Sinir oldum

zaygun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
241
0
26
İstanbul
Merhaba arkadaşlar geçen kayınvalideme gittik küçük görümcem 17 yaşında ve okadar iş güç yapmayan biri şunu neyse hepberaber oturuyoruz eşim babası ablası annesi felan kahve yapalım dediler bende şakasıyla dedim yapmayı biliyomusun çünkü bu tarz şeylere yatkın değil bişeyi kesmeye kalksa elını keser o derece neyse oda bana bi aanda sen gelinsin otur götününn üstünemi ne dedi hatırlamıyorum şimdi çok sinirlendim şaşırdım eşime baktım anladı sinir olduğumu kayın pederimde dedi şakasına dedı dıye gülerek dedi ama yanı bana öyle bişey diyemez bende dedım ben bu tarz konusmalardan hoşlanmıyorum terbiyesiz dedim neyse cıktık dedim eşime sende dedim bişey diyemedin aferın demezmi bana sen kaşındın dıye kaç gün oldu konuyu uzatmadım ama hala çok sinirliyim.

Her sakanin altinda illaki ciddiyetlik yatar baya da alinmis öyle agzini bozmasiyla belli etmis nasil sinirlendim bak sen hem is yapma hemde saygisizca büyügüne konus..

Ama hem siz baslatmissiniz hemde cevap vermeseymissiniz keske ne bekliyordunuzki..

Yapmayı biliyor musun diye sormakta ne var ki?
Gerçi beden diliniz nasıldı bunu söylerken bilemeyeceğim ama takılma boşver saygısız davranmış
Bir daha böyle konulara girmemeyi tecrübe edinmiş oldunuz

herkes aynı konularda yorum yapıyo yapamaz edemez böyle rahat büyüdü ablası bile diyo ben de şakasına takılırkenmı hak ediyorum .

Gerçi beden diliniz nasıldı bunu söylerken bilemeyeceğim ama takılma boşver saygısız davranmış

haklısın bidaha asla mesafeli olucam bende gülerek söyledim

belli ki şımarık yetişmiş bir görümcen var bunun yanı sıra aranızda samimiyette oluşamamış. bence sana abisinin ve ailesinin yanında hakaret ederek onlara saygısızlık yapmış ama anlayana tabii...

istediğini soyleyen istemediğini işitir hanımefendi

benım yengemde bır kere bana boyle dedı kalk o zaman kendın yap gelın sensın dedım bızım aramız ıyı ama oda evlendıgınde ben 15-16 yaslarındaydım

Konu sahibinin sorduğu soruyla görümcenin verdiği cevap arasında bi bağlantı kuramadım.
Konu sahibini haksız bulanlar neresi haksız acaba öğrenebilir miyim?
Ben olsam bende sorardım.
Ne var ki bunda?

imalı bir laf etmişsiniz.. tabi ki buna imalı bir cevap verilebilinirdi. ama görümce biraz ağır konuşmuş. hoş, sizde bir genç kıza bu imayı keşke yapmasaydınız..
görümceninde terbiyeside müthiş yalnız:)

bende onu kardeşim gibi görmeye çalısıyorum ama sımarık tavırları beni sinir ediyor ders oldu bana zaten çok ıyı olmıcaksın.
benimde yengem var ama ne olursa olsun böyle kelımeler kullanmam kullansam abim kızar yanii eşimden küçükde olsa bi destek istedim okadar

yapmayi biliyormusun demis alay eder gibi galiba ondan sakasina takildim demis..

Bence seviyesine düsmicekti heleki o yastaki bir kizla yapmiyorsa kendisine yapiyorsada kendisine..

Herkes kendisinden sorumludur.. cahille cahillesmiceksin.

bız kadınlar bıze bısey soylendıgınde alaycımı samımımı soylendıgını anlarız konu sahıbıde gulerek soyledım dıyor

yanı ıllakı boyle bı cevap veresı olmayabılır ama kasınmıs yanı arkadas acıkcası ben olsam o kadar kısılerın ıcınde oyle bısey demezdım ama kalk kendın yap derdım yanı

Kaşımışsın gerçekten yani illa senin söylediğin lafın karşılığı bu laf değildir.
O da cahil genç olduğu için altta kalmamak adına bu lafı etmiş kendi seviyesinde.
Onu genç cahil diye geçiştirebiliriz annesi babası abisi herkes mazur görür de
Senin durup dururken görümcene laf sokmanı nasıl açıklayacağız?
Kendinize eğlenecek başka şeyler bulun bence 17 yaşındaki insanla eğlenmeyin.
Çünkü neticede siz üzülüyorsunuz.
O beceriksiz olabilir ne bileyim eline iş yakışmayabilir belki zora yapıyordur iş yapmayı sevmiyordur.
Ama hevesini kırmaya aile ortamınada dalga geçmeye ne hakkınız var ki?
Eşinizin tavrı hoşuma gitti.

herkes aynı konularda yorum yapıyo yapamaz edemez böyle rahat büyüdü ablası bile diyo ben de şakasına takılırkenmı hak ediyorum .

sen alay eder gibi sorduysan o da öyle cevap vermiştir.

herkes şaka yapar ama maalesef ki siz elsiniz ya size tafrası.

otur g.t.nün üstüne de ne demek. acayip

Son düzenleme:
Konu sahibinin sorduğu soruyla görümcenin verdiği cevap arasında bi bağlantı kuramadım.
Konu sahibini haksız bulanlar neresi haksız acaba öğrenebilir miyim?
Ben olsam bende sorardım.
Ne var ki bunda?

işte sen gelinsin gotunun üstüne otur ben yaparım dedi uyuz herkesın yorumu farklı saygı duyuyorum.

aynı durumda siz olsanız emınım benım gıbı yapardınız ben alay etmedım herkes ne soyledıylse onu dedı herkes soyluyo bana gelınce kasınan ben oluyorum oda ılgınçç

canım seni ilgilendirmez ki, ona neden terbiye vermeye, bişeyelere yönlendirmeye çalışıyorsun, senin vazifen değil, becerikli beceriksiz, kahve yapmayı bilir bilmez, imalı konuşmamalıydın
ortayı sen açmışsın, o da golu atmış aklınca, onun öyle konuşmasıda hoş değil tabii ama alttan alsa, böyle konuşmaya hep devam edecektin belkide, o da kendince önlemini almış sana karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…