senin kocayla ablanın kocası maç izlicek, abla bebegi emzircek, istedigi gibi uzanıcak, yatacak kalkacak, zaten yardım da etmemiş.
sen içerde 20 dakika uzandın mı ayıp olacak. Asıl ayıbı onlar tüm günün üstüne çökerek zaten yapmışlar. bu kız çalışıyor diye düşünen yok.
oldu olacak salonun ortasında dikilseydin, bir arzunuz var mı mod one
Ben burada senden yanayımmm
Arkadaşların yanında olması kötü olmuş ne kadar samimi arkadaşı bile olsa kendini tuhaf hissetmiştir bende kimsenin yanında sevmem öyle konuşmaları ses yükseltmesi terslemesi bile bana büyük kavgalardan daha beter gelirAblası çok rahatmış en azından bebeği eşine verip yardım edebilirdi kolay değil yeni evlisin daha 2 kişiye her gün yemek yapmakta zorlanıyoruz 4-5 kişi için sabah öğle akşam yemek servisi meyvesidir çayıdır zor yani düşünmeleri gerekir yatıya kalmaya uzak şehirden gelirler anlarsın yani bütün gün sizde yiyip yatmak istemişler resmen ben bunalıyorum bir kaç saatten sonra bir yere gittiğimde
aynı durumu ben de defalarca yaşadım ve aynen tüm çabam heba oldu dedim kendi kendime ordan biliyorum maalesef emin ol onun yanında olduğunu göstermeye başladığım zamandan beri bana hak vermeye ve hatta artık bana da danışmaya başladı eşim..evet haklısınız.. ben baya trip attım her bulduğum boşlukta da bana sormazsan böyle surat asarımı ispatlamaya çalıştım sanırım. yaptıklarım da boşa gitti
Anlamayan insanda anlamıyor işte belki de hiç rahatsız olmamışlardır onlara göre dün harika bir gündü büyük ihtimal yediler içtiler iş yok bebek var tabi rahatlıkla 1 günü atlattıben de bunalıyorum bir süre sonra kalkarım zaten canım sıkılır. bir yandan da empati yapmaya çalışıyorum bebek var sonuçta sıkılımşlardır diye ama sabır da bir yere kadar
Çok haklısınız çünkü abla o kadar pimpirikliyse evden çıkmasın ama yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz son hareketi yapmasaymışsınız iyiymiş.merhaba arkadaşlar,
cumartesi eşimin telefonu çaldı ; ablası. yarın size gelmeyi düşünüyoruz dedi. o da bana sormadan hemen buyrun buyrun . sinirlerim tepeme çıktı.
arkadaşların yanında sinirlendim ben neciyim dedim. insanlara hayır demeyi eşime danışayım demeyi ayıp sayıyor. cumartesi günü öyle eşimle küs geçti. ben biraz fazla tepki verdim belki başkalarının yanında ama gerçekten hep aynı şey oluyor artık. önceden konuşmadıysak benim müsait olduğumu varsayıyor ve sormuyor bana. kaç kere konuştum tembih ettim yine aynı.
pazar günü sabah kahvaltıya geldiler ve inanır mısınız gece 11 e kadar durdular tırlatacaktım artık. bebeği var aşırı korumacı davranıyor yok tv olduğu odaya getirmiyor wifi kapatmak istiyor bilmem ne. herkesin de öyle davranmasını bekliyor. yok elimi şişti yok terledi yok sıcakladı yok üşüdü yok huzursuzlandı dedi banyo yaptırdılar bir baktım ben mutfaktayken duştalar
ayrıca hiç yardım etmedi eşim geliyor mutfağa yardıma hemen peşinden geliyor başka sohbet açıp içeri götürüyor eşimi deben sadece kahv sandığım için yemek yapmamıştım baktım kalkmıyorlar pide yaptıralım dedim içini hazırlayıp. hiç hoşuna gitmedi bilmem nerde lüks bir balıkçı varmış orayı merak ediyormuş eşim de orası çok uzak dedi ama istiyorsan gidelim dedi. kendi eşi kabul etmedi.
canın balık çekiyorsa yapalım dedi eşim, onla uğraştık bulaşığı kokusu, misafir dediğin bulduğunu yer ne bu yani. insanlar ne kadar rahat anlamıyorum.
sonra artık canım sıkıldı yani devamlı da bir hizmet çay meyve yemek kahve bulaşık yerleştirme modundayım yoruldum ertesi gün de işe gideceğim. hiç de düşünmüyorlar. gittim içerde uzandım biraz telle konuştum 20 dk falan, eşim geldi nasıl kızıyor işte ne ayıp bilmem ne dedim bunaldım yani sabahın köründen beri. pazar akşamı da küs geçti o şekilde. yani o kadar ağırlamam yorulmam, biraz içeri gittim diye silindi bir anda gözünde.
