Sinir olduğumuz dizi karakterleri

ben pek benzetemedim.osman çok tuhaf iyi oynuyor aslında ama mete bir başka.. belki onu örnek alıyordur taklit ediyordur onun gibi iyi oyuncu olmak için..

ya birde şöle bir şey olabilir dizi ilk başladığında da mete liseliydi.. çok agresifdi dik kafalı ve yeni ergen olduğu için başına buyruktu gerçi öle bir babası olsa insanın bu çok normal...belki osmanda babası öldüğü için ve metenin lise yıllarını izleyiciye çağrıştırsın diye osmanı yönlendirmiştir yönetmenler belki onun dizinin en başlarındaki lise hallerindeki gibi davranmasını istemiştir yönetmenler..bence böle.mantıklı.

kuzey guney'deki hemen hemen tum karakterler. cogu birer adi, cemre ve kuzey de dahil. uzun uzun yazmayacagim ama asiri derecede kotu karakterler bunlar, cunku izleyiciye bunlar sanki cok namuslu, cok temiz gibi gosteriliyor, en tehlikelisi de o. bunlar asagilik, ahlaksiz karakterler olduklari halde halk bunlari iyi zannediyor, cok feci. igrencler.

kuzey güney denen zırva dizi baştan sona saçmalık zaten kötü örnek olduğu gibi çok sevdiğim kıvanç tatlıtuğa bile antipatik olduğum bir dizidir kendisi.malum hem iskelotor hem de varoş delikanlıya dönüştü kıvanç.bense menekşe ile halil gibi masum karakterlerden sonra bu dizi iğrençlik abidesi.ahlaksızlık desen var ,şiddet desen hat safada,kardeşlerin düşmanlığı vs... gerisini saymayım zaten.hele o birbirnin kuyusunu kazan kızlar, ne akla hizmet bu dizi hala yayında anlamış değilim..

aynen oyle. bence cok tehlikeli bir durum, cunku hani derler ya, cocuklar etkileniyor diye, cocuklar asil anne babanin o sacma karakterlere hak vermesinden etkilenir. televizyonda izledikleri cocuklara hayal dunyasi olarak gelir, ama anne baba 'yav su kuzey de ne delikanli yav' dedi mi, cocuk orada gordugu seyleri iyi olarak algilamaya baslar, siddet, kardesine dusmanlik, bir gecelik iliski yasayip sonra da o kiza or..pu muamelesi cekmek vs. pislik resmen.

ne çocuğu benim bile psikolojim bozuldu kanalları gezerken bile görüyorum böle şiddet sahneleri kardeş kardeşi boğazlıyor babalarına kafa atıyor falan vss.. cinlerim geliyor resmen konusu ne o bile belli değil aman neyse zaten adamakıllı aile dizisi kalmadı bir zamanlar çook eskiden bir "süper baba" vardı bir "yaprak dökümü" "ekmek teknesi" "baba evi" falan falan çok güzeldi..şimdi illa entrikalar..özentiler olcak hani yani ahlakı geçtim çok anlamsız vede sıkıcı..

babam sınıfta kaldı dlzinin babası, halen ruhsar dizisindeki rolü oynuyor ,çok kötü bir oyuncu,umarım dizi yayından kaldırılır,böyle yeteneksiz kendini tekrarlayan oyuncuları izlemiyorum

oyunculuğuna diyecek sözüm yok ama Merhamet dizisindeki Irmak karakterine acayip gıcığım

Karagul: Narin ve Kendal.. ne pis karakter bunlar yaa agiz burun dalasim geliyo valla..
Fatih Harbiye: Pelin karakteri pek bi mıy mıy...

Karadayi mahirin komsere asik kardeşi . küçük ağa daki emir berke . hiyanet sarmalındaki kilic Dağhan. Calikusundaki kamuranin kiz kardeşi.karaguldeki özlem kendal esra fatih harbiyedeki pelin küçük gelin deki melek ve zehra

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yalan dunyadaki tulayi hic sevmiyorum:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fatmagül'ün Suçu Ne ? deki Yenge rolündeki kadına illet oluyordum
Ve Pis Yedilideki Orço

Seksenler dizisindeki Fırıncı Saminin annesine gıcık oluyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…