Haklı olabilirsiniz . Ama bu durumda nasıl davranacagimi da bilmiyorum açıkçasıBabası hastanedeyken insanın gözü en son 3 haftadır görüştüğü birini görür bence. Empati yapın biraz; siz olsanız siz de konuşmak istemezdiniz bence.
Elimden geldiğince göstermeye çalışıyorum. Zaten burda kendi kendimi yiyorum . Ona belli etmiyorum. Ama bu durumda her defasında benim aramam hoş olur mu hergün aramalimiyim bilmiyorum . Kafam çok karışıkBiraz anlayış gösterseniz bence iyi olur..
Elimden geldiğince göstermeye çalışıyorum. Zaten burda kendi kendimi yiyorum . Ona belli etmiyorum. Ama bu durumda her defasında benim aramam hoş olur mu hergün aramalimiyim bilmiyorum . Kafam çok karışık
Şimdilik bir şey yapmanız gerekmez bence. Umarım hiç hastanede bir yakınınızın başında beklemezsiniz; inanın çok farklı bir psikoloji oluyor. Düzelecektir babası iyileşince.Haklı olabilirsiniz . Ama bu durumda nasıl davranacagimi da bilmiyorum açıkçası
Yok bir çok kez başıma geldi. Birilerin desteğini duymak güzel oluyordu. Yada konuşmak bunun da huyunu hiç bilmediğim için tabi kendi kendime trip atıyorum sanırım.Şimdilik bir şey yapmanız gerekmez bence. Umarım hiç hastanede bir yakınınızın başında beklemezsiniz; inanın çok farklı bir psikoloji oluyor. Düzelecektir babası iyileşince.
Ha düzelmezse ağzının payını verirsiniz
Haklı olabilirsiniz . Ama bu durumda nasıl davranacagimi da bilmiyorum açıkçası
Ya 3 haftadır görüştüğüm biri var. Arkadaş aracigiyla tanıştık. 3 defa görüştük bana herzaman msj atardi. Babası şimdi hastanede yatıyor çok şükür durumu düzeldi iyi. Babası hastaneye kaldırıldığından beri artık msj atmaz oldu ben atınca gayet düzgün cvp veriyordu . Hatta en son görüsmemiz de hastaneden dağınık ve bitkin halde geldi. Neyse ben üzerine fazla gitmemeye çalışıyorum. Günde sadece bir kere msj atıyorum Şimdiyse ilk başta cvp veriyor sonra gerisi gelmiyor . Sinir oldum neden böyle yapıyor . Bundan sonra cvp atmalimiyim bilmiyorum. Yada nasıl bir tavır takinmaliyim . Normalde çok konuskan adam burda tam tersi oluveriyor. Şimdi msjlasmayi sevmiyorsun herhalde diye çocukça bir cvp vermek istiyorum ...
Wuuu bu çok sert oldu ama arkadaş .Kiminiz kimseniz Yok mu arkadasiniz falan,bir tek bu insan mi var rehberinizde Yani... surekli mesaj atip duruyorsaniz rahhatsiz oluyordur ve nezaketinden dolayi, mesaj atip durma, musait degilim de demiyordur.. 3 haftadir gorusuyormussunuz birilerinin tanistirmasiyla.. kime trip atiyorsunuz Yani ! 2 bucuk senelik kocama, kizimin babasina trip atmiyorum ben.. bi huzur ver diyordur bence adam icten ice..
Boyle dusunuyorum. Kirdiysam ozur dilerim.Wuuu bu çok sert oldu ama arkadaş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?