Sinir oldum

O zaman birini bulacaktim. Ona guvendim. Son dk kimse bulamiyorum
O zaman geriye iki şık kalıyor.
Ya bebeğide götüreceksin işini hallediceksin , ya da işini erteleyip iptal edeceksin. Birdahaki seferede kv nizin ilaçlarını ihmal etmemesi içün sık sık arayıp annecim ilaçlarını iç diye uyarırsınız.

Yok artık yahu,bencil olunur da bu kadar mı olunur?

Kadını belki de siz hasta ettiniz ha olamaz mı?
O yaştan sonra çocuk bakıyor ya,olabilir,halsiz düşmüştür.

Siz çocuğunuz hasta olduğunda da valideyi suçlarsınız kesin.

Düşman başına denir ya,aynen öyle.

Yok ben ifade edemedim kendimi. Yanlis anlasildim. Evet haklisin

Yok artık.

Kimse çocuğunuzdan sorumlu değil.

Hastalık bu ayrıca. Göz göre göre hasta olmak nasıl oluyor ki? Sağlığını ondan daha fazla kimse düşünemez. Ağrıyı sızıyı siz çekmiyorsunuz, kendi yaşıyor.

Hep bu tavırla yaklaşıyorsanız kendini kurtarmak için hastayım demiş de olabilir, hiç haksız da olmaz bence.

Madem o kadar ilgileniyor çocuğunuzla, bir kase çorba yapın götürün bari. Tatil gününüzmüş hem

Dua et cocuguna bakiyor.
Ona güvenerek mi cocuk yaptin?
Kv hakkinda böyle konusman cok ayip

Gotururum elbet. Kvmle derdim yok ortada kaldim. Ilaclarini durup dururken kesmis ona sinirlendim. Izni bosa aldim hic bisey yapamicam

Gün geçmiyor ki bdv de "çocuk bakma" konusu açılmasın.
Cidden anlam veremiyorum.
Bakamayacağı çocuğu doğurmasın kimse.
Annelere güvenerek de doğurmasın.
Hiçbir büyükanne mecbur değil torun bakmaya.
Hastalık var, ölüm var güvenip yapılır mı?
İnsan önce kendine güvenmeli.
Hem çocuk hem kariyer yapamıyorsanız birinden vazgeçeceksiniz.
Her gün okuyoruz el insaf yaa..
Çocuklar ortada kalmış bir nesne gibi "kim bakacak kim bakacak"

senin kaynanan olsam cocuguna asla bakmam, catir catir gezer dolasirim, koltukta bi seksen yatarim gun boyu, yine senin cocuguna bakmam. utanmiyosanda sunu yazarken kadincagiz hakkinda, Allah sifa versin. yaranamiyorlar senin gibi gelinlere. mahvolmusmus izni, oh canima degsin ne iyi olmus.

Hasta olmak suc degil. Ben suc mu demisim.
İlk mesajinizi tekrar okuyun. Kv hasta olmus diye neredeyse kadini doveceksiniz. Ayip. Esinizin yerinde olsam anama baktirtmam o cocugu artik. Hem cocuga baktirin hem arkadasiniza anlatin kadini,bunu da esinizin duyacagi sekilde yapin bir de. Kendinizi esinizin yerine hic koydunuz mu? Sizin annenizcocugunuza baksin,esiniz de arkadaslariyla annenizi konussun. Hos mu?

Gotururum elbet. Kvmle derdim yok ortada kaldim. Ilaclarini durup dururken kesmis ona sinirlendim. Izni bosa aldim hic bisey yapamicam
Butun sene cocuguna bakiliyor iznin bosuna degilmis sira sende kayinvalidene bakmalisin yemeklerini yap ilaclarini icir.

Ben bu muameleyi çocuğuma ücretiyle kendi evinde bakan bayana yapmadım.Bence sakince oturup bir düşünün,gerçekten böyle mi düşünüyorum yoksa birden ortada kalınca paniğe kapılıp abartı tepkilerde mi bulunuyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…