- 16 Şubat 2018
- 40
- 6
- 1
- 37
- Konu Sahibi Silenthills1
-
siz çocuğu ona güvenip mi doğurdunuz hastalık bu insan bilerek isteyerek hasta olmaz hem sizin derdiniz izin gününüzde çocuk bakacak olmanız keşke hiç doğurmasaydınız yazık ya yazıkKizlar sinir oluyorum.
Calisiyorum, 3 yasinda oglum var. Kvm cocuguma bakiyodu bizde. Bu hafta da gelip bakcakti ama hastalanmis. O kdr dedim dikkat et kendine diye ya. Hastalanmis gelemicek esim de annesini savundu. Neymis ben nasil arkadaslarimin yaninda annesi hakkinda konusurmusum. Odaya mi kitlicektim kendimi. Annesine de okdr dedim hastalancak seyler ypma diye. Bi iznm vardi ya mahvettiler.
izinde bari çoçuğunuza bakın ben kv yerinde olsam asla bakmazdım sizin gbi birinin çoçuğunaKizlar sinir oluyorum.
Calisiyorum, 3 yasinda oglum var. Kvm cocuguma bakiyodu bizde. Bu hafta da gelip bakcakti ama hastalanmis. O kdr dedim dikkat et kendine diye ya. Hastalanmis gelemicek esim de annesini savundu. Neymis ben nasil arkadaslarimin yaninda annesi hakkinda konusurmusum. Odaya mi kitlicektim kendimi. Annesine de okdr dedim hastalancak seyler ypma diye. Bi iznm vardi ya mahvettiler.
Konu gerçekse , bizde ona gülüyoruz boşverinn :)Dalga geçiyor yahu.
Geçmiş ekranın karşısına gülüyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?