seyma88 Nirvana Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2007 1.258 2 681 İstanbul 3 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi seyma88 #1 Sinir küpü olduysanız... Yada kötü bir gün geçiriyorsaniz... Ve de ilk gördügünüz kişiye girişmek istiyorsaniz... Aşagidaki kutuya tıklayin ve yüklenmesini bekleyin... Sonra farenizi bir saga, bir sola hizlica hareket ettirin...VEEE SESİDE AÇIN LÜTFEN:))) http://www.counterfeitmini.com/main.swf
Sinir küpü olduysanız... Yada kötü bir gün geçiriyorsaniz... Ve de ilk gördügünüz kişiye girişmek istiyorsaniz... Aşagidaki kutuya tıklayin ve yüklenmesini bekleyin... Sonra farenizi bir saga, bir sola hizlica hareket ettirin...VEEE SESİDE AÇIN LÜTFEN:))) http://www.counterfeitmini.com/main.swf
E EU3 Ziyaretçi 3 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi seyma88 #2 Çok üzgünüm çoook çocuğu dayağa çektim Çok üzgünüm çoookal sana :roflol::roflol:
seyma88 Nirvana Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2007 1.258 2 681 İstanbul 4 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi seyma88 #3 Bütün sinirimizi atıyoruz hep beraber hadeeelaelaelaelaelaeÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Bütün sinirimizi atıyoruz hep beraber hadeeelaelaelaelaelaeÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
GULCXIXCEK Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2007 659 2 96 39 Ankara 4 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi seyma88 #4 off bende cok sınırlıyım sebepsız yere ama aglayasım gelıyor sureklı dovdum cocugu ama rahatlamadım kı ben
off bende cok sınırlıyım sebepsız yere ama aglayasım gelıyor sureklı dovdum cocugu ama rahatlamadım kı ben
ThePessimist Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2007 201 0 96 36 Kocaeli 4 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi seyma88 #5 oHHH çok iyi geldi pata küt pata küt :icecream: Allah Razı OLsun ekleyen bacımdan_! a.s.
seyma88 Nirvana Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2007 1.258 2 681 İstanbul 4 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi seyma88 #6 GULCİCEK .!.: off bende cok sınırlıyım sebepsız yere ama aglayasım gelıyor sureklı dovdum cocugu ama rahatlamadım kı ben Genişletmek için tıkla... Bu kdr sinirli olacak ne oldu acaba?Yoksa sen mi dayak istiyorsunÇok üzgünüm çoook Fazla sinir yıpratır insanı sen bu çocuğu biraz daha patakla istersena.s.
GULCİCEK .!.: off bende cok sınırlıyım sebepsız yere ama aglayasım gelıyor sureklı dovdum cocugu ama rahatlamadım kı ben Genişletmek için tıkla... Bu kdr sinirli olacak ne oldu acaba?Yoksa sen mi dayak istiyorsunÇok üzgünüm çoook Fazla sinir yıpratır insanı sen bu çocuğu biraz daha patakla istersena.s.
E EU1 Ziyaretçi 4 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi seyma88 #7 o resmin yerine kocami kaynanami eltimi gorumcemi koyabilme imkanim yokmu acabaaaa
S SUTASAYRAN Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Ocak 2008 2.950 24 0 4 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi seyma88 #8 gıcık bi tipi var zaten dövdüm onu
E EU3 Ziyaretçi 4 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi seyma88 #9 Orkidem .!.: o resmin yerine kocami kaynanami eltimi gorumcemi koyabilme imkanim yokmu acabaaaa Genişletmek için tıkla... :roflol::roflol:canım benimmm orkidemmmma.s. Kız diğerlerini anladıkda kocişini niye dövücenklava:
Orkidem .!.: o resmin yerine kocami kaynanami eltimi gorumcemi koyabilme imkanim yokmu acabaaaa Genişletmek için tıkla... :roflol::roflol:canım benimmm orkidemmmma.s. Kız diğerlerini anladıkda kocişini niye dövücenklava:
E EU1 Ziyaretçi 5 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi seyma88 #10 Balsurat .!.: :roflol::roflol:canım benimmm orkidemmmma.s. Kız diğerlerini anladıkda kocişini niye dövücenklava: Genişletmek için tıkla... balimmmmmmmm bidenem olee deme yaa bazen sinir kupune ceviriyo beniiitatlicadiarzu
Balsurat .!.: :roflol::roflol:canım benimmm orkidemmmma.s. Kız diğerlerini anladıkda kocişini niye dövücenklava: Genişletmek için tıkla... balimmmmmmmm bidenem olee deme yaa bazen sinir kupune ceviriyo beniiitatlicadiarzu
seyma88 Nirvana Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2007 1.258 2 681 İstanbul 5 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi seyma88 #11 Orkidem .!.: o resmin yerine kocami kaynanami eltimi gorumcemi koyabilme imkanim yokmu acabaaaa Genişletmek için tıkla... :1no2: malesef cnm şimdilik bununla idare ediyoruz:dance: klava:klava:klava:
Orkidem .!.: o resmin yerine kocami kaynanami eltimi gorumcemi koyabilme imkanim yokmu acabaaaa Genişletmek için tıkla... :1no2: malesef cnm şimdilik bununla idare ediyoruz:dance: klava:klava:klava:
BaiLeyS Nirvana Kayıtlı Üye 4 Ocak 2008 6.524 13 683 8 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi seyma88 #12 çok iyi geldi valla teşekkürlerrrrrklava:klava: