Sinir krizi geciriyorum

pitpigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
3.853
2.769
133
34
Ay kizlllaaaaarrrrr yardim !!!
Kaynana olacak kadin seker hastaligindan dolayi hastaneye yatti sabahtan geliyorum aksama kadar kadin durmadan benden yemek istiyor ters davraniyor sen buraya gezmeye gelmissin diyor kadin resmen verem etti ya migrenimi tutturdu gelmesem esim kizar esimde bosver cevabini ver diyor napacam bilmiyorum

Valla ben olsam o zaman sana bakıcı tutarız benim için daha iyi olur sana katlanmak zorunda kalmam derdim. Ben şahsen gitmezdim. Hem gidip bakıcam,hem laf yiycem. İnsaflısınız valla eşinin de kızmaya hakkı yok.

Ben olsam hadi rolleri degiselim o zaman derdim. Birde ben mi cok tersim sizmi yumusaksiniz onu anlayamadim. Benim kv hasta olsa arkadasini arar. Esinden rica eder kardesinden ablasindan bir kisiden rica eder ama yinede benden istemez. Siz ona biraz ters yuzunuzu gosterin!

Dısardan yemek yemesi yasak degilmi. Bulmuşta bunuyo.

Şeker hastalığına bağlı ne oldu ki hastaneye yatmak zorunda kaldı, çenesine bakılırsa çokta bakıma muhtaç değil, yemeğini yiyip tuvalete gidebiliyorsa gitme derim

Allah yardımcınız olsun kadında bir an önce iyilessin de yük olmasın... Bence hiç ccp verme verdikce o da vericek çünkü... Gül geç takmıyor havasına zamanla susar... Susmazsa iyileşince susturursunuz

Allah yardımcınız olsun kadında bir an önce iyilessin de yük olmasın... Bence hiç ccp verme verdikce o da vericek çünkü... Gül geç takmıyor havasına zamanla susar... Susmazsa iyileşince susturursunuz
oyle yapayim degil mi :) gerci o cikar ben burdan timarhaneye giderim :):)

Hastanede ne yemeği?
Nasıl olacakmış?
Eşinize söyleyin sizi zorlayacağına çok biliyorsa kendi kalsın. Onun annesi sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…