sinir oldum ama ben hevesimi kırıyor herkes

tesekkur ederım desteklerınız için. bende sızın gıbı dusunuyorum hayatı düz ilerleyen kim varsa hevesımı kıran onlar oluyor. düzenli işin var sıgortan yatıyor eee daha ne istersin falan filan. artık bende onlara ınanmaya başladım acaba yapamazmıyımki diye.mükemmel motive oldum şimdi iyiki açmısım konu

aklımı karıstıran diğer konuda bu zaten. en azından bir işyerı bulana kadar hem pazar arastırması yaparım zaten 3 4 ay gecer. kışa denk gelıyor biraz daha beklerım ben para birikimi yaparım.ilkbahar gibi açsam dahamı mantıklı olur.
ya işte huyum kurusun şimdi aklıam geldı dıye hemen olmalı banada

Açacağiniz yer güzelse neden tutmasın. Satacaginiz ürünler Ilin gelir seviyesine uygunsa tutunursunuz. Öğrenci yada emekli ağırlıkliysa yer ucuz olmalı mesela...

Milletin dediğine baksaydi Bill Getz. Bill Getz olamazdı herhalde. Bizde millet diye bir örgüt var her iyi şeyi baltaliyor.

Valla Bende moralinizi bozabilirim.tabiki her il ,her cadde ve her zevk bir olmaz.bende butik acmistim işimde iyiydi kazancimda.ama devlete ödenen vergiler illallah dedirtti.en sonunda pess dedim.dükkanı kapatali 3yil oldu geçen reklam vergisi geldi :))) umarım herşey istediğiniz gibi olur..

Arkadaş hakli. Döviz ile borclanacaksaniz. Dövizin ateşi dusmeli..

İstek ve kendinize güveniniz varsa gayette başarılı olursunuz ki kosgep destekleride hemen geri ödemeli değil hatta bir kısmı hibe ediliyor diye biliyorum.
Ama seçimlerden sonra piyasalar biraz durulunca başlayın derim zira şu an piyasa alt üst.
Bende is kuracağım,seçimlerin yapılmasını piyasanın durulmasını bekliyorum.
Birde 6 aylık masrafinıza tekabül eden bir miktarı kenarda tutmanızı öneririm nacizane ilk 6 ay çok iş yapmasanızda kira,elektrik vb faturaları ödeyebilmeniz açısından, zaten sonrasında oturtursunuz işinizi,kazancınızı.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Rica ederim :) Umarım her şey istediğiniz gibi olur, sevdiğiniz işi yapar ve çok başarılı olursunuz. Sizi kıskananlar da örnek alip kendilerini geliştirmeye çalışırlar, olmadı ortadan ikiye çatlarlar, kendi tercihleri :)

Kedi erişemediği ciğere mundar dermiş çevrenin ki o hesap, takılma böyle şeylere, kararını vermişsin devam et, sadece dikkatli ol çünkü şu an piyasa şartları çok kötü, Allah rast getirsin işini

Ekonomi stabil olana kadar bekleyin arada da hazırlık yapın derim.

Mesela dekor, askı vs satın alın, konsept nasıl olacak, duvarlar nasıl içmekan nasıl olacak düşünün araştırın. Moda dergilerini karıştırın biraz. Dükkan bakın.

Ortalık durulduktan sonra da girin gitsin derim.

Girişimcilik riski de beraberinde getirir
Herkes sonunu kötü düşünüyor o yüzden hevesinizi kırıyorlar
bence ne olursa olsun vazgeçmeyin
Ama KOSGEB e proje beğendirmek zordur
Sağlam olmayan şeye sermaye sağlamazlar.

kosgeb şu şekilde para veriyor. önce ben sermayemle işyerımı acacam. ama acılıs asamasındaki demirbaş olabilecek ürünlerin yüzde 60 oduyor.

SAĞIR KURBAĞA

Kurbağalar bir gün yarışma düzenlemiş. Hedef; çok yüksek bir kulenin tepesine çıkmakmış. Bir sürü kurbağa da arkadaşlarını seyretmek için toplanmış ve yarış başlamış. Gerçekte seyirciler arasında hiç biri yarışmacıların kulenin tepesine çıkabileceğine inanmıyormuş. Sadece şu sesler duyulabiliyormuş: ''Zavallılar! hiç bir zaman başaramayacaklar!''

Yarışmaya başlayan kurbağalar kulenin tepesine ulaşamayınca teker teker yarışı bırakmaya başlamışlar. İçlerinden sadece bir tanesi inatla ve yılmadan kuleye tırmanmaya çalışıyormuş. Seyirciler bağırmaya devam ediyorlarmış: ''Zavallılar! hiç bir zaman başaramayacaklar!''

Sonunda bir tanesi hariç, hepsinin ümitleri kırılmış ve bırakmışlar. Ama kalan son kurbağa büyük bir gayret ile mücadele ederek kulenin tepesine çıkmayı başarmış. Diğerleri hayret içerisinde bu işi nasıl başardığını öğrenmek istemişler. Bir kurbağa ona yaklaşmış ve sormuş; ''Bu işi nasıl başardın?'' diye. O anda farkına varmışlar ki; Kuleye çıkan kurbağa sağırmış!

Siz de, hayallerinizi gerçekleştiremeyeceğinizi söyleyen söz ve kişilere karşı hep sağır kalın. Olumsuz düşünen insanları duymayın!…

on numara bir paylaşım olmuş tesekkurler. piyasalar durulana kadar işyerı bulurum sonrada ver elini ürün almaya. yapamazsamda denemiş olurum kaybedecek birşeyim yok :)

kosgeb şu şekilde para veriyor. önce ben sermayemle işyerımı acacam. ama acılıs asamasındaki demirbaş olabilecek ürünlerin yüzde 60 oduyor.
Biliyorum araşırmıştım şirketi kurup başvurmak gerekiyor en basitinden ama sonuç itibariyle destek veriyor.
Burada bir kaybınız olmaz ama muhakkak kenarda 6 aylık gideriniz olsun,6 ay iş yapamasanız bile ki imkansız bu muhakkak akmasada damlar,ödemeleri yapabilmeniz gerek,kira,elektrik vb. Bu 6 ayda tanıtım yapıp biraz müşteri portföyü edinmiş olursunuz.
Tekrardan hayırlısı olsun.

Birinin sana ,”bir şey yapamazsın demesine” izin verme
Hatta benim bile
Bir hayalin varsa onu koruman gerek
İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler
Bir şey yapmak istiyorsan gidip onu zorla al….

İş kurmak risklidir fakat o riski almadan da bir şeyler kazanılmıyor ne yazık ki. Evet 20000 lira büyük bir miktar ama telafi edilemeyecek bir şey değil. Belki de gerçekten başarılı olacaksınız bu riski almaya değmez mi? Hiç kimseyi dinlemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…