İki hafta önce adetim bitti ve bittiği bir kaç gün sonra iğrenç bir vajina kokusu gelmeye başladı. 17 Yaşındayım ve iki haftadır bu kokuyla uğraşıyorum sınıf arkadaşlarım oldukça rahatsız ve arkamdan konuşuyorlar metroda fena halde iğrenç bir koku bırakıyorum ve artık kendime katlanamıyorum Acile gittim ve idrar testi oldum idrar yolu enfeksiyonun var dediler ilaç yazdılar üç ilacı cumartesiden beri kullanıyorum. İdrar kokum normale döndü ama koku hala gitmedi akıntım da öyle her gün sirkeli su ile temizledim soğan kürü denedim. En sonunda lokman hekimden biberiye çayını aldım ama yine kurtulamadım. İşin ilginç tarafı kokuyu ailemden kimse algılamıyor ama dışarıda toplu taşımaya bile binemeyecek hale geldim. Evden dışarı adımımı bile atmak istemiyorum Sabah koku yok ama öğleden sonra fena halde pis kokuyorum Bugün jinekologa gittim kültür testi yaptı akıntım ise beyaz ve bulanık halde çıktı sizce ne olabilir Lütfen yardım edin ve bana akıl verin ciddi anlamda stresse girdim yıprandım ve bunaldım