Sinir küpü oldum artık

Aynen gerçekten haklısınız rabbim inşallah onunda kucağını boş bırakmasın sağlıklı evlatları olsun inşallah benmde bir senedir ikinci olmadı bir evladım varken bile heralde ikinci çocuğum olmayacak diye çok üzülmüştüm gerçekten evlat başka bişey rabbim zamanını biliyo onuda sevindirsin inşallah

Ah ah yazık bu zihniyetlere çocuk hasretiyle yanıp tutuşan onca çift varken, Allah başka dert vermesin ama bu hasreti yaşatırsa eğer o zaman görürüm ben onların cinsiyete bakıyolar mı o zaman bakalım.

Kiz olunca becerememis oluyor,zihniyete bak ya kadin milleti kendi kendini asagliyor.6 sy once ikinci kizimi dogurdum, kiz olmasi hayali ile hamile kaldim kesinlikle erkek istemedim.Ama buna kimseyi ikna edemedim , bak gor 3 .erkek olur demeler, tuhaf kas goz yuz ifadeleri . Insanlar illa ignelemek icin konusuyor.

Hayattaki tek başarısı erkek doğurmak olan insanlar ki bunu başarı sayıyorlar benim kocam beecerdi ne demek ya Allah evladın hayırlısını versin ne mana
Ben de isterin iki cinsiyet tatmak şimdi kızım var önceden hiç erkek istemezdim ama ikisinin de duygusu ayrı diyorlar oğlum olsun da isterim ama olmazsa olmadı diye kahrolmam
Eşimin ailesi de biraz erkekçi ama bu Allah’ın bileceği iş sonuçta

malesef bu degistirebilecegimiz bir gorus degil, onemli olan sizin mutlulugunuz, ilk cocugum kiz, ikinci erkek, kiz olsaydi kizimin kiz kardesi olacak diye cok mutlu olurdum, erkek oldugu icin herhangi bir farklilik hissetmiyorum bebek sonucta, hatta kızımın yerinin baska olacagini dusunuyorum. insanlar her zaman bisey bulur.iki oglu olanlara da kafayi yersin, kimse bakmaz, gelinler eve sokmaz kiz dogur diyorlar.millette laf bitmez. saglikla gelsin tum yavrucaklar.

insanlar uzaya koloni falan kuruyo araba yolluyolar hala benim kocam erkek yaptı seninki kız yaptı.allah hayırlı sağlıklı evlat versin kızı erkeği mi kalmış kafaya bak.

Benim bi elti var tartışma esnasında kayınbabama ,vallaha artık söylüyorum erkek evlatta verdim dedi Allah akıl fikir vrsin diyorum

Ah ah ben anne olmak için çırpınıyorum görümceniz gibiler de cinsiyet ayrımı yapıyor. Çok mu marifetmiş erkek bebek. Allah insanın kucağına versin de gerisi hiç önemli değil.
Siz bakmayın ona buna bir de sizi üzüyorlar bu hamile halinizle ne terbiyesiz insanlar var. Kulak asıp prim vermeyin hiç

Ah ah yazık bu zihniyetlere çocuk hasretiyle yanıp tutuşan onca çift varken, Allah başka dert vermesin ama bu hasreti yaşatırsa eğer o zaman görürüm ben onların cinsiyete bakıyolar mı o zaman bakalım.
Aynen ben bile bir evladım varken ikincisi olmayacakmı diye üzülmüştüm hiç olmayanları düşünemiyorum raabim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Evet gerçekten öyleler zannediyolarki erkek olmayanlar erkek yapana kadar uğraşır rabbim sağlık versin güzel gelecek sunsun diyeceklerine vah vah tüh tüh yapmalarını anlamıyorum

Aynı görüşteyiz gerçekten öyle erkek olmazsa nasıl üzüleceğimi düşünürler anlamıyorum evlat benim canım ya anlamıyorum oyüzden sinir oluyorum

Eşimde öyle diyor cinsiyeti ne olursa olsun kızımı üzmekten çok korkuyorum sen ablasın şöyle yap diye ona yük vermekten korkuyorum diyor rabbim sağlık versin ikimizde cinsiyetten önce kızımızın psikolojisini düşünüyoruz millette erkek olmazsa diye takmış kafasına

insanlar uzaya koloni falan kuruyo araba yolluyolar hala benim kocam erkek yaptı seninki kız yaptı.allah hayırlı sağlıklı evlat versin kızı erkeği mi kalmış kafaya bak.
Maalesef varki oda en yakınım çıktı çıka çıka karşıma

Zaten muhattap olmuyorum benim yanımda başkasına öyle söyledi o bile beni sinir etti bana söyleyemez sanırım eşimden korkuyo ama düşüncesi bile sinir bozucu rabbim sağlık versin başka bişey düşünmüyorum bide kızımın psikolojisini ona sen ablasın şöyle böyle falan tepki vermekten eşim okadar korkuyoki millette takmış erkeğe rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sizinde kısa zamanda olur inşallah sağlıklı hayırlı bir evladınız

Ay bu duayi benim icinde ediiiiin keske 5 kızım olsaaaa gerci daha bitanesini bulamadik ama
Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat verir inanın bu dua daha önemli kızımı hastaneye götürdüm geçen akşam ne hastalıklar var diyorum kaç kişiye sıramı verdiö orda belli değil rabbim önce sağlık

Ya ciddimisiniz herkeste var demekki böle zihniyetliler
Bizim burada var azıcık hatta bi arkadaşın üç oğlu var tüplerini bağlatmış kadına demişler körocak kızı yok diye çok gülmüştüm

Ya siz nerede yaşıyorsunuz? Yani siz degil o görümce ve onun tarzindaki tipler icin soruyorum bunu suanda en cahil cühelâ insan bu muhabbeti yapmaz gercekten diyorum. Insan biraz beynini gelistirmeli bence saka gibi
Televizyondami izlemiyorlar hadi kitabı gectim de
Insanlar ne kadar kibirli,terbiyesiz,ukala olmuslar nasil boyle konuşabiliyorlar inanamiyorum
Millet tup bebek merkezlerinde sürünüyor bir evlat sahibi olabilmek icin
Densizin bir taneside benim kocam 2 erkegi buldu diyor yok artik yaaa
Xx kiz xy erkek cinsiyeti olduğuna gore,erkek adamin kızı olur esasen :)
Ama bunlara bunu anlatamazsin mesela.

Amin insallah arkadaşım onemli olan sağlık sihhat gercekten hayirli evlatlar nasip etsin Allah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…