- 15 Aralık 2009
- 8.456
- 19.244
- 773
- Konu Sahibi Bigjetplane
Bana da saçma geldi sinir olma konusu. Bir de zaten her yerde salgın var artık. Fazla abartılı buldum tepkilerinizi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yineliyorum ben size hak verdim ☺ Böyle isler planli olur. Çocuklu insan zaten işkence çekiyor yolda,nikahta. Düşünmeleri gerekirdi. Bende sinir olurdum. Sonucta yolda birakmamissiniz.Ablamın eşi 40 yaşında ama hep oturur, hiçbir şeye elini sürmez, hep önüne yemek gelsin vs diye bekler, çocuğuyla pek ilgilenmez vs vs. Bu kadar gömdüm özünde iyi biri ama, yetiştiriliş tarzı biraz hazırcı. Bu huylarına sinir oluyorum. Onun da birikmişliği var bende. Ayrıca herkes bana bencil dedi burda ama bence benimki değil bencillik, önceden gidip gezen onlar, biz iki ayağımız bir pabuca girdi zaten, yol yorgunluğu üstüne hastalık. Surat da yapmadım ama içten içe kızdım işte.
Biliyorum, teşekkür ederimYineliyorum ben size hak verdim ☺ Böyle isler planli olur. Çocuklu insan zaten işkence çekiyor yolda,nikahta. Düşünmeleri gerekirdi. Bende sinir olurdum. Sonucta yolda birakmamissiniz.
Daha önce de yazdım nerede kaldıklarını bilmiyordum, kaldı ki sormak zorunda da değilim. Apar topar giden biziz zaten aynı gün geri döneceğiz, onlar önceden gezmeye gitmişler, onlarınki bencillik bana kalırsa. Zaten inanın hiç aklıma gelmedi sormak da, o gün nasıl bitecek diye düşünüyordum.
Yakın olmadığım bir kere gördüğüm birinin evine çocukla gitmek bana pek normal gelmiyor açıkçası üstelik hastayken.Başkasının misafirliği sizi neden geriyor?
Korona değil ama grip salgını var şu anda. Nezle ve hemen ardından bornşlara iniyor mikrop öksürük başlıyor dolu dolu hemde. Bizim ailede hepimiz geçirdik. Test yaptırdık corona değil. Sizin de öyledir.Sadece öksürük değil ki baya gripti yani, biz de öyleyiz şuan. Belki coronadır bilmiyorum. Hastalık fobim yok ama durduk yere ailecek hastayız şuan![]()
Umarım kolay geçiririz, teşekkür ederimKorona değil ama grip salgını var şu anda. Nezle ve hemen ardından bornşlara iniyor mikrop öksürük başlıyor dolu dolu hemde. Bizim ailede hepimiz geçirdik. Test yaptırdık corona değil. Sizin de öyledir.
Giden siz değilsiniz, ağırlayan siz değilsiniz?Yakın olmadığım bir kere gördüğüm birinin evine çocukla gitmek bana pek normal gelmiyor açıkçası üstelik hastayken.
Ben bu olayda sadece son anda bizi de alır mısınız demesine bozulurdum. Çünkü çocukla şehir dışı çok zor. Her şeyim programlı olmalı. Bunun önceden planlanması gerekirdi.
Bir de kim için ve ne için olursa olsun çocuğumun oto koltuğunu çıkarmam. Bu konfor alanından ziyade güvenliği için. İsterse arabaya 10 kişi binsinler üstüste ama o koltuğun çıkması söz konusu olamaz.