meteyi bende çok seviyorum çok iyi oyuncu gerçekten.. osmanı dediğin gibi tipini sevemedim bende ama ağız hareketleri bazı mimikleri falan aynı mete gibi yapıyor. tabi meteye yakıştığı gibi yakışmıyor ama rolü gereği kardeşi olduğu için mi yapıyor nasıl aynı yapabiliyor ona şaşırıyorum.
kuzey guney'deki hemen hemen tum karakterler. cogu birer adi, cemre ve kuzey de dahil. uzun uzun yazmayacagim ama asiri derecede kotu karakterler bunlar, cunku izleyiciye bunlar sanki cok namuslu, cok temiz gibi gosteriliyor, en tehlikelisi de o. bunlar asagilik, ahlaksiz karakterler olduklari halde halk bunlari iyi zannediyor, cok feci. igrencler.
kuzey güney denen zırva dizi baştan sona saçmalık zatenkötü örnek olduğu gibi çok sevdiğim kıvanç tatlıtuğa bile antipatik olduğum bir dizidir kendisi.malum hem iskelotor hem de varoş delikanlıya dönüştü kıvanç.bense menekşe ile halil gibi masum karakterlerden sonra bu dizi iğrençlik abidesi.ahlaksızlık desen var ,şiddet desen hat safada,kardeşlerin düşmanlığı vs... gerisini saymayım zaten.hele o birbirnin kuyusunu kazan kızlar, ne akla hizmet bu dizi hala yayında anlamış değilim..
aynen oyle. bence cok tehlikeli bir durum, cunku hani derler ya, cocuklar etkileniyor diye, cocuklar asil anne babanin o sacma karakterlere hak vermesinden etkilenir. televizyonda izledikleri cocuklara hayal dunyasi olarak gelir, ama anne baba 'yav su kuzey de ne delikanli yav' dedi mi, cocuk orada gordugu seyleri iyi olarak algilamaya baslar, siddet, kardesine dusmanlik, bir gecelik iliski yasayip sonra da o kiza or..pu muamelesi cekmek vs. pislik resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?