Millet kafayı yemiş...5 tane kızım olsun.Onları gül gibi yetistireyim...Saglikli olsunlar hayırlı olsunlar başka ne isterim Allahtan.Millette catlasın dursun!merhaba arkadaşlar benim bir tane kızım var şimdi tekrar hamileyim insan ister istemez iki cinsiyet evladıda tatmak istiyo bende isterim rabbim önce sağlık versin zaten illada erkek olsun demiyorum ben çevrem deki baskı ama beni sinir ediyo bak gör senin yine kızın olur seninki kız bak ötekinin erkek bisen erkek bekleme bilmem ne yahu kızıma hamileykende bana çok baskı yaptılar erkektir diye bu insanlar ne istiyo karşısındaki insanı üzmek bu kadar kolaymı ben oğlu olana rabbim inşallah kızıda tattırır kozı olanada inşallah oğlanıda tadarsın derim milletinki ne bu fesatlıkmı adını koyamıyorum görümcem var evlerden uzak benim kocam becerdi ikinci erkek hadi bakalm dedi bikere başkasına daha bana yapamadı onu ama öğrendiklerinde bı tarz tepkilerle karşılaşmak asla istemiyorum kendimde hissetmiyorum kızdır erkektir diye ama nebikim içimi dökmek istedim
Görümcen terbiyesiz bir kadın. Sana derse kardeşin beceremedi dersin. Ki yanlış bisey yok y kromozomu kardeşinden gelecekmerhaba arkadaşlar benim bir tane kızım var şimdi tekrar hamileyim insan ister istemez iki cinsiyet evladıda tatmak istiyo bende isterim rabbim önce sağlık versin zaten illada erkek olsun demiyorum ben çevrem deki baskı ama beni sinir ediyo bak gör senin yine kızın olur seninki kız bak ötekinin erkek bisen erkek bekleme bilmem ne yahu kızıma hamileykende bana çok baskı yaptılar erkektir diye bu insanlar ne istiyo karşısındaki insanı üzmek bu kadar kolaymı ben oğlu olana rabbim inşallah kızıda tattırır kozı olanada inşallah oğlanıda tadarsın derim milletinki ne bu fesatlıkmı adını koyamıyorum görümcem var evlerden uzak benim kocam becerdi ikinci erkek hadi bakalm dedi bikere başkasına daha bana yapamadı onu ama öğrendiklerinde bı tarz tepkilerle karşılaşmak asla istemiyorum kendimde hissetmiyorum kızdır erkektir diye ama nebikim içimi dökmek istedim
Gerçekten öyle hala bunun muhabnetini yapıyo çoğu insan iki kızı olana aaa tüh diyolar sinir oluyorum22. yüzyıldayız. Hala erkek bebek kız bebek muhabbetti mi yapıyorlar cidden ya. Önce saglıkla gelsin, sonra vatana, millete, ailesine, insanlara faydalı ve yararlı bir insan olsun da kız mı erkek mi pek önemli değil.
Onu diyen insanlara da bir şey diyemiyorum. Zihniyet zor değişen bir şey :)
Ben o topa girmem direk eşime söylerim becerememişsin bak ablan böyle diyo dedimmi ipler kopar valla bana cesaret edeceğini sanmıyorum :)Görümcen terbiyesiz bir kadın. Sana derse kardeşin beceremedi dersin. Ki yanlış bisey yok y kromozomu kardeşinden gelecek
Evet öyle gerçekten rabbim en önce sağlıklı versin başka bişey istemiyorumAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Insan daha hassas oluyo bu donemde ama sizin siniriniz bebeginizi de etkiler
Cok gorusmemeye calisin o insanlarla bu konuyu actiklarinda da cevap bile vermeyin takdiri ilahi zaten Allah ne nasip ederse o saglikli olsun da
Bu sözü yazdım aklıma :)Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın.
Eğer gorumceniz size böyle bir şey derse
"Asil hanedanınızın soyunu devam ettiremeyeceğimiz için cok üzgünüz, tahta senin oğullarından biri çıksın ." diyebilirsiniz
Bu duruma ben kendimce isim taktım şehzade sendromu diyorum,erkek doğurunca saraya sehzade doğurmuş gibi bir havaya giriyor bazi kadinlar.
Allah akil fikir versin.
Aynen öyle rabbim kimseye aratmayınBende görüşmemenizi öneririm çünkü insan tartışmak için bile akılllı insana ihtiyaç duyuyor şimdi bu kişilere ağzının payını verseniz anlayamayacaklar en iyisi görmemek
Ayrıca evladın kızı erkeği değil hayırlısı makbuldür ne çok bekleyen insan var cinsiyet ayırmak ne haddimize
Hadi arkadaşlarımı sildimde görümce illetinede mesafe koydum varmı başka öneriniz evine sık gitmiyorum onuda kabul etmiyorumSiz cinsiyetten once o zihniyetteki insanların olduğu bir çevrede çocuk büyütme konusunu bi etraflıca düşünün bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?