• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir oldum... gorumcem eltim :(

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
198
lohusa sendromuna girdim biliyorsunuz.
zor zamanlar gecirdim.
bebege tek basima bakiyorum goguslerim sulu yara oldu ve kimsem yok burda.ustelik bebegim kolikmis :(
esimin ailesi bunu biliyor ve halimi hatirimi sorduklarinda bir sorup bin ah isitiyorlar.daha dogrusu olani soyluyorum.eee nasil gidiyor dediklerinde kimseyede dert yanamadigimdan anlatiyorum yalnizim bunaldim vs vs vs...
gorumcemle tel. konusurken yine bebegi sordular kolik oldugunu kucakta gezdirdigimi anlattim yalnizliktan yakindim kanamami sordular bitmedi dedim agrilarim var eltim arkadan bagirdi BİR COCUK DOGURDUN AMMA ACİZLENDİN...
gorumcemde eltin boyle boyle diyor dedi gulustuler bende bebegimden degil yalnizliktan acizim dedim
cok.sinir oldum ama sizce haklilar mi?
objektif olamadim.
sanirim surekli mizmizlanan biri oldum :(
ama yasadiklarim bunlar yalan soyleyip hersey harika mi demeliyim?
boylesi mi daha iyi?
bu arada lohusayim hala ..
kirkim cikmadi
30 gunluk bebisim

pardonda o eltiye ne oluyor öyle..
ve ortada gülecek ne varmış ki..
kanamam devam ediyor diyosun yalnızım diyorsun onların dedikelrine bak ..
insan olan çıkar yanına gelir..

Kendilerininki büyüdüyse unutmuşlardır zorluklarını.

yahu kırkı çıkmamış kadın yalnız bırakılır mı Allah yardımcın olsun.

Moralinizi bozuyorlarsa açmayın bile telefonlarını. akraba değil akbaba hep bunlar:20:.

Hiç takma bence kafana bu günler geçecek ve bebeğimi tek başıma büyüttüm diceksin ve daha da güçlü olucaksın emin ol.. kimseden de bi iyilik bekleme, çok fazla detaya girmeden anlat ki seni aciz görmesinler aksine nekadar güçlü oldupunu görsünler dik dur bence canım... Bu insanların da sana elbet ihtiyaçları olur sende ona göre değer verirsin..
Ben hamileliğimi tek başıma geçirdim düşün evi bile o koca karnımla kendimle temizledim camıydı, halısıydı.. Sonra doğum yaptım 3 güm sancı çekerek annem yalnızca 10 gün yanımda kalabildi gitmesi gerekşyordu çok şükür ki kimseden yardım beklemedim zor günlerim olmadı oldu tabii ağlayarak geçirdim lohusalığımı ama kimseye belli etmedim, kimsede yardım edelim mi demedi gelip iki kap yemek yapmadı .. Çok şükür geçti o günler bebeğim 1 yaşında şimdi ama herkesin notunu verdim sende öyle yap... İnternt elinin altında araştır bak öğren.. Allah'a emanet olun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm bende yaşadım aynı şeyleri ailem ve kv ayrı bir ildeyim kimsem yok bebeğim kolikti gece gündüz uyumazdım çok şükür eşim çok yardımcı oldu bebeğim ağlrken kv ler arasa açmazdım sırf bebeğe bakamıyo beceremiyo demesinler diye çok zor günlerdi ilk altı ay beebat geöti beveğimin olduğuna sevinemedim bile çok ağlıyordu ama yinede aradıklarında iyiz bebekte çok iyi deedim .
Senin eltinin dediği biraz sinir bozucu ben olsam ağır konuşurdum kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez tabi..

Avea inTouch 2 cihazımdan gönderildi

zor zamanlar gecirdim.
bebege tek basima bakiyorum goguslerim sulu yara oldu ve kimsem yok burda.ustelik bebegim kolikmis :(
esimin ailesi bunu biliyor ve halimi hatirimi sorduklarinda bir sorup bin ah isitiyorlar.daha dogrusu olani soyluyorum.eee nasil gidiyor dediklerinde kimseyede dert yanamadigimdan anlatiyorum yalnizim bunaldim vs vs vs...
gorumcemle tel. konusurken yine bebegi sordular kolik oldugunu kucakta gezdirdigimi anlattim yalnizliktan yakindim kanamami sordular bitmedi dedim agrilarim var eltim arkadan bagirdi BİR COCUK DOGURDUN AMMA ACİZLENDİN...
gorumcemde eltin boyle boyle diyor dedi gulustuler bende bebegimden degil yalnizliktan acizim dedim
objektif olamadim.
boylesi mi daha iyi?
kirkim cikmadi
30 gunluk bebisim
Aman boşver canım ya, insanlar başkalarının sıkıntılarını küçümsemeye bayılır. Gerizekalılıklarını göstermekten başka bir şeye yaramaz yaptıkları. Mızmızlanıyorsun boşa mı mısmızlanıyorsun, yalnızım, göğüslerim rahatsız, çocuğum rahatsız diyorsun, mızmız diyorlar utanacaklarına.
Lohusasın naz yapsan bile nazını çekseler ölürler mi, boş ver kendinde kusur arama.

