Ay kizlllaaaaarrrrr yardim !!!
Kaynana olacak kadin seker hastaligindan dolayi hastaneye yatti sabahtan geliyorum aksama kadar kadin durmadan benden yemek istiyor ters davraniyor sen buraya gezmeye gelmissin diyor kadin resmen verem etti ya migrenimi tutturdu gelmesem esim kizar esimde bosver cevabini ver diyor napacam bilmiyorum
Allah yardımcınız olsun kadında bir an önce iyilessin de yük olmasın... Bence hiç ccp verme verdikce o da vericek çünkü... Gül geç takmıyor havasına zamanla susar... Susmazsa iyileşince susturursunuzAy kizlllaaaaarrrrr yardim !!!
Kaynana olacak kadin seker hastaligindan dolayi hastaneye yatti sabahtan geliyorum aksama kadar kadin durmadan benden yemek istiyor ters davraniyor sen buraya gezmeye gelmissin diyor kadin resmen verem etti ya migrenimi tutturdu gelmesem esim kizar esimde bosver cevabini ver diyor napacam bilmiyorum
yogurtli kofte tas ekmegi ayran corbasi vs.. :):):)ne yemek istiyo merak ettim şuan
uzum yiyor salkim salkimhastanede ne yemeği yapıyorsunuz anlamadım ki. eğer şekerden hastaneye yattı ise diyeti dışında elma bile yedirseniz eceli olursunuz bilginiz olsun.
uzum yiyor salkim salkim
oyle yapayim degil mi :) gerci o cikar ben burdan timarhaneye giderim :):)Allah yardımcınız olsun kadında bir an önce iyilessin de yük olmasın... Bence hiç ccp verme verdikce o da vericek çünkü... Gül geç takmıyor havasına zamanla susar... Susmazsa iyileşince susturursunuz
bekliyorumO zaman eceli yakındır azcık sabredin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?