Sinir oldum

Ya ben cok sacma yazmisim yorumlari okuduktan sonra anladim. Biseyleri eksik yazcam diye insanlik disi goruntu cizmisim. Ne deseniz haklisiniz ozur diliyorum herkesten. Gec fark ettim.
Meme kanseriyim ben,cok asabim bozuk. Gene nuksetti atlatmistim. Ameliyat olvam bir hafta coo agrim sizim oluyor. Esime soylemiyorum cunku benim moralimi sifieliyor surekli olmemden bahsediyo cocukla napcagini soyluyor. Ondan soylemiyorum

Bakın siz çok hatalısınız bu konuda,bu kadar ciddi bir durum karşısında bunu eşinizden saklamanız ne kadar doğru..
Eşiniz olacak o oduna söyleyin bb kadar bencillik yapmasın kendini kapının önünde bulmasını temenni ederim..

Ya ben cok sacma yazmisim yorumlari okuduktan sonra anladim. Biseyleri eksik yazcam diye insanlik disi goruntu cizmisim. Ne deseniz haklisiniz ozur diliyorum herkesten. Gec fark ettim.
Meme kanseriyim ben,cok asabim bozuk. Gene nuksetti atlatmistim. Ameliyat olvam bir hafta coo agrim sizim oluyor. Esime soylemiyorum cunku benim moralimi sifieliyor surekli olmemden bahsediyo cocukla napcagini soyluyor. Ondan soylemiyorum
Gecmis olsun normal kafayla yazilacak seyler degil zaten bende ozur dilerim onceki yorumum icin
Hastalik iste aniden geliyor
Bence cocugunuzuda alin gezin yavruyada yazik

Benim sinirlerim cok bozuk. Igrenc yazmisim. Ne deseniz haklisiniz.
HAdı düzenle ozaman konunu .
İlk mesaj yazdıgın yere gelıp duzenle de konunu açıkca yaz. Yoksa her gelen sana kzıcak haklı olarak .

- Meme kanserıyım dıyosun geçmiş olsun . Eşinden saklaman ne alaka ?
Şaka olun nolur

Gecmis olsun normal kafayla yazilacak seyler degil zaten bende ozur dilerim onceki yorumum icin
Hastalik iste aniden geliyor
Bence cocugunuzuda alin gezin yavruyada yazik

Yok ben igrenc yazmisim. Tekrar okudm insanlik disi resmen. Cok utandim. Herkesten cok ozur dilerim.
Cok fevriyim kim ne dese sinirleniyorum.

HAdı düzenle ozaman konunu .
İlk mesaj yazdıgın yere gelıp duzenle de konunu açıkca yaz. Yoksa her gelen sana kzıcak haklı olarak .

- Meme kanserıyım dıyosun geçmiş olsun . Eşinden saklaman ne alaka ?
Şaka olun nolur

Iste onu yazmamak icin sacma sapan anlatmisim. Ben atlattim bu hastaligi. Esim surekli olumden bahsetti surekli cocukla tek basina kalacaginran bahsetti agladi. Yani beni mahvediyo. Inanin kaldiramiyorum beni bitiriyo

Yeni uye. Sacma sapan bir konu. Bir de duzelteyim diye ameliyat olcam esim bilmiyo demissiniz. Zaten hic farkedilmez ameliyat olmaniz. Hemen bi kosu ameliyat olur eve gecersiniz. Marketten yogurt almak gibi.

Çok geçmiş olsun öncelikle.
Eşinize çok kızdım kusura bakmayın ama. Kanser hastası insana böyle davranılmaz moral verilir. Dayımı kanserden kaybettik yengem bir kez olsun böyle davranmadı. Neyse, ancak siz de lütfen ondan hiçbir şey gizlemeyin. Bilmek zorunda. Bakın gerekiyor demiyorum “ZORUNDA”. Ne kadar kötü de olsa bilmek zorunda. Belki de kayınvalideniz eşinize söylememenizi sindirememiştir (ki inşallah oğlunun nasıl davrandığını görüp ona kızar bu konuda) bundan ortak olmak istememiştir. Ha gerçekten hastaysa da hastalık bu, onun bir suçu yok.
Ben sizi anladım fakat haklıyken haksız duruma düştünüz :(

Gecmis olsun konuyu duzenleyin.Esinizden gizli ameliyat imkansiz son dakika soyleyin yeterli esiniz baksin cocuga.Ameliyati kafaniza gore erteleyemezsiniz heralde.

Kizlar sinir oluyorum.
Calisiyorum, 3 yasinda oglum var. Kvm cocuguma bakiyodu bizde. Bu hafta da gelip bakcakti ama hastalanmis. O kdr dedim dikkat et kendine diye ya. Hastalanmis gelemicek esim de annesini savundu. Neymis ben nasil arkadaslarimin yaninda annesi hakkinda konusurmusum. Odaya mi kitlicektim kendimi. Annesine de okdr dedim hastalancak seyler ypma diye. Bi iznm vardi ya mahvettiler.
Şaka gibi ya madem iznin çok önemli bakıcı tut ne demek hasta olmuş kadın bilerek oldu sanki gelmek zorunda bile değilken daha geçmiş olsuna gideceğine birde sinirleniyorsun şaka gibisin gerçekten

Yeni uye. Sacma sapan bir konu. Bir de duzelteyim diye ameliyat olcam esim bilmiyo demissiniz. Zaten hic farkedilmez ameliyat olmaniz. Hemen bi kosu ameliyat olur eve gecersiniz. Marketten yogurt almak gibi.

Daha evvel oldum. Ilk iki gun yatakta sonrq kalkiyosun. Memeden parca aliniyor.
Ilk iki gunu hallettim bi yerlere gidecektim sonrda evde kvmle ogluma bakacaktim.

Şaka mı bu hastalanır kendi sizden izin mi alacak Tövbe Yarabbim ya

Yok ben igrenc yazmisim. Tekrar okudm insanlik disi resmen. Cok utandim. Herkesten cok ozur dilerim.
Cok fevriyim kim ne dese sinirleniyorum.
Ya böyle de canımi o ye valla sinirlendim neyse Allah size de şifa versin gerekli tedavinizi olun lütfen eşiniz baksın bi müddet olur mu yani hastalık bu

Ben de rahatsızım meme kanseriyim demisiniz , Siz niye hasta olduğunuz o zaman :işsiz: bakın buradan bakınca bu yaptığınız hiç hoş olmuyor değil mi ?
düşünceniz bile çok kötü

Ben de rahatsızım meme kanseriyim demisiniz , Siz niye hasta olduğunuz o zaman :işsiz: bakın buradan bakınca bu yaptığınız hiç hoş olmuyor değil mi ?
düşünceniz bile çok kötü

Evet igrenc. Aslinda orda hastaliga degil de ben aneliyat olcaktim biticekti bu is ona sitemimdi. Bi de ameliyat olcagimi biliyordu ona ragmeb 3 gundur ilac icmeyince yikildim. Yoksa biri de bana cikip der niye oldin insanin elinde mi
Orda yazdiklarimdan ozur diliyorum

Öyle ise Allah şifa versin.
Ama bu basit birşey değilki eşten gizlensin.
Kendi kararınız elbet ama yine de eşinizle paylaşmanız en güzeli.
Her ameliyatın riski vardır,büyük veya küçük.
Nasıl göze alıyorsunuz gizli olmayı.

Back
X