Sinir oldum

Gotururum elbet. Kvmle derdim yok ortada kaldim. Ilaclarini durup dururken kesmis ona sinirlendim. Izni bosa aldim hic bisey yapamicam

Siz bence hayalkırıklığı yaşamış ve fazla gerilmişsiniz.

İlaçlarını almasa bile bu size karşı bir hareket değil. Kayınvalidenizi seviyorsanız ilk düşünmeniz gereken onun sağlığı olmalı. Hangimiz ilaçlarımızı aksatmıyoruz ki zaman zaman. Yaşlı insanlar için torun bakmak da zordur zaten. Siz bence bundan sonra başka alternatifler düşünün, kayınvalidenizi son seçenek olarak görün.

Biraz sakin olun. Sağlık olsun deyin geçin. Vardır bunda da bir hayır.

Ayrıca izniniz de boşa gitmez, kayınvalidenizle ilgilenirsiniz.

Kizlar sinir oluyorum.
Calisiyorum, 3 yasinda oglum var. Kvm cocuguma bakiyodu bizde. Bu hafta da gelip bakcakti ama hastalanmis. O kdr dedim dikkat et kendine diye ya. Hastalanmis gelemicek esim de annesini savundu. Neymis ben nasil arkadaslarimin yaninda annesi hakkinda konusurmusum. Odaya mi kitlicektim kendimi. Annesine de okdr dedim hastalancak seyler ypma diye. Bi iznm vardi ya mahvettiler.

Tüh napcaz şimdi..
Kendi anneniz olsa vereceğiniz tepkiyi cidden merakla bekliyoruz hanımefendi...

Senin doğurduğuna millet bakmak zorunda mı? Dogurmayaydın? Sefası sen cefası başkası.

Ooooldu gözlerim doldu.:deli:

Siz bence hayalkırıklığı yaşamış ve fazla gerilmişsiniz.

İlaçlarını almasa bile bu size karşı bir hareket değil. Kayınvalidenizi seviyorsanız ilk düşünmeniz gereken onun sağlığı olmalı. Hangimiz ilaçlarımızı aksatmıyoruz ki zaman zaman. Yaşlı insanlar için torun bakmak da zordur zaten. Siz bence bundan sonra başka alternatifler düşünün, kayınvalidenizi son seçenek olarak görün.

Biraz sakin olun. Sağlık olsun deyin geçin. Vardır bunda da bir hayır.

Ayrıca izniniz de boşa gitmez, kayınvalidenizle ilgilenirsiniz.

Yok ben yazamadim. Burdaki yorumlar hakli yazamadim. Ameliyat olcam esim dahil kimse bilmiyor. Cunku esim bunu ogrenince beni mahvediyor.
Bi kvme soyledim. Ayarladim herseyi. O da bjr anda ilaclarimi almadim kotuyum diyince yikildim. Sinirden sacma sapan yazmisim. Hanimlar hakli. Ben olsam ben de derdim.

Yok ben yazamadim. Burdaki yorumlar hakli yazamadim. Ameliyat olcam esim dahil kimse bilmiyor. Cunku esim bunu ogrenince beni mahvediyor.
Bi kvme soyledim. Ayarladim herseyi. O da bjr anda ilaclarimi almadim kotuyum diyince yikildim. Sinirden sacma sapan yazmisim. Hanimlar hakli. Ben olsam ben de derdim.

Eşinizin neden haberi yok özel değilse...
Sizden saklasa eşiniz ne derdiniz..

Burda da cok aciklayici degil ama
Sanirim siz esinizden gizli bir ameliyat olacaktiniz
Kvyle anlastiniz
Kv de bugun hastayim diyince sinirlendiniz
Kv gercekten hasta da olabilir
Esinizden gizli yapacaginiz seye ortak olmak istememiste olabilir

Eşinizin neden haberi yok özel değilse...
Sizden saklasa eşiniz ne derdiniz..

Ya ben cok sacma yazmisim yorumlari okuduktan sonra anladim. Biseyleri eksik yazcam diye insanlik disi goruntu cizmisim. Ne deseniz haklisiniz ozur diliyorum herkesten. Gec fark ettim.
Meme kanseriyim ben,cok asabim bozuk. Gene nuksetti atlatmistim. Ameliyat olvam bir hafta coo agrim sizim oluyor. Esime soylemiyorum cunku benim moralimi sifieliyor surekli olmemden bahsediyo cocukla napcagini soyluyor. Ondan soylemiyorum

Back
X