Merhaba sevgili hanımlar. Bayramda kv lerdeydik. Kaynım ve eltimde oradaydı. Benim 11 aylık bir oğlum var onların 20 aylık bir kızları. Benim oğlum doğumda 5 dakikadan fazla solunumsuz kaldı ve 1 ay hastanede yattı. Hayatımın en üzücü günleriydi. Ama şükürler olsun ki defalarca kontrole gittik, her seferinde doktorlar "Canavar gibi bu" dediler. Gerçektende çok çabuk öğrenen, hareketli ve akıllı bir çocuk. Kaynımın kızı iste gelişim olarak bizim bebekten daha geride gibi, yani hiçbir kelimeyi söylemiyor, yürüme belirtisi göstermiyor, saklanan birşeyi aramıyor falan. Eşim duymuş, kaynım eltime Kızıyormuş odada, nasıl olurda bizimkinden daha önde olur onların çocuk, bu senin suçun, gibisinden. Gelen misafirler falan da hep buna benzer yorumlar yapınca kaynım sofrada bana şöyle birşey dedi "Şimdi size normal gelebilir oğlunuz ama benim bir arkadaşımın oğluda sizinki gibi doğumda solunumsuz kalmıştı, 10 yaşında öldü"
Başımdan aşağı kaynar sular döküldü arkadaşlar. Ben zaten o konuyu kafama çok takıyorum, bunu duyunca kalbimde bir delik açıldı sanki. Oğlumla öyle ilgiliyim ki, sürekli oyunlar oynarız, eğitici aktiviteler yaparız, herşeyi anlatmaya uğraşırım falan. Onlar sadece video izletiyor bebeğe. Videodan ne öğrenebilir 20 aylık bebek?