Sinir oldum

Ne kadar bencilsiniz, ne kadar iticisiniz yahu

Ben o kv nin yerinde olsam asla sizin gibi sırf kendini düşünen birinin çocuğuna bakmazdım.

zaten kadın çocuğa sizin için değil, oğlunun ve torununun hatırına bakıyordur.

İnşallah kadına da böyle emrivaki diller dövercesine konuşmamışsınızdır.

Eşiniz annesinin tarafını tutmakta çok haklı.

Böyle gelin düşman başına

Anlamiyo musunuz kadin oyle demese kullanmicaktim iznimi. Kaldim simdi boyle.iznimde yapmk zorunda oldgm seylee vardi. Ben de biliyorum hastaligi bilmemicegimizi.ama goz gore gore olmak var

Anlamiyo musunuz kadin oyle demese kullanmicaktim iznimi. Kaldim simdi boyle.iznimde yapmk zorunda oldgm seylee vardi. Ben de biliyorum hastaligi bilmemicegimizi.ama goz gore gore olmak var
Gözgöre göre nasıl hasta olunurki?
Buzlu su mu içmiş , döşü bağrımı açıp yatmış kv.
Bu konu kilitlenir benden söylemesi

İyi de nerden bilsin hasta olucagını ?

Şaka mısın konu sahibi? Millet sen rahat et diye hasta mı olamıcak? Evlerden ırak.

Göz göre göre nasıl hasta olmuş?? Terli terli su mu içmiş, nemli atletle mi oturmuş, yalınayak mı gezmiş??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…