Sinir oldum

Silenthills1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
40
6
1
37
Kizlar sinir oluyorum.
Calisiyorum, 3 yasinda oglum var. Kvm cocuguma bakiyodu bizde. Bu hafta da gelip bakcakti ama hastalanmis. O kdr dedim dikkat et kendine diye ya. Hastalanmis gelemicek esim de annesini savundu. Annesine de okdr dedim hastalancak seyler ypma diye.

Herkesten cok ozur dilerim. Sacma sapan yazmisim. Insanlik disi resmen. Cok utandim. Bu konunun altina ne deseniz haklisiniz. Ben rahatsizim,meme kanseriyim bu hastaligi bir kz atlattim tekrar nuksetti ameliyat olcam. Esime soylemiyorum cunku beni dibe cekti zamaninda.
Bi kvme soyledim,o da ilaclarimi almadim diyince yikildim. Cok sinirliyim kendimi ifade edemiyorum. Kim ne dese anlamiyorum. Herkesten ozur dilerim tekrar.

Son düzenleme:
Umarım bi deney falandır bu. Ne kadar tepki verilir onu ölçüyorsunuzdur.

Kadın hasta olmuş, bilerek mi oluyor? Hadi oldu, geçmiş olsun diyip çocuğuna baktığı için minnet duyman lazım. Birde hesap mı soruyorsun? Hem doğur, hem kadının başına at, hemde saygısız saygısız dedikodusunu yap, yok yere söylen. Oh vallahi ya!

siz çocuğu ona güvenip mi doğurdunuz hastalık bu insan bilerek isteyerek hasta olmaz hem sizin derdiniz izin gününüzde çocuk bakacak olmanız keşke hiç doğurmasaydınız yazık ya yazık

Ölenin arkasından mezara gidip bağırırsın sen :) Ne cüretle ölürsün zaten bi gün iznim var!!

Saçmalama istersen. Kaynanana geçmiş olsun. İnşallah uzun ve acısız bir nekahet dönemi geçirir de bir sonraki izin gününde de çocuğuna sen bakarsın (birçoğumuz gibi).

izinde bari çoçuğunuza bakın ben kv yerinde olsam asla bakmazdım sizin gbi birinin çoçuğuna

İzin gününde insan evladını neden başkasına baktırır anlamıyorum ki !!! Ben bütün hafta pazar günü gelsin de çocuğum ile ilgilenebileyim diye pazarın gelmesini iple çekerken.. Pes valla herkes anne olmasın bir zahmet !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…