- 16 Şubat 2018
- 40
- 6
- 1
- 37
- Konu Sahibi Silenthills1
-
Milletle dalga geçmek için açılmış bi konu bu:)) çok komiksin :))
Neden izin gününde evladınla ilgilnmıyorsun ?Ben anlatamadim galiba. Zaten gelmcm deseydi izim almicaktim. Anneligim kimseye kalmadi.onun sozune guvenip almistim
Pardonda izin alacak deilmPardon da yazma o zaman
Ne kadar bencilsiniz, ne kadar iticisiniz yahu
Ben o kv nin yerinde olsam asla sizin gibi sırf kendini düşünen birinin çocuğuna bakmazdım.
zaten kadın çocuğa sizin için değil, oğlunun ve torununun hatırına bakıyordur.
İnşallah kadına da böyle emrivaki diller dövercesine konuşmamışsınızdır.
Eşiniz annesinin tarafını tutmakta çok haklı.
Böyle gelin düşman başına
Gözgöre göre nasıl hasta olunurki?Anlamiyo musunuz kadin oyle demese kullanmicaktim iznimi. Kaldim simdi boyle.iznimde yapmk zorunda oldgm seylee vardi. Ben de biliyorum hastaligi bilmemicegimizi.ama goz gore gore olmak var
İyi de nerden bilsin hasta olucagını ?Anlamiyo musunuz kadin oyle demese kullanmicaktim iznimi. Kaldim simdi boyle.iznimde yapmk zorunda oldgm seylee vardi. Ben de biliyorum hastaligi bilmemicegimizi.ama goz gore gore olmak var
Göz göre göre nasıl hasta olmuş?? Terli terli su mu içmiş, nemli atletle mi oturmuş, yalınayak mı gezmiş??Anlamiyo musunuz kadin oyle demese kullanmicaktim iznimi. Kaldim simdi boyle.iznimde yapmk zorunda oldgm seylee vardi. Ben de biliyorum hastaligi bilmemicegimizi.ama goz gore gore olmak var
Neden izin gününde evladınla ilgilnmıyorsun ?
Göz göre göre nasıl hasta olmuş?? Terli terli su mu içmiş, nemli atletle mi oturmuş, yalınayak mı gezmiş??
İyi de nerden bilsin hasta olucagını ?
Anlamiyo musunuz kadin oyle demese kullanmicaktim iznimi. Kaldim simdi boyle.iznimde yapmk zorunda oldgm seylee vardi. Ben de biliyorum hastaligi bilmemicegimizi.ama goz gore gore olmak var
Carpitmayin. Ilaclarini almamis hasta olcagi belli. Bnm icin onemli olmasa boyle olmam zatenGördün mü şu cadi kaynananın yaptigini? Demek senden habersiz hasta oldu ha!!!!
Kayınvalidene güvenerek mi doğurdun ?Onemli bir durumum var cocugma bakamam evde olamicagim icin
farz edin ki kv yoktu.
bu önemli işiniz esnasında çocuğunuza kim bakacaktı ?
Kayınvalidene güvenerek mi doğurdun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?