ben mi abartıyorum arkadaşlar.
oy anlattım da rahatladım:) uzun olmuş kusura bakmayınnn
kardeşim arasa beni, pazar günü size geleceğiz dese "durun da eşime sorayım" demem, önceden yapılmış bir planımız yoksa buyrun gelin tabii derim, eşimde böyle yapmalı, bi plan yapmamışsak eve gelmek isteyen misafir reddedilmemeli.
kahvaltı diye gelmişler o kadar uzun süre oturmaları düşüncesizce olmuş, pazar günü yoruldular dinlensinler denmeliydi...
bebeklerini de yıkamaları gereken bi durum olduysa tabi ki yıkayabilirler, kardeşinin evi değil de yabancının evi bile olsa yıkayabilir, ateşlenmiş olabilir, altını kirletmiş olabilir, yıkanması normal bence...
görümceniz balıkçıya gitmeyi teklif etmiş, uzak da olsa gidebilirdiniz hem evde siz yemek yapıp yorulmamış olacaktınız hem de dışarı çıkıp biraz ferahlamış olacaktınız.
evde balık pişirmek çok yorucu, dışardan pişmiş balık istetseydiniz ya da balık yapmak çok kokutuyor evi başka bi alternatif bulalım deseydiniz keşke?
size yemek hazırlanırken, sofra - bulaşık işlerinde yardım etmeleri gerekirdi, eşinizin de görümcenizin de, siz de belki keyif alırdınız o zaman misafir ağırlamaktan...
ama her ne olursa olsun evde misafir varken 20 dakika içeride uzanmanız hoş olmamış, telefonla konuşup misafirin yanına gitmeliydiniz, evin sahibesi sizsiniz, ikramda bulunmak ağırlamak sizin ve eşinizin vazifesi...
kendi evlerinde kapatmışlar wifi yi. aşırı hassaslar bana da fenalık geldi çocuğum yok bilmiyorum herkes öyle mi ama olmamaya çalışcam:) itici çünküAnlamayan insanda anlamıyor işte belki de hiç rahatsız olmamışlardır onlara göre dün harika bir gündü büyük ihtimal yediler içtiler iş yok bebek var tabi rahatlıkla 1 günü atlattıYardım istese gider ederdin yani daha az yorulurdun bir de tv den uzak tutmaya çalışması falan bir bebek için çok tuhaf hafi onu anladım da wifi ne alaka onunda mı zararı varmış biz onunla yatıp kalkıyoruz yaşıyoruz şuanda resmen
Ayy boyle anlayissiz insanlara cok kuziyorum heryerde var boyleleri sonuna kadar haklisin Allah esinide islah etsinmerhaba arkadaşlar,
cumartesi eşimin telefonu çaldı ; ablası. yarın size gelmeyi düşünüyoruz dedi. o da bana sormadan hemen buyrun buyrun . sinirlerim tepeme çıktı.
arkadaşların yanında sinirlendim ben neciyim dedim. insanlara hayır demeyi eşime danışayım demeyi ayıp sayıyor. cumartesi günü öyle eşimle küs geçti. ben biraz fazla tepki verdim belki başkalarının yanında ama gerçekten hep aynı şey oluyor artık. önceden konuşmadıysak benim müsait olduğumu varsayıyor ve sormuyor bana. kaç kere konuştum tembih ettim yine aynı.
pazar günü sabah kahvaltıya geldiler ve inanır mısınız gece 11 e kadar durdular tırlatacaktım artık. bebeği var aşırı korumacı davranıyor yok tv olduğu odaya getirmiyor wifi kapatmak istiyor bilmem ne. herkesin de öyle davranmasını bekliyor. yok elimi şişti yok terledi yok sıcakladı yok üşüdü yok huzursuzlandı dedi banyo yaptırdılar bir baktım ben mutfaktayken duştalar
ayrıca hiç yardım etmedi eşim geliyor mutfağa yardıma hemen peşinden geliyor başka sohbet açıp içeri götürüyor eşimi deben sadece kahv sandığım için yemek yapmamıştım baktım kalkmıyorlar pide yaptıralım dedim içini hazırlayıp. hiç hoşuna gitmedi bilmem nerde lüks bir balıkçı varmış orayı merak ediyormuş eşim de orası çok uzak dedi ama istiyorsan gidelim dedi. kendi eşi kabul etmedi.
