• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir oldum acayip yaaa?

Vaĺla adam 25 yaşında, evliliğe hazır değilse anlarım. Herkesin hazır olma zamanı farklı siz hazırsınız, o değil. 25 çoğu insan için hazır olunmayan bir yaş, çoğu insan için de hazır olunan bir yaş. Sizi sevmediğini düşünmüyorum, sadece hazır değil o kadar.
Seviyoda.Bana zmaan diyo.Evlilikle ilgili kesi biseyden bahsetmiyo.Bir seneyi gecti iliskimiz.Peki 30a kadar hazir olur mu sizce.Bi de ailesi ev falan alcakmis ozamn hazir olurmu

Bana zaman diyo sadece.Bende bilmiyorum önce meslegimi elime almak istiyorum.O bana sen fesatsin diyo Huyum eski eşi gibiymis

Bu çok kötü. Ama zorlamayın kesinlikle sonu iyi olmaz illa beklerim diyorsanız bekleyin ama herşeye hazırlikli olun yinede. Benim fikrimi sorarsaniz yerinizde olsam bu ilişkiyi gözden gecirir, dusunurdum özellikle huylarin eski esime benziyor vs dedigi icin. Böyle dusunen biri evlilige yanasmak istemez haliyle, insanlarin huylari kolay kolay degismez cunku. Kendimi degistiririm diyorsaniz... bilmiyorum.

Bana zaman diyo sadece.Bende bilmiyorum önce meslegimi elime almak istiyorum.O bana sen fesatsin diyo Huyum eski eşi gibiymis

Ee peki zaman diyo da nasil istiycek bu evlilik

Acele etme yazacaktım ama fikrin değişti. Huyun eski eşim gibi ne demektir? Ben olsam fesat babandır diyip yumruğu indirirdim.

Sen bu adama bel bağlama. Mesleğini önce tabi ki eline al. Adam istemiyor hem de işsiz, senin daha işin yok zaten evlenecek durumda değilsiniz ki. Ama bunlara gelinceye kadar yaptığı kötü evlilikten psikolojisi bozulmuş gibime geldi. Senin yerinde olsam eski karısından bahseden biriyle evlenmezdim.

Acele etme yazacaktım ama fikrin değişti. Huyun eski eşim gibi ne demektir? Ben olsam fesat babandır diyip yumruğu indirirdim.

Sen bu adama bel bağlama. Mesleğini önce tabi ki eline al. Adam istemiyor hem de işsiz, senin daha işin yok zaten evlenecek durumda değilsiniz ki. Ama bunlara gelinceye kadar yaptığı kötü evlilikten psikolojisi bozulmuş gibime geldi. Senin yerinde olsam eski karısından bahseden biriyle evlenmezdim.
Mesela biz tv izliyoruz kiza guzel diyo laf soyliyorum ya eski karisida soylermis buna fesatlik diyo.Zaten şuan evlenicek durumda degiliz.Yok bazen acele edesim geliyo.Cogu arkadasim evlendi.Acaba ileride iyi biri cikarmi karsima bilmiyorum.Zmaan cok bozuk karekterli insan yokki.Herkes takilma pesinde

Bu çok kötü. Ama zorlamayın kesinlikle sonu iyi olmaz illa beklerim diyorsanız bekleyin ama herşeye hazırlikli olun yinede. Benim fikrimi sorarsaniz yerinizde olsam bu ilişkiyi gözden gecirir, dusunurdum özellikle huylarin eski esime benziyor vs dedigi icin. Böyle dusunen biri evlilige yanasmak istemez haliyle, insanlarin huylari kolay kolay degismez cunku. Kendimi degistiririm diyorsaniz... bilmiyorum.
Bana fesat diyo.Onu kiskaniyorum cunku o daha rahat olmami ve sorgulamami istiyo.Zamana biraktim herseyi ben.Önce vi atanimda

boşanmış erkekler ilk karılarını unutamıyor. hem sevgileri hem nefretleri baki kalıyor.

