Aynen gerçekten haklısınız rabbim inşallah onunda kucağını boş bırakmasın sağlıklı evlatları olsun inşallah benmde bir senedir ikinci olmadı bir evladım varken bile heralde ikinci çocuğum olmayacak diye çok üzülmüştüm gerçekten evlat başka bişey rabbim zamanını biliyo onuda sevindirsin inşallahKiz kardesim 5 yildir 40 bin tl masrafla iki tup bebek denemesiyle kucagi hala bos
Ondan bos ver kim demis ne demis
O olmasa baska konuda yaralarlar
Kizkardesime actigi yaralar ,artim bacimi milletten uzaklastirdi
Oyle acimasizki kadinlar emcinslerine bir hsncer gibi soz sokmasalar ölürler .
Bosss ver .
merhaba arkadaşlar benim bir tane kızım var şimdi tekrar hamileyim insan ister istemez iki cinsiyet evladıda tatmak istiyo bende isterim rabbim önce sağlık versin zaten illada erkek olsun demiyorum ben çevrem deki baskı ama beni sinir ediyo bak gör senin yine kızın olur seninki kız bak ötekinin erkek bisen erkek bekleme bilmem ne yahu kızıma hamileykende bana çok baskı yaptılar erkektir diye bu insanlar ne istiyo karşısındaki insanı üzmek bu kadar kolaymı ben oğlu olana rabbim inşallah kızıda tattırır kozı olanada inşallah oğlanıda tadarsın derim milletinki ne bu fesatlıkmı adını koyamıyorum görümcem var evlerden uzak benim kocam becerdi ikinci erkek hadi bakalm dedi bikere başkasına daha bana yapamadı onu ama öğrendiklerinde bı tarz tepkilerle karşılaşmak asla istemiyorum kendimde hissetmiyorum kızdır erkektir diye ama nebikim içimi dökmek istedim
Aynen ben bile bir evladım varken ikincisi olmayacakmı diye üzülmüştüm hiç olmayanları düşünemiyorum raabim kimsenin kucağını boş bırakmasınAh ah yazık bu zihniyetlere çocuk hasretiyle yanıp tutuşan onca çift varken, Allah başka dert vermesin ama bu hasreti yaşatırsa eğer o zaman görürüm ben onların cinsiyete bakıyolar mı o zaman bakalım.
Evet gerçekten öyleler zannediyolarki erkek olmayanlar erkek yapana kadar uğraşır rabbim sağlık versin güzel gelecek sunsun diyeceklerine vah vah tüh tüh yapmalarını anlamıyorumKiz olunca becerememis oluyor,zihniyete bak ya kadin milleti kendi kendini asagliyor.6 sy once ikinci kizimi dogurdum, kiz olmasi hayali ile hamile kaldim kesinlikle erkek istemedim.Ama buna kimseyi ikna edemedim , bak gor 3 .erkek olur demeler, tuhaf kas goz yuz ifadeleri . Insanlar illa ignelemek icin konusuyor.
Aynı görüşteyiz gerçekten öyle erkek olmazsa nasıl üzüleceğimi düşünürler anlamıyorum evlat benim canım ya anlamıyorum oyüzden sinir oluyorumHayattaki tek başarısı erkek doğurmak olan insanlar ki bunu başarı sayıyorlar benim kocam beecerdi ne demek ya Allah evladın hayırlısını versin ne mana
Ben de isterin iki cinsiyet tatmak şimdi kızım var önceden hiç erkek istemezdim ama ikisinin de duygusu ayrı diyorlar oğlum olsun da isterim ama olmazsa olmadı diye kahrolmam
Eşimin ailesi de biraz erkekçi ama bu Allah’ın bileceği iş sonuçta
Eşimde öyle diyor cinsiyeti ne olursa olsun kızımı üzmekten çok korkuyorum sen ablasın şöyle yap diye ona yük vermekten korkuyorum diyor rabbim sağlık versin ikimizde cinsiyetten önce kızımızın psikolojisini düşünüyoruz millette erkek olmazsa diye takmış kafasınamalesef bu degistirebilecegimiz bir gorus degil, onemli olan sizin mutlulugunuz, ilk cocugum kiz, ikinci erkek, kiz olsaydi kizimin kiz kardesi olacak diye cok mutlu olurdum, erkek oldugu icin herhangi bir farklilik hissetmiyorum bebek sonucta, hatta kızımın yerinin baska olacagini dusunuyorum. insanlar her zaman bisey bulur.iki oglu olanlara da kafayi yersin, kimse bakmaz, gelinler eve sokmaz kiz dogur diyorlar.millette laf bitmez. saglikla gelsin tum yavrucaklar.
Maalesef varki oda en yakınım çıktı çıka çıka karşımainsanlar uzaya koloni falan kuruyo araba yolluyolar hala benim kocam erkek yaptı seninki kız yaptı.allah hayırlı sağlıklı evlat versin kızı erkeği mi kalmış kafaya bak.
Benim bi elti var tartışma esnasında kayınbabama ,vallaha artık söylüyorum erkek evlatta verdim dediAllah akıl fikir vrsin diyorum
Zaten muhattap olmuyorum benim yanımda başkasına öyle söyledi o bile beni sinir etti bana söyleyemez sanırım eşimden korkuyo ama düşüncesi bile sinir bozucu rabbim sağlık versin başka bişey düşünmüyorum bide kızımın psikolojisini ona sen ablasın şöyle böyle falan tepki vermekten eşim okadar korkuyoki millette takmış erkeğe rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sizinde kısa zamanda olur inşallah sağlıklı hayırlı bir evladınızAh ah ben anne olmak için çırpınıyorum görümceniz gibiler de cinsiyet ayrımı yapıyor. Çok mu marifetmiş erkek bebek. Allah insanın kucağına versin de gerisi hiç önemli değil.
Siz bakmayın ona buna bir de sizi üzüyorlar bu hamile halinizle ne terbiyesiz insanlar var. Kulak asıp prim vermeyin hiç
Ay bu duayi benim icinde ediiiiinMillet kafayı yemiş...5 tane kızım olsun.Onları gül gibi yetistireyim...Saglikli olsunlar hayırlı olsunlar başka ne isterim Allahtan.Millette catlasın dursun!
Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat verir inanın bu dua daha önemli kızımı hastaneye götürdüm geçen akşam ne hastalıklar var diyorum kaç kişiye sıramı verdiö orda belli değil rabbim önce sağlıkAy bu duayi benim icinde ediiiiinkeske 5 kızım olsaaaa gerci daha bitanesini bulamadik ama
Bizim burada var azıcık hatta bi arkadaşın üç oğlu var tüplerini bağlatmış kadına demişler körocak kızı yok diye çok gülmüştümYa ciddimisiniz herkeste var demekki böle zihniyetliler
Amin insallah arkadaşım onemli olan sağlık sihhat gercekten hayirli evlatlar nasip etsin Allah hepimizeRabbim inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat verir inanın bu dua daha önemli kızımı hastaneye götürdüm geçen akşam ne hastalıklar var diyorum kaç kişiye sıramı verdiö orda belli değil rabbim önce sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?