Sinir oldum acayip yaaa?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Sevgilimi annemle tanistirmak istedim.Bilmiyorum falan diyo.Resmen istemiyo.Hep ciddiyim diyo.Eger tanişirsam iş ciddiye biner diyo.Kardeşim annemle taniştirdi.Ugur tanisti dedim.Onlarin ciddi zaten dedi.Bizim ilişkimiz hep ciddi der şimdi niye böye yapiyo.Kendi erkek kardeşimle tanişmak istemisti kac kez bizi bilsin demişti.Napmaliyim ben sinir oldum.Onun tum sulalesi biliyo beni.Bi de çok korkuyo evlilikten.

Benim eşim 2 aylık sevgili iken annemle tanışmıştı. Annenin içi rahat etsin kiminle olduğunu bilsin demişti. Eşimin o zamanlar derdi daha çok nasıl bir aile olduğumuzu anlamaktı. Bir kafede oturup çay içtik 1 saate yakın sohbet ettik. Evlilik konusu yoktu aramızda o zamanlar.

Ben 27 idim. Evlilik düşünmemiz normaldi. siz evlilik düşünüyor musunuz? Bana erkek arkadaşın pek sağlam gelmedi açıkçası. Evlilik düşünmüyor anlamında değil. Sadece bu kadar kaçması garip...

Kprkuyo is ciddiye bincek diye kararsizim dedi.

Kprkuyo is ciddiye bincek diye kararsizim dedi.
demekki sizinle isi ciddiye bindirmek istemiyor?

Yahu kimi hatun kose bucak kacar ailesiyle tanismamak icin (su anda o durumdayim haha) kimi hatunda illa kendi ailesine tanistirmak ister.
Ben fazla alaturkayim ama sanirim, ailesi beni ancak ailemle tanismaya geldiklerinde taniyabilirler, ayni sekilde benim ailemde onu ozaman tanir. Kardeslerle belki daha once bi tanisma olabilir, ama gerekli bulmuyorum bu aileleri tanima olayini.

+100

Aynen tanistirmak erkenden baş ağrısı demek..

çekingenlikten olabilir, kardeşlerinle tanıştır ilk önce, ya da annenle kafe gibi bi yerde tanıştır, direk eve gelmezse daha rahat edebilir

çekingenlikten olabilir, kardeşlerinle tanıştır ilk önce, ya da annenle kafe gibi bi yerde tanıştır, direk eve gelmezse daha rahat edebilir
Cafede taniscakti zaten.Kardesimi taniyo.Erkek kardesumle tanismak istemisti ama bizi bilsin diyodu

Cafede taniscakti zaten.Kardesimi taniyo.Erkek kardesumle tanismak istemisti ama bizi bilsin diyodu

o zaman heyecandan yapıyor, dışarda tesadüfen karşılaşmısınız gibi bir durum yaratıp çay içmeye oturabilirsiniz tabii bu annenle samimiysen olur, yoksa neden böyle saçma bişey yapıyoruz diyebilir annen

Yaa daha önce annem gordu onu.Bana iş ciddiye biner o zaman dedi.Sinir oldum ya bizim iliskimiz ciddi degil mi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…