- 20 Ağustos 2015
- 460
- 388
- 33
- Konu Sahibi heytbengeldim
-
Başkalarının ne düşündüğü umrunuzda olmasın.Sizin hevesinizi kaçırmaya çalışan insanlar gün gelecek sizi çekememeye başlayacak.Gerçi hevesinizi kırmak isteyenlerde sizi çekemiyorlardır.merhaba her hafta konu açmak alışkanlık oldu artık buraya
iş fikri var aklımda KOSGEB girişimcilik kursuna başladım bugün. başlamadan önce yaparsın edersin diyen herkes kurs başlayıp iş ciddiye dönunce aman düzenli işin var işte ne uğraşacaksın dıyorlar.
20000 sermayem var butik açmak istiyorum küçük çaplı. yıllardır özel sektorde calısıyorum aldıgım üç kuruş para. kendi işim olur uğraşım olur. yapamayan beceremeyen kim varsa hevesimi kırdı. kendıme guvenım sonsuzdu kesın yaparım ben bu işi dedım şimdi acaba yapabilirmiyim ki ay ben becerememkiye döndüm. neden insanlar böyle yoksa onların dediği gibi ben yapamazmıyımki.
O Yapamayanlar bu isi beceremeyen yorumcularin onlarada bu sekilde yorum yâptiklari icin yapamadilar . sen kendine guven hayat kisa kendi hedeflerin uzerine odaklan ve konusan herkesi cenesini kapa .. insanin en buyuk destekcisi kendisidir .. rabbim yaninda olsun BENCE VAZGECMEmerhaba her hafta konu açmak alışkanlık oldu artık buraya
iş fikri var aklımda KOSGEB girişimcilik kursuna başladım bugün. başlamadan önce yaparsın edersin diyen herkes kurs başlayıp iş ciddiye dönunce aman düzenli işin var işte ne uğraşacaksın dıyorlar.
20000 sermayem var butik açmak istiyorum küçük çaplı. yıllardır özel sektorde calısıyorum aldıgım üç kuruş para. kendi işim olur uğraşım olur. yapamayan beceremeyen kim varsa hevesimi kırdı. kendıme guvenım sonsuzdu kesın yaparım ben bu işi dedım şimdi acaba yapabilirmiyim ki ay ben becerememkiye döndüm. neden insanlar böyle yoksa onların dediği gibi ben yapamazmıyımki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?