Sinir krizi gecirmek uzereyim....

Ozzz34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
23
3
1
35
Esim simdide neye takti biliyor musunuz ? Neden annesi ile uzun uzun konusmuyormusum ?? Neden kendi annem gibi konusmuyormusum ya sinir oldum elim ayagim titriyor. Zaten sevmiyorum ve kaynanami gormek istemiyorum... Saygimi koruyorum ama esim... Neymis eltimle de iyi olacakmisim ona hurmet edecekmisim ya neden yapayim neden ????
İkisini de sevmiyorum bunu esim biliyor ama o oyle yaptikca kinlenmeye basladim... Nefret ediyorummmm ikisinden de

Tamam uzun uzun konuşacağım deyip kocanızın yanında arayın kaynananızı ve hal hatırdan sonra “ sevmiyorum ya uzun uzun konuşmak istemiyorum ne istiyorsunuz benden yapmacık olamam, bu akılları oğlunuza siz mi veriyorsunuz” deyin sinir krizi geçirin böylece artık ne olur bilmem ama gözleri korkar :)))))

Hayır yani uzun konuşsanız ne olacakmış ? Hal hatır sormak yetmezmiymiş ?

Siz mesafenizi koruyun ne çok yakın ne çok uzak.

Onlar size gösteriyor mu gösteriyorsa karşılıklı bekleniyor olabilir ama üstünüzde hakimiyet kurmak fln isteniyor sa izin vermeyin buna. Birde kendi annesi ile siizn annenizi aynı kefeye koyulması saçmalık.

Böyle eşlerede annlerinede diye baslıycam ama neyse.....

Hayır yani uzun konuşsanız ne olacakmış ? Hal hatır sormak yetmezmiymiş ?

Siz mesafenizi koruyun ne çok yakın ne çok uzak.
Acik acik dedim annenle ortak bir konumuz yok uzun konusacakta birsey bulamiyorum diye soyledim. Bu seferde sen annemi istemiyorsun benim ailemi istemeyen biri ile neden evlendim vs diyor ya cok sinirliyim

O sizin ailenizle uzun uzun konuşuyor mu? varsa ablanızın/kardeşinizin eşine hürmet ediyor mu?
Kardesimle ve esiyle konusmuyor. Bunu soyluyorum ayni sey degil diyor. Ve ailemle de uzun uzun konusmuyor. Ya ben neden kv ile icli disli olayim. Esim istiyorki cok samimi olayim evinden cikmayim hep hurmet bilmem ne... Ama bende sevgi yok. Saygimi korumak icinde cogu seyi yutuyorum ama artik iyice doldum birgun patlayacagim

Canım ya sende hata karda yürü izini belli etme..ay oylemi farkında bile değilim cnm.dikkat etmeye çalışırım de sevmediğini gözüne sokma..Eşinle Elele gozgoze ol gez toz.

Canım ya sende hata karda yürü izini belli etme..ay oylemi farkında bile değilim cnm.dikkat etmeye çalışırım de sevmediğini gözüne sokma..Eşinle Elele gozgoze ol gez toz.
Yapamiyorum o dediginizi... oyle biri degilim karakterimde yok

Kimin ağzıyla konuşuyorsun kimin yönlendirmesiyle böyle hareket ediyorsun sen diyemediniz mı kocaniza

Kendi kapasitesi kadar hareket etsin başkasının masası olmasın omurgalı dur azcik deyin kendisine

Neden bu sitedeki herkes kayınvalidesinden ve eltisinden hunharca nefret ediyor??
Sevmeye çalışun biraz insanları ya.
Ne bu böyle..

Ne zaman işeyeceğimi de söyle hayatım emi? De.
Ben uzuun uzuun konuşurum da onlar kaldırabilir mi söylediklerimi bence bi daha düşün de.
En son çok üstüne gelirse "yakarım lan bu evi üstüme gelme benim" deyip bi bardak çak duvara kocanın işi tamamdır.

Zor zamandan geçiyosun ben geçtim atlattım o evreleri yıpranıyosun ama sonunda kazanıyorsun. Sinir krizi cinnet kavga ne sinir bozucu bu erkekler. İnsan konulacaksada konuşası gelmiyor

Acik acik dedim annenle ortak bir konumuz yok uzun konusacakta birsey bulamiyorum diye soyledim. Bu seferde sen annemi istemiyorsun benim ailemi istemeyen biri ile neden evlendim vs diyor ya cok sinirliyim
Peki sende benim annemle uzun uzun konuşursan neden olmadın de. Hergün annemi arayıp hal hatır sor de bakalım ne dicek

"Hay senin anana da yengene de tüm sülalene de ..." diye başlayan bi' cinnet her şeyi halleder gibi görünüyor.

Eşinize "Canım telefonda uzun uzun konuşmak medeniyetsizliktir , telefon bir iletişim aracıdır." diyin.Ara derler ararsın uzun konuş uzun konuşunca ne dicekler acaba bu erkekler? Bu neyin egosu Allah aşkına yahu ?!!

ne konuşayım ki uzun uzun de, konuşcak bişey yok de, ne konuşayım mesela de, kesin kendi de bulamaz karım uzun uzun annemle ne konuşsun diye, ortak geçmişse sahip doğduğundan beri beraber olduğun biriyle sonradan tanıdığın biriyle konuşmak aynı şey mi
elti konusuna gelince ben erkeklerin, kardeşlerinin ya da abilerinin karılarınından üstün tutma hastalığını hiç anlamıyorum, sanane yahu, karın eltinle konuşmuş mu konuşmamış mı, sen hürmet etceksen et, uzun uzun konuşcaksan konuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…