sinir oldum ama ben hevesimi kırıyor herkes

Başkalarının ne düşündüğü umrunuzda olmasın.Sizin hevesinizi kaçırmaya çalışan insanlar gün gelecek sizi çekememeye başlayacak.Gerçi hevesinizi kırmak isteyenlerde sizi çekemiyorlardır.
Yani onları da dediklerini de boşverin...Gün gelir o lafları onlara yutturursunuz siz.
Kendinize inandığınız ve güvendiğiniz müddetçe yapılamayacak şey yok.Çabalayın yeter :)

bir hikaye var bilir misin
kurbağalar bir yerden atlamaya çalışıyormuş hani ve hiç biri beceremiyormuş içlerinden yalnızca biri atlayabilmiş çünkü kulakları duymuyormuş :)

Yapamazsan yapamadım dersin biter ucunda ölüm yok ya ama önce bir dene. Ticaret risk ister, cesaret ister. Bunu yaşamadan göremezsin. Ben yapabilirim de. Baştan acabalarla başlarsan olmaz o iş. Kendine güven ve çok ama çok çalış.

dene idealerınden vazgeçme şurda sorsan kim sevdiği işi yapıyo dıye tek tuk kişi çıkar ancak..Allah sana vermiş yuru ya kulum demiş aciz kullarının lafına ne bakarsın..inşallah başarılı olursun. ıstemek başarının yarısıdır zaten. helekı sevdiğin iş ise..

Ne kadar güzel kendi birikiminizle yola çıkıyorsunuz.
Elbette ticaret riskli, ancak sonuçta bu yapamazsın diyen kişilerden borç almadığınıza göre kendinizi kötü hissedecek bir şey yok.
Genel olarak ticaretle uğraşan tanıdıklarım, keşke daha önceden ticarete girseydim diyorlar:)

Hem riski aldınız ve başarısız oldunuz diyelim, en azından denedim diyerek mutlu olmayacak mısınız?
Beni bu heyecanlar çok mutlu eder açıkçası, sizin adınıza mutlu oldum.

Isi bilmeyen degil basaranlarla konus motive ol. Ben bi hedef belirledigimde o isi yapmis basarmis insanlarin goruslrri etkili oluyor. Bi de millet bilse de bilmese de konusur sen ciddi sekilde arastir argeni yap bilenlere sor sonrasi Allah kerim yap bence. Bak ben Ist a tasinmaya karar verdim tek basima yani istiyorum millet neler neler dedi bilen bilmeyen yahu ist il sinirina adim atmamis insan bi suru ac kalirsin zorda kalirsin nasihatlrri veriyordu. Simdi ne oldu gayet iyiyim hayatimda verdigim en guzel karar oldu.

O Yapamayanlar bu isi beceremeyen yorumcularin onlarada bu sekilde yorum yâptiklari icin yapamadilar . sen kendine guven hayat kisa kendi hedeflerin uzerine odaklan ve konusan herkesi cenesini kapa .. insanin en buyuk destekcisi kendisidir .. rabbim yaninda olsun BENCE VAZGECME

ben yapamayacağınızı düşünmüyorum, böyle düşünenlere de prim vermeyin, enerjinizi emmelerine müsade etmeyin. lakin kosgeb maalesef düzgün işleyen bir kurum değil. biz genel destekten faydalanıyoruz firma olarak, işlemleride ben takip ediyorum. ödemeler çok düzensiz, aylarca gecikiyor vesaire.

sizin bu bahsettiğiniz eğitimle cafe açan bir kadın arkadaşımızda çok mağdur oldu, ödemeleri önde kendiniz yapıp sonra çeşitli prosedürleri yerine getirmeniz gerekiyor parayı alabilmek için. aylarca sarktı ödemeleri, çok zorlandı. bu kısmını lütfen çok iyi araştırın.

başarılar dilerim şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…