- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi elenaferrante
-
Patavatsız mısınız biraz acaba ?. Ne zaman sizin yorumunuzu görsem bir agresiflik gereksiz tepkiler.Sinir krizi mi?
2 yaşında insan yavrusu dili dönmüyor ki anlatsın etrafındakiler gibi. Anlamayınca üzüldü. Denedi olmadı. Beden dili bilmiyor ki.
Tek geri dönüşü ağlamak olan, minik canlıdan, böyle kriz falan diye söz etmek hoş mu?
Ağlamıştır haliyle.
Gariplik, dert nerde?
Sizin dışınızda?
Korktun mu :)
Sinir krizi mi?
2 yaşında insan yavrusu dili dönmüyor ki anlatsın etrafındakiler gibi. Anlamayınca üzüldü. Denedi olmadı. Beden dili bilmiyor ki.
Tek geri dönüşü ağlamak olan, minik canlıdan, böyle kriz falan diye söz etmek hoş mu?
Ağlamıştır haliyle.
Gariplik, dert nerde?
Sizin dışınızda?
Tablet telefon vermeyin eline daha çok küçük.Agladiginda hic vermeyin.Size tüm isteklerini aglayarak yaptirir bundan sonra.
Elinden alın ve sakinlestirmek icin dikkatini baska seylere çekin.
bu kadar ciddi bir konuda burdan degilde bır pedogogtan yardım alırdım..
Yahu çocuk 2 yaş sendromunun dibine vurmuş, siz de böyle tuz biber ekmeye devam ederseniz inatçılık kalıcı hale gelir huyu olur.Kızlar
Acil yardım.
23 aylık kızım sinir krizi geçirdi resmen.
Bugün gündüz uykusunu uyumadı.
Ben çalışıyorum ben yokken annemle uyuyor öğlen ama ben evdeysem hayatta uyumuyor.
Akşam erken uyur diye düşündüm ama yok bana mısın demiyor.
Aslında keyifli, hasta gibi değil. Telefon tablete de düşkün değil ama 1 saattir telefonla video izliyor. Elinden almak isteyince sinir krizi geçiriyor. Morarana kadar ağladı az önce, ilk defa böyle oldu.
Şimdi video izliyor.
Ne yapmamız lazım?
Sarılınca sakinleşmiyor. Güzelce konuştuğumuzu duymuyor bile,
Nasıl anlatsam bilemedim bildiğiniz yetişkin gibi hıçkırarak nefesi kesilircesine ağladı. İlk kez böyl oldu.
Me yapalım?
Yahu çocuk 2 yaş sendromunun dibine vurmuş, siz de böyle tuz biber ekmeye devam ederseniz inatçılık kalıcı hale gelir huyu olur.
Elinden videoyu alıp ne yapıyorsunuz acaba, başka bir oyun Önerin, akademisyenanne nin sayfasında bir sürü oyun önerisi var, parmak boyası yapın, kutu oyunları oynayın, çocuğun üzerine de gitmeden dikkatini dağıtmanız lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?