yeni tanıştığım ama eski karısını anlatmasından bıktığım bikaç arkadaşım oldu. tekrar evlendiler ama eşleri de aynı şeyi hissetti. hep bir kıyaslama var ve kalacak. ya karısına benziyorsun diye gıcık olacak ya karısında sevdiği bir huy sende yok diye gıcık olacak. genelde suç erkeklerde olduğundan boşanırken kadın boşanmak isteyen taraf olduğundan adamların içinde patlıyor resmen.

ben eski karım gibi fesatsın diyen adamı pişman ederdim.

ayrıca bir kadına güzel demesi çok yakışıksız. bizde de göz var güzeli ayırt edebiliyoruz ama kız muhabbeti de yapmasın bi zahmet. bir erkeğin bir kıza güzel demesi onun güzel bulması evrimsel olarak onunla sevişmek istediği anlamına geliyor en nihayetinde. kalkıp sen kıvaç tatlıtuğun dalgalı saçlarına geniş omuzlarına methiyeler düzmüyorsan o da haddini bilecek.

ben bu adamdan cacık olmaz diyorum son veriler ışığında

Mesela biz tv izliyoruz kiza guzel diyo laf soyliyorum ya eski karisida soylermis buna fesatlik diyo.Zaten şuan evlenicek durumda degiliz.Yok bazen acele edesim geliyo.Cogu arkadasim evlendi.Acaba ileride iyi biri cikarmi karsima bilmiyorum.Zmaan cok bozuk karekterli insan yokki.Herkes takilma pesinde
sen bu adamdan ayrılmıştın.
ne ara barıştınız?
gerçi sürekli küsüp barışıyordunuz değil mi?
e bir de işsiz değilmmiydi bu adam?
hani kesin bitirmiştin.?
umutsuz vaka.
sürekli içen gezen işssiz boşanmış bir adam değil mi bu.

Ciddi olan bi adamın asla hayır demeyeceği, tereddüt göstermeyeceği bi teklif bu.. Ben erkek arkadaşının ciddiyetini yeniden sorgula derim. Öyle lafa gelince ciddidir evet ama uygulamada böyle korkuyor ve kaçıyorsa sıkıntı var canım. Benden söylemesi

Ben resti çektim başka denizlere yelken açıyordum,baktı gemi kalkıyor bu limandan:ukala: martta nişan mayıs da düğün oldu :KK30:
Ama şuan zaten ben hazir degilim.Atanayim görevimde ikinci yildayken söz yapalim derim ona.Bizimde öyle olcak bu gidişle.O zamana ikna olur dimi ya :-/

Ciddi olan bi adamın asla hayır demeyeceği, tereddüt göstermeyeceği bi teklif bu.. Ben erkek arkadaşının ciddiyetini yeniden sorgula derim. Öyle lafa gelince ciddidir evet ama uygulamada böyle korkuyor ve kaçıyorsa sıkıntı var canım. Benden söylemesi
Kabul etti annemle tanişmayi.Bugunde annem yok.Soyledim bosver bugun diye.Anladim ben seni dedi

Yaa neden öyle dedin ki.Annemle tanismayi kabul etti.Bugun de ben istemedim anladim ben seni dedi
Zorla yaptırmaya çalışıyorsun da ondan öyle dedim daha geçenlerde de konun vardı evlilik üzerine madem daha sen de hazır değilsin atama bekleyeceksin neden üsteliyorsun ki merak etme küçük yaşın daha koca kaçmıyor

Zorla yaptırmaya çalışıyorsun da ondan öyle dedim daha geçenlerde de konun vardı evlilik üzerine madem daha sen de hazır değilsin atama bekleyeceksin neden üsteliyorsun ki merak etme küçük yaşın daha koca kaçmıyor
Sadece o istekli olsun istiyorum.Kabul etti ama biraz zorla gibi oldu cidden.Atanayim belki bu istegim gecer

Back
X