Sinir krizi geçiriyorum

Themiscan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
2.662
4.918
333
Sallanmadan uyumayan bir bebeğim var. 6 aylık. Genelde akşam 9.30 10 gibi uyutuyorum tabi bir saat sallayarak. Gece 3 e kadar güzel uyuyor. Sonra saatte bir kalkmalar başlıyor saatte bir kalkıp sallıyorum sabah 8 e kadar sonra kalkıyoruz
Ve tüm gün inanır mısınız tüm gün uyumuyor. Sabah 8 den akşam yatana kadar. Ve sürekli huysuz ağlıyor. Sallıyorum beş dk uyuyor daha ayağımdayken uyanıyor. Bir 15 dk iyi sonra yine huysuz yine salla bir beş dk daha. Böyle tüm gün toplasan yarım saat uyumuyor ve tüm gün ağlıyor
Artık çok yoruldum dayanamıyorum bugün o beş dk uyumalarını bile arattı yok. Sabah 8 de uyandı saat 12 hala uyumadı allahım kafayı yicem

bebeğine kızma canım..annelerimiz çilemizi çekmeseydi biz olmazdık..şimdi sor annene hepsini unutmuştur...geçer gider yeterki bebeğin sağlıkla büyüsün..onunla sakin ve gülerek konuş ..benim üçüncü bebeğim şimdi 5 aylık aynı sorunlar bizde de var uyumuyor napiim gülüyorum o da bana bakıp gülüyor..

Bisi diyimmi bebek oglan demi

Ya canim emziriyonmu yoksa hazir mamai veriyon fark etmez karnini doyur bide cama siyah bisey yap iceriyi karart karanlikta güzel uyur yok olmadi dur siralicam.

Önce odayi karanlik yap sonra bu tür bi müzik ac

Emzir yada mamasini ver agzina memesini ver ve yanyana yatin yüzünü sana dogru cevir sana dokunabilsin eliyle senin yüzünü falan oksar sacinla oynar o arada uyur ama o uyumaya calisirken sende gözünü kapat acma annem yanimda birlikte uyuyacaz diye düsünsün cünkü yazik senin gideceginden korkar o annesi senin varligindan emin olmak zorunda.
Ama bu teknigin bi dezavantaji var onuda söyleyim seninle hep yatmaya alisabilir geceleride seninle yatmak ister yataginda yatmayabilir.
Allah sabir versin sana bebeginede güzel uykular versin iyi geceler

Oğlan ilk üç ay zaten kolikti
Anne sütünü 3.5 ay verebildim o da sağarak
Ama yine de bana çok bağlı bir Bebek
Bugünlerde çok huzursuz diş çıkarıyor herhalde Çünkü damağı yarılmış geliyor bir tane
Ama genel olarak bu sallayarak uyutmaya bir çözüm bulmalıyım böyle alışmamalı
Dün gece 9.5 ta bir başladım gece 2 ye kadar sallamayı bıraktığım an ağlıyor. Gece 2 de eşimle çıktık arabayla gezdirmeye. Üçe kadar üçte uyudu. 3.5 ta kalktı yedirdim uyudu sabah 7 de ayakta. Ve inanır Mısınız 6 aylık Bebek sabah 7 den akşam 9 a kadar hiç uyumadı uyumadığı gibi huysuz ve sürekli ağlıyor

soft müzikler onu sakinleştirebilir..ben de ayağımda sallıyorum,uyumamak için direndiği zaman telefondan müzik açıp kulağına yakın bir yere koyuyorum dinlerken uyuyakalıyor ,koma be sıra grubu var altın yüzü ğüm kırıldı diye bir şarkıları var o ninni gibi geliyor oğluma,bir tek onu dinlerken çabuk uyuyor bi dene istersen​

