Sinir oldum acayip yaaa?

üstüne gitme, sorgulama da sen tanıştırcam dedikçe o dahada kaçacak bırak o tanışmak istesin artık yeter diyip sen üstelersen başına kakar ilerde canım bırak o ne zaman derse o zaman olsun bence konuşma da

Dukkan isini konustuk var kafasinda bişeyler.haklsiin erkek milleti kaciyo hep.Sadece annemle tanistircam.Ama sonucta o da evlilik ister dimi

bu adam adam olmaz bunu bil
evlilikten korkan adama olmaz uzak dur bitir bu işi
ayrıca o senin peşinde dört dönsün evlenmek için tanıstırmak için sen niye cabalıyosun

Dukkan isini konustuk var kafasinda bişeyler.haklsiin erkek milleti kaciyo hep.Sadece annemle tanistircam.Ama sonucta o da evlilik ister dimi
bi konun daha varmış onu görmemiştim , ailesine ev aldırıyormuş sanırım ve daha önce evlenip boşanmış o konuyu okuduktan sonra tek söyleyeceğm üstüne gitme olur, o çabalasın sen çabalama benim nişanlım evlilikten çok korkan biriydi daha önce nişanlanlanmış ve evlilik arifesinden dönmüş sonra da kimseyle ciddi bir ilişki yaşamamış ben en başından beri evlilikten kaçtım hep istemedim üstüne gitmedim ne zaman evlenicez diye sormadım, konu açılınca zamanı gelince konuşuruz dedim ve kendisi istedi bişeyleri korksa da kaçsa da o istedi. Sen kendini geri çek sabret bu konular hakkında konuşma hatta kazanan sen olursun canım

Adamın hazır değilim demesine takıksınız.

Hazırım dese işsiz güçsüz, size doğru düzgün değer vermediğini benim buradan fark ettiğim bir adamla, sırf yaşınız 25 oldu diye evleneceksiniz.

Ailesi çalışmayan oğullarına ödül olarak mı ev alacak onu anlamadım.

Çalışmayan adamdan gereksiz adamdır. Ailesinin kendisine ev almasına bel bağlayıp orada yalnız yaşama hayalleri kuran bir adamı kapımın önünden dahi geçirmezdim.

Gerçi aynı mantıkla erkek olsam sürekli "ne zaman evlancaasss" tarzındaki bir kadını da kapımdan geçirmezdim, buradan bakınca evlilik meraklısı, vasıfsız duruyorsunuz.

Evlenip boşanmak mesele değil, benim eşimin de ikinci evliliği ama çocuğu olan bir adamla evlenmek herkesin harcı değil. Şahsen ben o kadar olgun olduğumu düşünmüyorum. Çocuğun şu anda annesiyle yaşıyor olması da her zaman öyle olacağını göstermez.

Ayrıca illa evlilik istemek zorunda değil. Adam bir kere evlenip boşanmış, babalığı da tatmış. Evlenmemeyi de seçebilir gayet.Eşim beni ikna etmese (ki 30 yaşımdaydım ama sizin gibi evde kalmış hissetmiyordum) benim kesinlikle niyetim yoktu evlenmeye, "elbet bir gün isteyecek" düşünceniz biraz züğürt tesellisi.

Daha önce de söyledim, elin herifini nikah masasına oturtma hayalleri yerine oturup ders çalışıp sizin için daha iyi olur. Ama sizde o durum yok. Bu aymazlıkla atanabileceğinizi de düşünmüyorum.

Siz bodoslama mutsuzluğa ve başarısızlığa gidiyorsunuz. Açtığınız her konu bunu destekliyor.

Bende yaşim geciyo korkusu var şuan.Kendi mesela ev alinca tek yasicam diyo.E sıkılmıycak mı tek başına.Yok açmiycam.Belki sadece annemle taniştiririm.Ben şunu dusunuyorum.30lu yaşlara geldik e halaa evlilik istemiyo e ben napicam.Bi de bende evde kalma korkusu falan var :-( Ben atanmaya odaklanicam şuan

Benide bu dusunduruyo.Sonucta babaligi da tatmiş.Tekra evlenmek istemeyebilir.Ama yalniz nereye kadar.Kendisi akrabalarina falan kiz istemeye gidicez diyo.Kendimi karşisinda çok ezik dusurdum.Dukkan açmayi falan istiyo da para lazim onun içinde.Tekrar evlenmek istiyo buna eminim ama hazir degil.Ve benim bazi huylarimi begenmiyo.Hala cocuksu goruyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…