- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Ben büyü olduğunu düşündüm yastık içinden neden niye öyle bir şey çıksın. Suphelendiginiz biri var mı odanıza kadar girebilecek biri felan. Umarım aranız düzelir açıkçası merak ettim kurdelenin anlamını inşallah büyü felan değildirMerhaba 3 gün önce eşimle annesi yuzunden tartıştık ve o gece ilk kez kırıp döktü, şiddetli sözlü kavga ettik, birbirmizden nefrete varırcasına, eşim normalde kırıp dökmeyen her tartıştığımızda bana sarılıp dil döken biri. Kavganın ertesi günü çarşafları yıkamak için topladım, eşimin yastık kılıfının içinde kırmızı bağlanmış kurdele buldum, nereden girdi bu derken asla öylesine girecek birşey değil, attım hemen çarşafları yıkadım, eşim eve geldi eskisi gibi sanki o gece ki adam gitti, bunun anlamı nedir ben anlam veremedim etrafınızda gördünüz mü?
Ben de zaten agnostik çizgisindeyim ama şahit olduğum bu... o gece kv yatakodasına girip aldığı halıyı sermişti...Buyuk ihtimalle buyu.. ama bu sacmaliklari cok denemis olarak ve artik dinsiz biri olarak emin ol buyu denen bisey yok..
O koymus eski kafalilar hala inaniyo bu sacmaliklara eskiden babaanemin yapmadigi buyu kalmamisti biride tutmuyodu garibimBen de zaten agnostik çizgisindeyim ama şahit olduğum bu... o gece kv yatakodasına girip aldığı halıyı sermişti...
Eşim anlatırdı o küçükken uğraşırmış... İşin tuhafı bu akşam oturmaya gittik, bana dedi ki bir kurdele vardı senin odanda bana onu getir diyecektim dedi, bende görmedim dedim, yastık kılıfındaydı demedimKv niz nasıl biri ? Bir de bu tarz konular yasak diye biliyorum.
Kv girmişti o gün kendi aldığı halıyı sermişti... Şuan aramız iyi şükür...Ben büyü olduğunu düşündüm yastık içinden neden niye öyle bir şey çıksın. Suphelendiginiz biri var mı odanıza kadar girebilecek biri felan. Umarım aranız düzelir açıkçası merak ettim kurdelenin anlamını inşallah büyü felan değildir
%99.9 büyü var canımMerhaba 3 gün önce eşimle annesi yuzunden tartıştık ve o gece ilk kez kırıp döktü, şiddetli sözlü kavga ettik, birbirmizden nefrete varırcasına, eşim normalde kırıp dökmeyen her tartıştığımızda bana sarılıp dil döken biri. Kavganın ertesi günü çarşafları yıkamak için topladım, eşimin yastık kılıfının içinde kırmızı bağlanmış kurdele buldum, nereden girdi bu derken asla öylesine girecek birşey değil, attım hemen çarşafları yıkadım, eşim eve geldi eskisi gibi sanki o gece ki adam gitti, bunun anlamı nedir ben anlam veremedim etrafınızda gördünüz mü?
İnanki hüngür hüngür ağladım ve eşim dönüp bakmadı bana oysa benim bırak ağlamamı surat assam peşimde ne oldu diye gezen adam..%99.9 büyü var canımeve kimseyi sokmamaya çalış ya
Beyaz sirkemi farketmez miPaspas yaptığın suya sirke koy evini onunla temizle tozları bile sirkeli suyla al yemeklikleri sirkeli suyka yıkamadan yeme en temiz büyü bozma taktiğidir ben yıllardır bozduran ve ısrarla kocamdan ayrılim diye yapılan biriyim bana da bozdurduğum kadın demişti güvenilir birisi sağolsun
Üzüm sirkesiBeyaz sirkemi farketmez mi
Kurdeleyi nereye attın onuda kapaklı birşeye koyup üzerine üzüm sirkesi döküp ayakla basılamayacak bir yere gömmelisinBeyaz sirkemi farketmez mi
Allah öylelerinden uzak etsinİnanki hüngür hüngür ağladım ve eşim dönüp bakmadı bana oysa benim bırak ağlamamı surat assam peşimde ne oldu diye gezen adam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?