sinir oldum

ben de kocanda pek sorun goremiyorum.yoruldun ise onların yanında oturmak için bir yer yok muydu? boyle ziyaretlerden cekiniyor isen evi ceki duzenli tutmaya calış.bak boyle olunca sen de rahatlarsın

aynen öyle.. kendileri haftada bir yiyormuş falan madem balık gününüz evde yeseydiniz o zaman balığınızı

ben de kocanda pek sorun goremiyorum.yoruldun ise onların yanında oturmak için bir yer yok muydu? boyle ziyaretlerden cekiniyor isen evi ceki duzenli tutmaya calış.bak boyle olunca sen de rahatlarsın

var ama sonuçta ayaklarını uzatıp oturamıyorsun öyle rahatça. eşime bir tek bana sormamasına kızdım onun dışında elinden geldiğince yaptı

tamam hoş değil bence de, ama bakiyim bir sorayım eşimin işi var mı yoksa buyrun demek zor değil ki

Madem kendisini bukadar yakın goruyo sabahtan akşama kadar oturmalar yemek begenmemeler herşeye karismalar vs.. Ozaman yabancı gibi oturmyacak herşeyine yardım edicek.Hem evin hanımına sormadan misafir kabul edilmemeli

ben biraz fevriyim duygularımı saklayamıyorum bozulunca direkt belli ediyorum arkadaşlarıma rezil oldum falan dedi orda haklı belki ama. aynen öyle bütün gün çöpe atıldı malesef

aynen öyle.. kendileri haftada bir yiyormuş falan madem balık gününüz evde yeseydiniz o zaman balığınızı
olsun tatlım napcan Allah baska dert vermesin sıkma canını olmuş gecmiş esinle bu durumu güzelce konus belki bidaha yasamazsın böyle bi durum

onlar öyle davrandığı için ben de sormasını istiyorum. biz aradığımızda bi eşime sorayım diyor hemen o zaman sen de sor benim değerim yok mu yani..zaten bebeğe de babası bakıyor canım öyle rahat bir insan ki. ağlayınca o koşuyor uyutuyor falan sadece emzirmek onun işi. yardım etmemenin bebekle ilgisi yok yani

misafir umdğunu değil bulduğunu yermiş haklısn ama cidden ortadan kaybolup telefonla konuşman hoş olmamış

tamam hoş değil bence de, ama bakiyim bir sorayım eşimin işi var mı yoksa buyrun demek zor değil ki

sende haklısın tabi ki, yani ben o an diyememiştir bu kadar moralini bozma diye diyorum.
ben de sabah gelip gece 12 lere kadar kalan misafirin , misafirlikten çıktıgını düşünürüm,
gidip 20 dakika başka odada dinlenmen de bana garip gelmedi mesela :)

ben biraz fevriyim duygularımı saklayamıyorum bozulunca direkt belli ediyorum arkadaşlarıma rezil oldum falan dedi orda haklı belki ama. aynen öyle bütün gün çöpe atıldı malesef

Arkadaşların yanında olması kötü olmuş ne kadar samimi arkadaşı bile olsa kendini tuhaf hissetmiştir bende kimsenin yanında sevmem öyle konuşmaları ses yükseltmesi terslemesi bile bana büyük kavgalardan daha beter gelir Ablası çok rahatmış en azından bebeği eşine verip yardım edebilirdi kolay değil yeni evlisin daha 2 kişiye her gün yemek yapmakta zorlanıyoruz 4-5 kişi için sabah öğle akşam yemek servisi meyvesidir çayıdır zor yani düşünmeleri gerekir yatıya kalmaya uzak şehirden gelirler anlarsın yani bütün gün sizde yiyip yatmak istemişler resmen ben bunalıyorum bir kaç saatten sonra bir yere gittiğimde

bence eşini fazla arada bırakma.. senden uzaklaşmasına neden olabilir o kadar sabretmişsin gün sonuna kadar biraz daha sabredip misafirler gidince de tatlı tatlı yorulduğunu anlatsan bence sana hak verirdi ve sevgisi güçlenirdi diye düşünüyorum.. bunu da eşinin sana yardım için mutfağa gelmesinden anlıyorum ki zaten farkındadır bu durumun ama ablasına diyemiyodur o ne yapsın. o sadece sen onu arada bıraktığın için tepki göstermiştir diye düşünüyorum.. herkesi boşver huzurunuzu bozma boşver..

senin kocayla ablanın kocası maç izlicek, abla bebegi emzircek, istedigi gibi uzanıcak, yatacak kalkacak, zaten yardım da etmemiş.
sen içerde 20 dakika uzandın mı ayıp olacak. Asıl ayıbı onlar tüm günün üstüne çökerek zaten yapmışlar. bu kız çalışıyor diye düşünen yok.
oldu olacak salonun ortasında dikilseydin, bir arzunuz var mı mod one
Ben burada senden yanayımmm

evet haklısınız.. ben baya trip attım her bulduğum boşlukta da bana sormazsan böyle surat asarımı ispatlamaya çalıştım sanırım. yaptıklarım da boşa gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…