nereden bulacakmışın acaba ay benimde canım istedi kv sayesindeyogurtli kofte tas ekmegi ayran corbasi vs.. :):):)
eğer şeker yüksekliğinden dolayı yattıysa ve insüline rağmen üzüm yiyorsa evet yakındır eceli.uzum yiyor salkim salkim
migrenim var.boru değil de. bende hasta olunca ananı bırak kendime hayrım olmayacak beni yıprattığına değecek mi? deAy kizlllaaaaarrrrr yardim !!!
Kaynana olacak kadin seker hastaligindan dolayi hastaneye yatti sabahtan geliyorum aksama kadar kadin durmadan benden yemek istiyor ters davraniyor sen buraya gezmeye gelmissin diyor kadin resmen verem etti ya migrenimi tutturdu gelmesem esim kizar esimde bosver cevabini ver diyor napacam bilmiyorum
sekeri cikti doktorda yatirdi yemegini yiyor tuvaletede rahat gidiyor ama cenesi durmuyorŞeker hastalığına bağlı ne oldu ki hastaneye yatmak zorunda kaldı, çenesine bakılırsa çokta bakıma muhtaç değil, yemeğini yiyip tuvalete gidebiliyorsa gitme derim
burdan timarhaneye giderim :):):)migrenim var.boru değil de. bende hasta olunca ananı bırak kendime hayrım olmayacak beni yıprattığına değecek mi? de.
bu seferde naz yapıyon gelmiyon der böyle herifler aslında kitlicen anasının yanına görcek gününü.benim kpeder dahil öyle şeker hastalarına pasiflora vericen moon walk yapsın hastanede migrensiz insanı bile delirtebilirler.
sekeri cikti doktorda yatirdi yemegini yiyor tuvaletede rahat gidiyor ama cenesi durmuyor
canim benim annemde seker hastasi ama kv normaldede oyleSeker hastaligi insanu tuhaflastiriyor babamdan biliyorum kendinizi ezdirmeyin ama kalpde kirmayin.
corba turu istiyor simdide yogurtlu kofte yiyor :)Hastanede ne yemeği?
Nasıl olacakmış?
Eşinize söyleyin sizi zorlayacağına çok biliyorsa kendi kalsın. Onun annesi sonuçta.
gel bak yogurtlu kofte yiyor birazda sen alnereden bulacakmışın acaba ay benimde canım istedi kv sayesinde
dayanamayip cevabini veriyorum vallahiç bişeyi yok yani, şeker ilacını içip hastalığına uygun beslencek sadece, gezmeye mi geldin diye laf sokabiliyosa şımarık özetle
bak o derse yap boşver sinirlenme içinden şarkı söyle sonra kazanan sen olursun bana güvengel bak yogurtlu kofte yiyor birazda sen al
Hemşire yok mu orada nasıl müsade ediyorlar?corba turu istiyor simdide yogurtlu kofte yiyor :)
iyide hastane nasıl izin veriyor yoğurtlu köfteye üzüme vs. sen doktora yada hemşireye çıtlat canına okusunlar onuncorba turu istiyor simdide yogurtlu kofte yiyor :)
uyariyorlar disaridan yasak diye hemsirelerle tartisiyor :)iyide hastane nasıl izin veriyor yoğurtlu köfteye üzüme vs. sen doktora yada hemşireye çıtlat canına okusunlar onun
var ama gelmiyor 5/dk gelip gidiyorbaşkası yok mu gidecek kızı falan
kavga ediyor hemsirelerle huysuzHemşire yok mu orada nasıl müsade ediyorlar?
Çağırın doktoru gösterin, anlatın durumu, o konuşsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?