorum bu abim niye boyle yaaa ... kendi kendini uzup agliyor bu kadar gucsuz gördükçe sinirlerim bozuluyor her seferinde ayni olay .. gece gece deli oldum ya bu saf nasil algilicak olayi kiz sallamiyo ama hallaaa seni cok seviyorum gururumumrumda degil demis ya sabir ya sabir...
Şimdi dislerimi sıka sıka yaziyorum cunku gecenin bi vakti sinirlerime hakim olamiyorum..
Benim bu saf daha dogrusu salak abim bir kizin resmen kolesi olmus durumda yani soyle karsima alip evire cevire dovup artik gururunu ayaklar altina ke kadar alicaksin diye islak odunla dovesim var. Sabahtan beri değişik degisik hareketler kizi ariyo sayfalarca mesaj yaziyo kiz okuyo cevap yazmiyo zaten en bastan beri egosunu tatmin ettigini biliyordim kizin hala resmen yalvariyo ay cildiricam kizi arayip saydiricam sonra bu sefer haksiz olucam ama dayanamiyorum bu abim niye boyle yaaa ... kendi kendini uzup agliyor bu kadar gucsuz gördükçe sinirlerim bozuluyor her seferinde ayni olay .. gece gece deli oldum ya bu saf nasil algilicak olayi kiz sallamiyo ama hallaaa seni cok seviyorum gururumumrumda degil demis ya sabir ya sabir...
sana yazayım :Şimdi dislerimi sıka sıka yaziyorum cunku gecenin bi vakti sinirlerime hakim olamiyorum..
Canim bizimki tam kilibik bir erkek modeli kiz bunu kullaniyor bende buna kiziyorum yoksa asla karismam takmiyor etmiyor kulllaniyor resmen kartindan bir ton alisveris yapildi bu ogrenci odemeyi nasil yapicak her seyi kiza almislar o borcta bu safa kaldisana yazayım :
peşinden koşturan kız tatlıdır.
peşinden koşan adam kız için önemsizdir.
bu durum yarın tersine dönerse kız " eskiden böyle değildi beni aldatıyor" der.
genç erkekler veya yaşı her ne olursa olsun kadına kıza doymamış erkekler vijana salak olur. bu yüzden bu tür durumlar gene gene ve gene olur.
durum budur.
senin durumunda : süper tipik bir görümcesin
Bakiyim canim hemenben seni anlıyorum çok iyi
abin o canının parçası ve üzülmesine dayanamıyorsun
aynı seylerı ben de yasadım
bır kardesım var neredeyse 20 sene evvel bır kıza takıldı ve malesef suanda o kızla evli
durumlar hiç değişmedi ben kardesıme hala üzülüyorum
bir konum vardı hatta bakabılırsın(((
umarım sizinki kısa sürer ve kendını üzmez değmeyecek ınsanlar için
Okudum valla allah sabir versin size ne oldu peki baristiniz mi abinizle nasil oldu durumlar yorum uapacaktim konunuza ama kilitlenmis..ben seni anlıyorum çok iyi
abin o canının parçası ve üzülmesine dayanamıyorsun
aynı seylerı ben de yasadım
bır kardesım var neredeyse 20 sene evvel bır kıza takıldı ve malesef suanda o kızla evli
durumlar hiç değişmedi ben kardesıme hala üzülüyorum
bir konum vardı hatta bakabılırsın(((
umarım sizinki kısa sürer ve kendını üzmez değmeyecek ınsanlar için
bunlara karışma ..Canim bizimki tam kilibik bir erkek modeli kiz bunu kullaniyor bende buna kiziyorum yoksa asla karismam takmiyor etmiyor kulllaniyor resmen kartindan bir ton alisveris yapildi bu ogrenci odemeyi nasil yapicak her seyi kiza almislar o borcta bu safa kaldi
Abim değil kardesimOkudum valla allah sabir versin size ne oldu peki baristiniz mi abinizle nasil oldu durumlar yorum uapacaktim konunuza ama kilitlenmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?