Sinir oldum acayip yaaa?

Yanlış okumadıysam daha önce bi evlilik geçmişi var sanırım sevgilinin. E öyleyse onun da böyle temkinli davranmasını anlamak lazım aslında.
Evet aile zoruyla akrabasiyla evlenmiş.Ona ailesi ev almak istiy evde tek yasiucakmis.bazen diyo olurda evlenirsek şoyle olcak falan.Gecen dedi ki bence sen beni iknaya calis evlilik icin ben istersem herşeyi yaparim dedi.Peki bu korkusu nasil geçer.Çevresindeki arkadaşlari evlenirse gecer mi

Yanlış okumadıysam daha önce bi evlilik geçmişi var sanırım sevgilinin. E öyleyse onun da böyle temkinli davranmasını anlamak lazım aslında.
Kesinlikle evlilik istemese birakirdi ama kafasi karosik.Gecen eve birakirken şakasina gel çay ic bizde dedim.Yok iş ciddiye biner dedi

Olabilir bazı erkeklerin fıtratında var evlilik korkusu.
Sen sürekli evlilikten bahsedip sıkıştırma konuya aslında sen fransız ol uzak kal.
Emin ol sen korktuğunu ve istemediğini hissettirdikçe o rahatsız olacak.
Sohbetleriniz ileriye yönelik olmasın bırak ilk cümleyi o kursun.
Kadınlar biraz sabırsız bu konuda ama erkekler zoru sever imkansızı sever ,başta tanışmayı o teklif etmiş ama sen fazla ciddiye alınca geriye çekmiş kendini.
Evet evlilik ciddi bir konu herkes korkmakta haklı.
Eğer onu tanıyorsan ve güveniyorsan kendini bu konudan biraz geriye çek.
Zaten olacağı varsa olur ,sende onun ailesiyle tanışma fazla dillendirme.
Erkekler çok gariptir kadınlara karmaşık derler ama başlarda onlar gizemini hep korurlar sonrası çorap söküğü gibi gelir standarttır zaten.
San sakin ve kull ol başkalarını örneek gösterme yaptırım uygulama öneride bulunma sadece uzaktan gözlemle bakalım ilerki tepkileri ne olacak?

Bi erkek hazir degilse hazir degildir. Hic bi sekilde el atamazsin bu konuya.
Napican adama elektrik faturasi nasil yatirilir onumu ogreticeksin. Bu resmen ogrnmek istemeyen ogrenciye zorla ders anlatmak gibi.
Maalesef evlenmek istemiyor.

Bana zaman diyo sadece.Bende bilmiyorum önce meslegimi elime almak istiyorum.O bana sen fesatsin diyo Huyum eski eşi gibiymis
Sana böyle demesi garibime gitti doğrusu.
Bana güven vermedi,sen de fazla güvenme bence.
25 yaşında adam neden işsiz ki ?Mesleği var mı ?

Kesinlikle evlilik istemese birakirdi ama kafasi karosik.Gecen eve birakirken şakasina gel çay ic bizde dedim.Yok iş ciddiye biner dedi
Adam ciddiye binmesin istiyor işte canım biraz açıkgöz ol izlemeye al. Ayrıca çocuğu bir şekilde hep hayatında olacak bunu da düşün ona göre hareket et duygularının esiri olma

Bi erkek hazir degilse hazir degildir. Hic bi sekilde el atamazsin bu konuya.
Napican adama elektrik faturasi nasil yatirilir onumu ogreticeksin. Bu resmen ogrnmek istemeyen ogrenciye zorla ders anlatmak gibi.
Maalesef evlenmek istemiyor.
Peki ne zaman hazir olur ya da nasil

Cocuk annesinde kaliyo ama şuan bizde kalmiycak diyo
Dünkü konuyu sen de okudun kıza çocuk olmayacak demiş adam ama evlenmişler çocuk gelip yerleşmiş. Öyle her vaade kanma o adam o çocuğun babası elbette ki kalmak isterse kalır istediği zaman bunları hesap ederek seç yolunu

Annemle tanismak icin kardesimin sevgilisinin yanina gitmis erkenden.Tras falan olcakmis.Ben baska zmaan deyince bozuldu anladim ben seni dedi.Ben ona dedim şuan evlencez diye birşey yok dedim.Ben memur olduktan iki uc sene sonra istiyorum dedim.O da zaman dedi.Kendisi ayrilinca senin yuzunden evlenemiycez,bak insanlar sorunca açiklayamayiz diyodu.Şimdiyse tam tersi.Korkuyo anlamiyorum.Dukkan falan açip iş kurmak istiyo.Daha önce yaşamis biseyler evet.Ben zaten atansam 6sene mecburi gorev var.Kendi memleketimde yaşamak istiyorum.Acaba o zamana duzelir mi.Bi de ben yaşimin gecmesinden korkuyorum.napicam ben :-( kafaya takmaktan derslere odaklanamiyorum o derece

Canım benim bak seninde zamana ihtiyacın varmış ,anlıyorum ki çocuk senden okadarda kaçmamış ilk adım hep ondan gelmiş.
Herkeklerin ne düşündüğünü inan kestiremiyorsun .
Onlardan bir şey bekliyorsan beklentini dillendirmeyeceksin.
Onunda maddi tereddütleri vardır ,erkek sonuçta yükünü tutup bir eş bakacak sorumlukukta ve gelirde olması lazım.
Sen bir süre onun gibi evliliğe soğuk bak konusunu açma konusu açılıncada şimdi konuşulacak şeyler değil daha zamanı var de.Biraz dene bakalım sen daha iyi tanırsın sevgilini ,kendini dengele sabırlı ol hayırlısı .

Bana kesin evlenmiycez demiyo.ama kesin evlenicez de demiyo.İliskimiz hep ciddi iliski adiyla ilerledi.O saniyo hemen iş ciddiye bincek.Acaba ileride durumu duzelse o da ister mi.Mesela kardesimin sevgilisiyle o arkadaş.Kardesimler bu gidisle bizden önce evlenicek.Acaba o da ister mi evlilik o zaman.Özenir mi acaba.Bi de ben atanirsam mecburi gorevim var uzun yillar

Bidaha dillendirmiycem zaten uzun sure -_-

Kararsiz kaliyo bu da beni korkutuyo.Benim olgunlaşmam gerek bi de cidden.Olgun olmami istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…