Arkadaslar daha oncede konular acmistim,annem ustume cok geliyo bana kotuluk yapan insana tapiyo resmen,abim de oyle,30 yasina geldim surekli annem benim kimle ne konustmu sorguluyo,ailem insanlara karsi cok yumusak yuzlu olduklrindan surekli hirpalanmkyan biktim,millet bna laf soyluyo nolmus yani herkes dusuncesnde ozgur diyo,ben en ufak bi sey soyledmde kendmi tatlidille yada sakayla savundmda dengeszsn diyo,nerde ne konuscagni bilmiyorsun diyo ve surekli ayar veriyo sanki herkesin iletisimj cok normalmis gbi,hep insanlra eyvallah dememi istiyo,yani karsmdaki haddi olmyn bisey soylediginde ne kendmi ciddi ne de sakayla savunma hakkim yok mesafe koyma hakkimda yok cunku annem tarafndn surekli sorguya cekiliyorum ve suclaniyorum,bununla ilgili aylrca canimi yakan bi olay var,ve ben nelr yasadigim halde halâ annem o insani bna ovme gerwgi duyuyo o uzuldugu icin uzuluyo,ben sinir krizlri gecryrm,hakaretlerne devam ediyo,zaten o kadin aylrca gelip gidip sinirlrmle oynadi ailem de beni hakli da olsan tartsmicn die tehdt etmsti,tartsmdn kacmaya cakisyrm,odama geldim kapimi kitledim cik disariya die bagryo kapiyi zorluyo yumrukluyo,tek derdi o kadinin uzulmesi,ama herseyi ceken ailesyle kotu olan benim,kadinin kotu oldgnu ben biliyorum,ailem birsuru kanit olmsna ragmen kor gibiler ,annem o kisiyi savunup cok uzuldu dedikce sinir krizlri gecryrm bagrip cagryrm, kendmi halâ bosyere kanitlamaya calisyrm aglmktn bagira bagira bogazm aciyo sesim kisiliyo ama annem hala cik disaridiyo illa kabuledicem kotu oldugumu beni elbirligyle delirttiler,bana bu kotuluklri yapti gozunle gordun diyorum seni bacisi gbi seviyo diyo,bana aciyomus annem ben o insana bukdr nefret besledim kotulukdusundgm icin ben ailemle kotu oldum neler yasadim annemmbna uzulmdi kadina uzuldu oysa kadin odamin kapisndn gecerkn kahkhlr atyrdu,resmen oynadi ,benim o kadina tahammullum yok annemn ovmsne,gorusylr zaten canimaciyo,ama ovmsne savunmsna kahroluyorum,hakliyim ama sinirlrm cok yiprandi,annem tasinirlar rahatlrsn uzulme dedi delirdim onu hirpaldimgozum dondu,ama oan sinirkrzi gecryrdum ustme cok geldigiicin anne git dayanamyrm sus dedikce ben sinirden cigliklr attikca o halâ o insni dusunuyo ben daha kotu olmk istemiyorum ama sinir sistemim dayanmiyo