canın balık çekiyorsa yapalım dedi eşim, onla uğraştık bulaşığı kokusu, misafir dediğin bulduğunu yer ne bu yani. insanlar ne kadar rahat anlamıyorum.
sonra artık canım sıkıldı yani devamlı da bir hizmet çay meyve yemek kahve bulaşık yerleştirme modundayım yoruldum ertesi gün de işe gideceğim. hiç de düşünmüyorlar. gittim içerde uzandım biraz telle konuştum 20 dk falan, eşim geldi nasıl kızıyor işte ne ayıp bilmem ne dedim bunaldım yani sabahın köründen beri. pazar akşamı da küs geçti o şekilde. yani o kadar ağırlamam yorulmam, biraz içeri gittim diye silindi bir anda gözünde.
ben mi abartıyorum arkadaşlar.
oy anlattım da rahatladım:) uzun olmuş kusura bakmayınnn
Wifi zararlımıymış hayır bilmiyordum ilgincime gitti yani bir yanlış varsa bizde araştıralımkendi evlerinde kapatmışlar wifi yi. aşırı hassaslar bana da fenalık geldi çocuğum yok bilmiyorum herkes öyle mi ama olmamaya çalışcam:) itici çünkü
belki yapacaktık plan haftaya tatile gidiyoruz ve son haftasonumuzdu ben alışverişe gitmek istiyordum mesela içten içe düşünüyordum.
bebeklerini yıkasınlar sorun değil altını filan kirlettiği için değil her gün yıkıyolarmış o yüzden yıkamışlar fazla rahatlar ve biz daha yeni evliyiz o kadar samimi değiliz yani sormadan kafalarına göre iş yapmaları. kova yoktu bende çamaşır katladığım kovamı verdim, pimpirikliklerinden onu da kullanmamışlar.
biz gidecektik balıkçıya kendi eşi istemedi uzak gitmeyelim yorgunum fln dedi. eşim yardım etmeye çalışıyor ama ikimizde mutfakta olunca ayıp olur diye bazı şeyleri dolaba koyup gidiyor ama asıl yorulan benim
Anladım tabi öyle de bunaldım buraya içimi döktüm ben de şimdiki aklım olsa gitmezdim belki ama bazen insan bunalıyor. Onlara surat asmadım bozulduğumu hiç anlamadılar ki o saate kadar oturdular. Eşimi kenarda köşede gördükçe şöyle yoruldum böyle sıkıldım sinyalleri verdim o da ona sinir olmuşyorulmuşsunuzdur tabi, yardım etmeleri gerekirdi size, dışarıda işleriniz de eksik kalmıştır siz haklısınız ama benim demek istediğim şu ki siz yeni evlisiniz ve siz samimi değilsiniz ama gelen de eşinizin kızkardeşi... benim kardeşim evdeyken eşim suratını assa çok bozulur çok üzülürüm...
ben de belki yerinizde olsam bozulurdum ama birbirimize tarafsız gözle fikir vermek adına yazıyoruz, sizi eleştirmiyorum ama 20 dakika kenara çekilmeseniz daha iyi olurdu...
misafir düşünmezse ev sahibi kalkıp gidin diyemez ki :/
Anladım tabi öyle de bunaldım buraya içimi döktüm ben de şimdiki aklım olsa gitmezdim belki ama bazen insan bunalıyor. Onlara surat asmadım bozulduğumu hiç anlamadılar ki o saate kadar oturdular. Eşimi kenarda köşede gördükçe şöyle yoruldum böyle sıkıldım sinyalleri verdim o da ona sinir olmuş
Eşim bana sormadı diye haksız yani değil mi. Diğer konularda değil bir tek bu konuda kızdım diğerlerinde ablasının rahatlığıAyy boyle anlayissiz insanlara cok kuziyorum heryerde var boyleleri sonuna kadar haklisin Allah esinide islah etsin
ya ben gelmesin demiyorum ki; eşime bir sorayım işi yoksa buyrun tabi dese nolur ki onlar hep öyle yapıyor
Aslında kendisi de çalışıyordu şuanda izinde bebeği olduğu için. Bilmesi lazım yani de işte neyse bugün dinleneceğim inş:)haftaiçi evde olan haftasonunun kıymetini bilmiyor ne yazık ki :/
Bundan sonra yapacak inş söz verdi artık ayıp bir durum olmadığını onların da öyle yaptığını anlattımöyle yapıyorlarsa eşin de öyle yapsın
Bundan
Bundan sonra yapacak inş söz verdi artık ayıp bir durum olmadığını onların da öyle yaptığını anlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?