Benim oglumda bana cok düskün ama yok böyle bi düskünlük anlattiklarini anlayabiliyorum bende yasadim ama gece gezmeleri falan sünnetten olmadan önceydi cükü bilya gibi oluyodu iseyemiyodu bagiriyodu sünnet oldu bitti cok sükür ama düskünlük hala devam ediyo sürekli kucagimda sürekli boynuma sariliyo ben hamileyken ailem ve kocam arasinda cok kaldim problemlem cikti birinde kOcamla cok fena kavga ettik falan pisikolojik seyler yasadim sonra lohusalik depresyonuna girdim ayni seyleri lohusaykende yasadim bende oglumun bana düskünlügünü buna bagliyorum cünkü yalniz kaliyodum sürekli oglumla konusuyordum hamileyken. Onun icin hep oglumu sakinlestirmenin yollarini aradim benim oglumun istedigi tek sey ona sarilayim birakmayim onun icin sende dene sarilip yatin sakin müzikler dinleyin oksa bol bol eline bi yemeni ver mesela yemeniye sarilir yatar belki belki yumusak bi battaniye öyle seyler dene ama sinirlenme cünkü sen sinirlwnince sen huzursuz olunca oda huzur olur sinirli olur sakin ol la havle cek belki korkuyodur üzerine ayetel kürsi oku sabirli ol canim

Evet olabilir ben de hamileyken ailemle ilgili zor şeyler yaşadım teşekkür ederim Canım

Çözümünü deneyeceğim çok teşekkür ederim

canım benimki 4 aydan 5 aya kadar böyle yapmıştı habire aglıyordu
doktora kontrole gidince kılosu cok az artmıstı sutum yetmemeye baslamıs belkı karnı doymuyordur denedinmi

canım benimki 4 aydan 5 aya kadar böyle yapmıştı habire aglıyordu
doktora kontrole gidince kılosu cok az artmıstı sutum yetmemeye baslamıs belkı karnı doymuyordur denedinmi
Zaten mama ile besleniyor Can'ım kilo alımı da iyi

Su an nasil bebeginiz? Degisiklik var mi? Birden fazla faktor sebep olabilir fakat tam dis cikarma donemindesiniz. Onun cok etkisi oluyordur. Benim bebegimin uykusu iyi olmasina ragmen biz bile biraz problem yasadik her yeni dis gelisinde. Insan ister istemez geriliyor bebek uyumayinca ve aglayinca ama soyle dusunun bir derdi olabilir, bir yeri aciyor olabilir. Soyleyemiyorlar ki... Siz kizsaniz bile ona hic belli etmeyin. Gulumseyin. Bir de anne sutu dis cikarirken rahatlatiyormus bebegi. Siz sut olmasa bile meme verseniz, belki birkac damla olsun gelirse iyi gelebilir bebise. Tamamen kesilmemistir diye dusunuyorum. Bugunler de gececek. Saglikla buyutun bebeginizi.

Tamamen kesildi malesef. Şallamadan uyumuyor asla. Hala aynı aşı da oldu şimdi çok huysuz. Teşekkür ederim Zaman ayırdığınız için

Benim bebegim 11 aylik, keske ayakta sallayarak uyumaya alistirsaydim diyorum tabi onuda ceken bilir ama en azindan kucakta sallamaktan kat kat iyidir, 12 kilo hafif bir bebekte degil. Cok zor gercekten insan hem üzülüyo hem sinirleniyo ister istemez. Tam uyudu uyucak diyorum tekrar aciyor gözlerini, heralde uykusu yok yere birakiyim diyorum basliyo bagirmaya aglamaya. Bekliyorum artik düzelmesini, kendi kendine uyuyacagi günleri...

Ben de aynıyım salla salla tam uyuyor yatırdığım an açıyor gözleri. Gece 3 ten sonrası facia benim için
Seninki uyanıyor mu gece ?

Ben de aynıyım salla salla tam uyuyor yatırdığım an açıyor gözleri. Gece 3 ten sonrası facia benim için
Seninki uyanıyor mu gece ?
Evet bazen saat 1 de bi uyaniyor ama saat 3-4 gibi herzaman kesin uyaniyor, sonrasi berbat bizdede 6da tekrar uyaniyor döne döne uyuyor güya yataginda, tabi ha kalkti ha kalkacak derken ben uyuyamiyorum sonra 7 de güne basliyoruz.. Gece uykusunu alamadigi icinde gündüz hep uykusu geliyor ama 40 dakikadan fazla uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…