- Konu Sahibi heytbengeldim
-
anlamadıgım benımle beraberkiralık işyerı bakan insan gelmiş bugun bana anca 6 aya acarsın sen işyerını bak gör diyor. bende dedım benı ıyıce hırslandırdın acmalı hemen dedımCanim sikma canini meyve veren agac taslanirmis derler cekemiyolardir
yavas yavas yapacam zaten bulundugum il küçük açarım gibi geliyor20binle acilir mi cidden?
Bi deneyin kendinize guveniniz olsun baskasini takmayin..
20 binle açılmaz da sanırım arkadaş kosgeb den destek alacak Eğer alırsa ohoo hele de becerikliyse kimse tutamaz20binle acilir mi cidden?
Bi deneyin kendinize guveniniz olsun baskasini takmayin..
20 binle açılmaz da sanırım arkadaş kosgeb den destek alacak Eğer alırsa ohoo hele de becerikliyse kimse tutamaz
Sen dinleme bacım kimseyi Sen sevdiğin işin yolunda yürü
Hirslan ama para koydugunu unutma o ise az degil sonucta guzel bi uerde sik biyer ac o zmn daha hos gelir gozeanlamadıgım benımle beraberkiralık işyerı bakan insan gelmiş bugun bana anca 6 aya acarsın sen işyerını bak gör diyor. bende dedım benı ıyıce hırslandırdın acmalı hemen dedım
işte bende bu kafadayım ne kaybederim diye düşünüyorum kendı kazandıgım kötü gün paramı kaybederim. yaşım 28 bu parayı ıllakı yıne kazanırım Rabbım sağlık versin yeterkiBazı insanlar başarıyı kıskanırlar, sizinde azminizi çekememisler baltalamaya calisiyorlar. Kulaklarinizi tikayin ve deneyin. Basaramazsaniz da para sizin hayat sizin kime ne
merhaba her hafta konu açmak alışkanlık oldu artık buraya
iş fikri var aklımda KOSGEB girişimcilik kursuna başladım bugün. başlamadan önce yaparsın edersin diyen herkes kurs başlayıp iş ciddiye dönunce aman düzenli işin var işte ne uğraşacaksın dıyorlar.
20000 sermayem var butik açmak istiyorum küçük çaplı. yıllardır özel sektorde calısıyorum aldıgım üç kuruş para. kendi işim olur uğraşım olur. yapamayan beceremeyen kim varsa hevesimi kırdı. kendıme guvenım sonsuzdu kesın yaparım ben bu işi dedım şimdi acaba yapabilirmiyim ki ay ben becerememkiye döndüm. neden insanlar böyle yoksa onların dediği gibi ben yapamazmıyımki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?