- 29 Ağustos 2015
- 240
- 148
- 103
- Konu Sahibi Yengecburcu95
-
Reesmen kapi kitli ne kahvalti yapabildim nede sigara icebildim. Sigarayi bile aldi elimden icerde kahvalrisini yapiyor dis kapi kitli cikamiyorum delirdim ya napicam basim zonkluyorValla su bayram bi bitseydi ilk defa nefret ettim bu bayramdan neden kitledi kapiyi ya gitme diye mi yapti salaklar allahim sen bizlere sabir ver biraz sonra bende sinir krizi gecirecemde az kaldi
Reesmen kapi kitli ne kahvalti yapabildim nede sigara icebildim. Sigarayi bile aldi elimden icerde kahvalrisini yapiyor dis kapi kitli cikamiyorum delirdim ya napicam basim zonkluyor
Nerelerdeydim, nerelere geldim, cnim kiymyi bile duunuyorumAlla Alla adam sohbet etmeyi bile bilmiyor, annesine bak anne ben nasıl erkeğim diye şov yapıyor herhalde, emeklerine zamanına yazık...
Nerelerdeydim, nerelere geldim, cnim kiymyi bile duunuyorum
Gitsem bile nereye gidicem, ailem zonguldakta yasiyor evimin anahtarini aldi elimden cebimde 10tlden baska param yok.şuan mı bu durumdasın, netin var birilerinden yardım istesene, dava etsen özgürlükten mahrum bırakmadan ceza bile alırlar
Gitsem bile nereye gidicem, ailem zonguldakta yasiyor evimin anahtarini aldi elimden cebimde 10tlden baska param yok.o sinirle ciktim evden ama suan burdada durmak istemiyorum iceride resmen kahvaltisini yapiyor annesiylede cekistire cekistire bir hal oluyorlar beni akrabalarimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?