Böyle eşlerede annlerinede diye baslıycam ama neyse.....Esim simdide neye takti biliyor musunuz ? Neden annesi ile uzun uzun konusmuyormusum ?? Neden kendi annem gibi konusmuyormusum ya sinir oldum elim ayagim titriyor. Zaten sevmiyorum ve kaynanami gormek istemiyorum... Saygimi koruyorum ama esim... Neymis eltimle de iyi olacakmisim ona hurmet edecekmisim ya neden yapayim neden ????
İkisini de sevmiyorum bunu esim biliyor ama o oyle yaptikca kinlenmeye basladim... Nefret ediyorummmm ikisinden de
Acik acik dedim annenle ortak bir konumuz yok uzun konusacakta birsey bulamiyorum diye soyledim. Bu seferde sen annemi istemiyorsun benim ailemi istemeyen biri ile neden evlendim vs diyor ya cok sinirliyimHayır yani uzun konuşsanız ne olacakmış ? Hal hatır sormak yetmezmiymiş ?
Siz mesafenizi koruyun ne çok yakın ne çok uzak.
Kardesimle ve esiyle konusmuyor. Bunu soyluyorum ayni sey degil diyor. Ve ailemle de uzun uzun konusmuyor. Ya ben neden kv ile icli disli olayim. Esim istiyorki cok samimi olayim evinden cikmayim hep hurmet bilmem ne... Ama bende sevgi yok. Saygimi korumak icinde cogu seyi yutuyorum ama artik iyice doldum birgun patlayacagimO sizin ailenizle uzun uzun konuşuyor mu? varsa ablanızın/kardeşinizin eşine hürmet ediyor mu?
Yapamiyorum o dediginizi...Canım ya sende hata karda yürü izini belli etme..ay oylemi farkında bile değilim cnm.dikkat etmeye çalışırım de sevmediğini gözüne sokma..Eşinle Elele gozgoze ol gez toz.
Esim simdide neye takti biliyor musunuz ? Neden annesi ile uzun uzun konusmuyormusum ?? Neden kendi annem gibi konusmuyormusum ya sinir oldum elim ayagim titriyor. Zaten sevmiyorum ve kaynanami gormek istemiyorum... Saygimi koruyorum ama esim... Neymis eltimle de iyi olacakmisim ona hurmet edecekmisim ya neden yapayim neden ????
İkisini de sevmiyorum bunu esim biliyor ama o oyle yaptikca kinlenmeye basladim... Nefret ediyorummmm ikisinden de
Peki sende benim annemle uzun uzun konuşursan neden olmadın de. Hergün annemi arayıp hal hatır sor de bakalım ne dicekAcik acik dedim annenle ortak bir konumuz yok uzun konusacakta birsey bulamiyorum diye soyledim. Bu seferde sen annemi istemiyorsun benim ailemi istemeyen biri ile neden evlendim vs diyor ya cok sinirliyim
Esim simdide neye takti biliyor musunuz ? Neden annesi ile uzun uzun konusmuyormusum ?? Neden kendi annem gibi konusmuyormusum ya sinir oldum elim ayagim titriyor. Zaten sevmiyorum ve kaynanami gormek istemiyorum... Saygimi koruyorum ama esim... Neymis eltimle de iyi olacakmisim ona hurmet edecekmisim ya neden yapayim neden ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?