Sinir küpü oldum artık

Mavistez

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2018
6.712
5.811
198
merhaba arkadaşlar benim bir tane kızım var şimdi tekrar hamileyim insan ister istemez iki cinsiyet evladıda tatmak istiyo bende isterim rabbim önce sağlık versin zaten illada erkek olsun demiyorum ben çevrem deki baskı ama beni sinir ediyo bak gör senin yine kızın olur seninki kız bak ötekinin erkek bisen erkek bekleme bilmem ne yahu kızıma hamileykende bana çok baskı yaptılar erkektir diye bu insanlar ne istiyo karşısındaki insanı üzmek bu kadar kolaymı ben oğlu olana rabbim inşallah kızıda tattırır kozı olanada inşallah oğlanıda tadarsın derim milletinki ne bu fesatlıkmı adını koyamıyorum görümcem var evlerden uzak benim kocam becerdi ikinci erkek hadi bakalm dedi bikere başkasına daha bana yapamadı onu ama öğrendiklerinde bı tarz tepkilerle karşılaşmak asla istemiyorum kendimde hissetmiyorum kızdır erkektir diye ama nebikim içimi dökmek istedim

22. yüzyıldayız. Hala erkek bebek kız bebek muhabbetti mi yapıyorlar cidden ya. Önce saglıkla gelsin, sonra vatana, millete, ailesine, insanlara faydalı ve yararlı bir insan olsun da kız mı erkek mi pek önemli değil.

Onu diyen insanlara da bir şey diyemiyorum. Zihniyet zor değişen bir şey :)

Millet kafayı yemiş...5 tane kızım olsun.Onları gül gibi yetistireyim...Saglikli olsunlar hayırlı olsunlar başka ne isterim Allahtan.Millette catlasın dursun!

Görümcen terbiyesiz bir kadın. Sana derse kardeşin beceremedi dersin. Ki yanlış bisey yok y kromozomu kardeşinden gelecek

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Insan daha hassas oluyo bu donemde ama sizin siniriniz bebeginizi de etkiler
Cok gorusmemeye calisin o insanlarla bu konuyu actiklarinda da cevap bile vermeyin takdiri ilahi zaten Allah ne nasip ederse o saglikli olsun da

Hayurlı evlat olsun kız erkek ne fark eder iki oğlum var cok Şükür bin şükür Rabbim nasip etmiş Allah akıl fikir versin millete

Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın.

Eğer gorumceniz size böyle bir şey derse
"Asil hanedanınızın soyunu devam ettiremeyeceğimiz için cok üzgünüz, tahta senin oğullarından biri çıksın ." diyebilirsiniz

Bu duruma ben kendimce isim taktım şehzade sendromu diyorum,erkek doğurunca saraya sehzade doğurmuş gibi bir havaya giriyor bazi kadinlar.

Allah akil fikir versin.

Gerçekten öyle hala bunun muhabnetini yapıyo çoğu insan iki kızı olana aaa tüh diyolar sinir oluyorum

Bende görüşmemenizi öneririm çünkü insan tartışmak için bile akılllı insana ihtiyaç duyuyor şimdi bu kişilere ağzının payını verseniz anlayamayacaklar en iyisi görmemek
Ayrıca evladın kızı erkeği değil hayırlısı makbuldür ne çok bekleyen insan var cinsiyet ayırmak ne haddimize

Siz cinsiyetten once o zihniyetteki insanların olduğu bir çevrede çocuk büyütme konusunu bi etraflıca düşünün bence.

Cahil cühela kesimin laflarıyla neden üzülüyorsunuz ki? Asıl acımanız gerekir onlara..
Benim bir oğlum var ama hiç kız merakım yok. Hatta aynı cinsiyet olursa araları daha iyi bile olur daha çok şey paylaşırlar diye de düşünmüyor değilim.

Ismarlama hamile kalamayacağımıza göre neyin muhabbeti ki bu?

2 farklı cinsiyet büyütünce ne oluyormuş ki? Sizin düşünce biçiminiz de tuhaf aslında ama neyse..

Kız ya da erkek olması insanın elinde mi, Rabbim ne nasip ettiyse o olur.
Erkek doğurmak büyük marifet!
Kendi eliniZde olmayan birşey için hem de başkasının saçma sapan cahilce fikirleri için canınızı niye sıkıyorsunuz, hamileliğinizin tadını çıkarsanıza.
Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

Evet öyle gerçekten rabbim en önce sağlıklı versin başka bişey istemiyorum

Bu sözü yazdım aklıma :)

Aynen öyle rabbim kimseye aratmayın

Bana kızmayın ama ikinci oğlan olsun istiyorum diye yorum yapıp ( sonradan herkes gibi sağlıklı olsun da yorumu bunu değiştirmiyor)insanların cinsiyet yorumu yapmasına sinir küpü olamazsınız sizde o kafadansınız o yüzden sizinle bu şekilde konuşa biliyorlar yoksa ne söylediklerini duymazdınız

Siz cinsiyetten once o zihniyetteki insanların olduğu bir çevrede çocuk büyütme konusunu bi etraflıca düşünün bence.
Hadi arkadaşlarımı sildimde görümce illetinede mesafe koydum varmı başka öneriniz evine sık gitmiyorum onuda kabul etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…