zor zamanlar gecirdim.
objektif olamadim.
boylesi mi daha iyi?
kirkim cikmadi
30 gunluk bebisim

yaşamayan bilemez kolik bebekle uğraşmanın ne demek olduğunu kızım 4,5 aylık oda kolik doğdu ne çektiğimi bir ben birde allah bilir kabus gibi günlerdi sürekli ağlayan uyumayan ve kucakta gezmek isteyen bir bebek ! 10 gün annem kaldı yanımda sonra yanlızdım onların seni anlamasını bekleme arkadaşım eminol mızmızlanmıyorsun koliğin atak yaptığı dönemlerde bende kim arasa ağlayarak durumumu anlatıyordum insan medet umuyor işte belki çare bulur diye anlatıyor eğer durumu kabullenirsen daha kolay olur herşey senin için o bebek senin ve maalesef kolik atamazsın satamazsın sabırla günlerin geçmesini bekleyeceksin nette araştırma yapıyorsan eğer hep 3 ay sonunda biter diyor 3 ay geçermi deyip moralini bozma ben çok bozdum çünkü ama rabbime şükürler olsun 2. ayın sonunda azaldı ve tamamen bitti inan geçiyor sabret yeterki allah yardım eder dua et sen rabbim kolaylık versin

Son düzenleme:
zor zamanlar gecirdim.
objektif olamadim.
boylesi mi daha iyi?
kirkim cikmadi
30 gunluk bebisim

Zor bir durumdasiniz ve bunu belirtmissiniz. Hic abartmiyorsunuz. O eltinizle gorumcenizin dusuncesizligi.
Ben de herseyi yalniz yapmak zorunda kalmistim, evimde kimse 1 gun dahi kalmadi, yemek yapanim olmadi. Gorumcelerim gelip yarim saat sevip gittiler. Cok zor zamanlardi, anlayissiz insanlara sinir oluyorum.
Keske eltinize agir bir laf soyleseydiniz.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

zor zamanlar gecirdim.
gorumcemde eltin boyle boyle diyor dedi gulustuler bende bebegimden degil yalnizliktan acizim dedim.
objektif olamadim.
boylesi mi daha iyi?
kirkim cikmadi
30 gunluk bebisim
canım seni çok iyi anlıyorum insan çocuğundan değilde yalnızlığından bunaliyor yaninda bazen insan istiyor ben de hem uç yaşındaki kızımın peşinde kostum hem halmileydim hem de o halimle temizliğimi yaptım doğum yapicam diye keşke yanımda annem olsaydı o böyle görmezden gelir miydi beni benden sana tavsiye kaynanadan görümceden hic birşeybekleme bbenbeklemiyorum böyle daha iyi oluyor onlar yapmazlar ccanım yalnız birakirlar boşver allah yardımcın olsun ben seni çokiyi aanlıyorum bu arada eltine sinir oldum elti kimdir yaaaa bu konuda en son laf düşecek insan odur bu kadar yüzverme kimseye inan değmiyor

Bu insanlarin densizlikleri beni benden aliyor. Lohusa kadina acizlendin denirmi. Laf söyledi balkabagi! Uzulmeyin lütfen. Ayni sekilde yalnuz basima iki bucuk yasina geturdim kizimi Rabbimin izniyle. Boylesi daha iyi. Yardim edende uc gun sonra çocuk üzerinde soz sahibi görebiliyor kendini. Boyle tiplerde var malesef. Bebeginiz ve siz saglikliysaniz gerisini takmayin. Kolik gecici bir durum. Bebeginizle mutlu gunler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rabbim hayirli evlat eylesin :-) goguslerine zeytinyagi surebilirsin benim de cok fena olmustu zeytinyagi cok ise yariyor

Eltiyle ilgili başlıklar ne kadar ilgi çekici geliyor:) Ben daha yaşamadım loğusalığımı fakat şunu anladım iyi niyetinden emin olmadığın insanlara kan kussan iyiyim diyeceksin....Gerçekten iyi niyetli olsalar derdini paylaşıp seni rahatlatmaya çalışırlardı..böyle insanlarla yüzeysel konuşmak en iyisi... Sen samimi duygularınla kendini ifade etmişsin anlamayana boşver... Allah sana kolaylık versin inşalllahh...

bende 1 hafta once dogum yaptım. hamılelık donemınden daha hassas vaziyetteyim en ufak bıseye aglamak gelıyo ıcımden.lohusalık gercekten zor.ama yardımcınız yoksa yanlızsanız kım bılır ne kdr zorluk yaşıyosunuzdur. lutfen moralınızı bozan ınsanlardan uzaklasın bebegınıze odaklanın. benım yanımda annem ve kardesım olmasına ragmen hıc bı ısıme yetısemıyorum onlar olmasa ne yapardım bılmem..

Sizi çok iyi anliyorum bende ikinci bebegimden sonra 2 ay duzelemedim hep yorgun ve hastaydim annem kaldi yanimda 3 aydan sonra iyilestim asla mizmizlanip abartmiyosunuz yani takmayin mümkünse görüşmeyin şu aralar...

kendince espri yapmış
boş ver canım şu halinle böyle ufak ve boş şeyleri düşünüp daha fazla üzme kendini:34:
sağlıkla büyüt bebeğini:nazar:

zor zamanlar gecirdim.
objektif olamadim.
boylesi mi daha iyi?
kirkim cikmadi
30 gunluk bebisim

İkisi de yanlış yapmış. Sana nasıl olduğunu sorduklarında iyiyim de geç. Bebeğini sorduklarında da iyi de. Ayrıntıya inme. Belli ki destek olacak tipler değiller. Allah yardımcın olsun. Geçecek bu günler güçlü ol.

Insanlik mi bu? Uzaktan hal hatir sormakla olmaz oyle. Gorumceler yetmiyor du bide eltiler cikti basimiza

canım hiç üzülme dengesizler belli ki,tırnağın varsa başını kaşı durumu medet umma böyle insanlardan, esas onlar aciz sen değilsin.:ssz:

Back
X