Sinir oldum

Limonsarisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.214
1.267
178
Kızlar akşam çok sinir oldum sizden fikir almak istiyorum.
Daha önceki konularımda eşimin arkadaşlarının yılbaşında bize ekmesi olayı vardı o olaydan sonra hiç arayıp sormadılar onlar bizi ektigi için bizde aramadık.

Yani 9 buçuk aydır bir düğün haricinde hiç karşılaşmadık düğünde de tanımıyor gibi hiç birbirimizin yüzüne bakmadık.

Akşam ortak arkadaşlarımızla buluştuk ve bu arkadaşlar konuşmadığımız arkadaşın benden video istediğini öğrendim. Onun gelin alıcısından önce eşine süpriz yapılmıştı bende onu çekmiştim. X adındaki bu bayan arkadaş benden bu videoyu istiyormuş tabi kendisi aramiyor.

Ayrıca geçen sene ağustosta evlendi ve aralık ayına kadar sürekli görüştük evime geldi gitti defalarca o zamanlarda bu videoyu hiç sormadı.

Şu an video Nerede bilmiyorum silmiş bile olabilirim. Ortak arkadaşlar da silmistir belki demiş. Silemez ondan başka kimsede yok böyle bir adilik yapamaz o video benim için çok değerli falan demiş.

1. Si benden başka çeken olup olmadığını bilmiyorum bunu takip etme zorunlulugum da olduğunu düşünmüyorum
2.si 9 buçuk aydır gorusmedigim bir insanın videosunu saklamak zorunda da değilim. Belki bilgisayara atmış olabilirim ama çok fazla dosya var hepsine tek tek bakma imkanım yok.
3.sü çok istiyorsa kendisi istemeli aracı sokmamalı diye düşünüyorum.

Şimdi eğer dosyayı sildiysem bu x kişisi benimle iletisime geçerse ne demeliyim.
Ya da silmediysem bulursam o istemeden yollasam mı hem sinir oldum hem de kafam karıştı

Ozamanlarda aklına gelmemiş olabilir.
Kendinize izlemek için mi çektiniz?
Küs bile olunsa özel anları sonuçta varsa verin.

adilik yakıstırmasından sonra vıdeo varsada sılerdım ayrıca durduk yere bu ne tavır anlamıyorum.bır dıyecegı varsa sana soylesın.hıc hoş degıl.zaten adam gıbı konusmayıp kendı kendıne trıplere gıren ınsanlara sınır oluyorum ne oldu ne yaptım dıye dusunup kendımızı kotu hıssettırıyorlar

Bir başkasına , benim için" adilik yapacak" diyecek kişiye ,bırak video göndermeyi, küçük parmağımı oynatmazdım.
Aynı şeyi düşündüm ama zaten çok tanıdığım bi insan değildi biz eşimle hızlıca tanışıp evlendik eşimin güya 8 senelik arkadaşı onun hatrı var diye düşündüm

Ozamanlarda aklına gelmemiş olabilir.
Kendinize izlemek için mi çektiniz?
Küs bile olunsa özel anları sonuçta varsa verin.
Küslük olmadı bi anda ekildik bi daha da aranmadık eşimin doğum gününde bile aramadilar sonra da bütün sosyal aglardan sildiler.
Ben video cekmeyi severim hemen her an çekebilirim kaçırmamak adına güzel anları.

Öylesine çektim hoş bir süpriz yapmışlardı çektim ama sonra ne yaptım hatırlamıyorum

Bazılarının paşa dedemin torunu edalari beni öldürecek birgün,umurunda bile olmasın arkadaşım boşver...emredermis haşmet meaplari...

Lütfedip bakmam.
Keyfince konuşsun, canı isteyince arasın ben de emrine amade...Oldu.
Kişilik yapısı öyle kendisini Kraliçe zanneden bir arkadaş zaten. Tanıdığım dan beri sürekli o emreder insanlar yapar tabi ona sorsan rica eder sadece ağzı bozukmuş biraz

Ben olsam bukadar ağır kelimeye silmemiş olsam bile vermez siler atardım.
Ne cins insanlar var saygısız.

Bana bir diyeceği olamaz çok iyi tanımıyorum düğününe kadar en fazla 10 kere gördüm.
Eşim onun 8 yıllık eşinin ise 16 yıllık arkadaşı güya ama bi anda kesip attılar sebepleri az buçuk tahmin edebiliyorum

Bunca zamandır konuşmuyoruz onun için vakit ayırıp video arayasım yok dersiniz

Kanlı bıçaklımı küsmüşsünüz yuhh yani.o değerli hatırası için bile arayamıyosa siz hiç sallamazsınız.
Niye küstükleri bile belli değil...

Aslında onlar küsmemis öyle diyorlar sağda solda biz küsmüşüz :)
Benim evimde yılbaşı planı yapıldı ve son gün 31 aralıkta bizi arayip bize yer olmadığını söylediler bizde aramadık bi daha.

Niye istemediklerini biliyorum yani tahmin ediyorum ben alkol almam benim alkol almamam rahatsız ediyor hanfendiyi kendini rahat hissedemiyormuş bi kaç kere dile getirmişti.

Ama ne olursa olsun yılbaşından kısa bir süre sonra eşimin doğum günü vardı bi msj bile atabilirlerdi yapmadılar sonra da bi baktım bütün sosyal ağlardan silmisler bizi

Dedikodu malzemesi bitmiştir sanırım eğer ben videoyu sildiysem üstümden dedikodu yapmaya devam eder

Bırakın yapsın ya onu dinleyip karar verenler de aynı kalitededir.Hiç hoşlanmam işi düşünce arayanlardan ki bu aramamış bile araya başka birilerini koymuş hatırlamıyorum hiç de uğraşamam deyin bence mesajı alsın o.Bu kadar kolay bitirebiliyormuş madem arkadaşlığı başka birine çektirseymiş o zaman videoyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…