Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahsettiğiniz kişi 17 yaşıda üstelik yani iş yapmakla mükellef değil.
Ergen, bu modeller değil iş yapmayı dişlerini fırçalamaya üşenirler.
Ben evlenene(26 yaşında evlendim) kadar pasta börek dışında yemek bile yapmadım doğru dürüst.
Birisi çıksa bana bu lafı etse size edilen cevabı üçe beşe katlardı benim cevabım.
Onun iş yapmaması,tembel olması,diyelim ki 17 yaşında olmasına rağmen türlü türlü kötü huyları olsun sanmıyorum da bunların hiçbiri sizi ilgilendirmez.
Madem iş bilmiyor diye yeriyorsunuz ablacım sen çok güzel kahve yaparsın yap da içelim diye heveslendirir destek çıkarsın?
Bu yol varken kızı rencide edersen o lafı yemek devede kulak ...
Ablasın yengesin ve harika muhteşem birisin belli ki mutfak konusunda ev işlerinde ee öğret o zaman cahil cühela yavrucağa ?
siz yapmamış olabilirsiniz ama bu ergenler iş yapmakla mükellef değil mantığı da neyin nesi ben anlamadım.12 yaşımdan beri anneme yardım etmekteyim ve zor okullarda öğrenim gördüm.yine de hem okudum hem iş güç yaptım.he herkes ben değil tabi ama konu sahibine bu kadar yüklenilmesini de hiç doğru bulmadım.benim cevabım üçe beşe katlardı demişsiniz de,bir insanın büyüğüne böyle cevaplar vermesi benim nazarımda hiç savunulucak bir şey değil.Türk toplumunda bu saygının bir gereğidir..kız resmen yengesine görümcelik yapmış,terbiyesizce cevap vermiş.abisinin evliliği kimin umurunda?alttan almak diye bir değer yok mu artık?bence konu sahibi az bile tepki vermiş.ama onu buradan kışkırtmak istemiyorum.olayı kapatmasında fayda var,bir büyüklük yaparak.ayrıca onun görümceye yaklaşımı çok da büyütülecek ve alınacak,alay konusu olunacak bir durum gibi gelmedi bana.ben öyle gördüm yani olayı.herkesin bakış açısı farklı.belki kız ergen olduğu için alındı hadi tamam ama öyle cevap vermesi yakışıksız bir durum.yani ''sen kahve yapmayı biliyor musun?''demek nasıl bir rencide sözcüğü Allah aşkına.bir insana yapılabilecek en masum şaka bence.bir de konu sahibi ailenin bir üyesi olmuş sonuçta.onun rahatlığıyla biraz takılmış sadece.gerçekten tuhaf.yani ben bir kaç yorumu okuyunca,beynimin biraz daha farklı çalıştığını düşünmeye başladım.(düşündüm düşündüm konu sahibinin kaşındığı fikrine varamadım.)
Yok valla ben konu sahibine hak veriyorum , yok ya on yedi yaşında ki kız kahve içecek elimden ,evlendiğim de ev işi yapmakta o kadar zorlandım ki.Ben bu evi her gün mü temizliycem nasıl yani dedim .
Anam iş yaptırmazdı , ablam da saolsun elletmezdi.Ütü yapmayı bilmez mi insan onu da kayınvalidem öğretti , öğrenmek mesele değil alışkanlık olmaması çok kötü.
On yedi yaşında ki bir kızın fırrıl fırrıl dönmesi gerek etrafta.
Yabancı değilsin yengesisin ne olacak yani dediysen , küçüklerin büyüklere saygısı hani ?
Yenge sen varsın bana düşmez dese anlarım edepsizce kelimeler kullanmak ne .
Tabi birde büyüklerin hoşgörülü olması gerek on yedi yaşında bir kız elinden her iş gelir ancak bazı şeyleri olgun düşünemez kendimi o yaşta düşündüğüm de böyleydim çünkü.
O yüzden sinirlenmene gerek yok , kalkıp kahve yaptığın da sen çocuksun diye sana yapmadım dersin olur biter .
Mesaj gider yerine .
Kahveyi hem gorunceniz istemiş hemde sizden mı bekliyor yapmanızı
Ben olsam hayatta kendimden o kadar küçük birine kalkıp kahve servisi yapmam
Canı çektiyse buyursun yapsın icsin
Tamam keske laf dalaşını baslatmasaydiniz iyiydi ama bu kadar ağır bir cevap alacak Birşey dememissiniz
Eşinize ayrıca kızdım, karısını kardeşine azarlamak yerine orta yolu bulmalıydı
Gene en anlayisli kpniz mis
Not: ben bile sinir oldum
Teşekür ederim bana hak verdiğin için bana hak etmişssin diyen arkadaşlarıda anlamak mümkün değil 17 yasında iş yapmakla tabıkı mukellef yapmak zorunda bıkere benmı ona hizmet edicemm senın dedıgın gıbı olsa neyse tauf bı laf kullandı oda canımı sıktı teşekürler
Yok valla ben konu sahibine hak veriyorum , yok ya on yedi yaşında ki kız kahve içecek elimden ,evlendiğim de ev işi yapmakta o kadar zorlandım ki.Ben bu evi her gün mü temizliycem nasıl yani dedim .
Anam iş yaptırmazdı , ablam da saolsun elletmezdi.Ütü yapmayı bilmez mi insan onu da kayınvalidem öğretti , öğrenmek mesele değil alışkanlık olmaması çok kötü.
On yedi yaşında ki bir kızın fırrıl fırrıl dönmesi gerek etrafta.
Yabancı değilsin yengesisin ne olacak yani dediysen , küçüklerin büyüklere saygısı hani ?
Yenge sen varsın bana düşmez dese anlarım edepsizce kelimeler kullanmak ne .
Tabi birde büyüklerin hoşgörülü olması gerek on yedi yaşında bir kız elinden her iş gelir ancak bazı şeyleri olgun düşünemez kendimi o yaşta düşündüğüm de böyleydim çünkü.
O yüzden sinirlenmene gerek yok , kalkıp kahve yaptığın da sen çocuksun diye sana yapmadım dersin olur biter .
Mesaj gider yerine .