sinir oldum

sağol canım:) aynen kısa süreli misafirlik olunca neyse de tüm gün olunca insan biraz uzanmak istiyor yani ne var bunda

ben de bunalıyorum bir süre sonra kalkarım zaten canım sıkılır. bir yandan da empati yapmaya çalışıyorum bebek var sonuçta sıkılımşlardır diye ama sabır da bir yere kadar

evet haklısınız.. ben baya trip attım her bulduğum boşlukta da bana sormazsan böyle surat asarımı ispatlamaya çalıştım sanırım. yaptıklarım da boşa gitti
aynı durumu ben de defalarca yaşadım ve aynen tüm çabam heba oldu dedim kendi kendime ordan biliyorum maalesef emin ol onun yanında olduğunu göstermeye başladığım zamandan beri bana hak vermeye ve hatta artık bana da danışmaya başladı eşim..

ben de bunalıyorum bir süre sonra kalkarım zaten canım sıkılır. bir yandan da empati yapmaya çalışıyorum bebek var sonuçta sıkılımşlardır diye ama sabır da bir yere kadar
Anlamayan insanda anlamıyor işte belki de hiç rahatsız olmamışlardır onlara göre dün harika bir gündü büyük ihtimal yediler içtiler iş yok bebek var tabi rahatlıkla 1 günü atlattıYardım istese gider ederdin yani daha az yorulurdun bir de tv den uzak tutmaya çalışması falan bir bebek için çok tuhaf hafi onu anladım da wifi ne alaka onunda mı zararı varmış biz onunla yatıp kalkıyoruz yaşıyoruz şuanda resmen

Çok haklısınız çünkü abla o kadar pimpirikliyse evden çıkmasın ama yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz son hareketi yapmasaymışsınız iyiymiş.

kardeşim arasa beni, pazar günü size geleceğiz dese "durun da eşime sorayım" demem, önceden yapılmış bir planımız yoksa buyrun gelin tabii derim, eşimde böyle yapmalı, bi plan yapmamışsak eve gelmek isteyen misafir reddedilmemeli.

kahvaltı diye gelmişler o kadar uzun süre oturmaları düşüncesizce olmuş, pazar günü yoruldular dinlensinler denmeliydi...
bebeklerini de yıkamaları gereken bi durum olduysa tabi ki yıkayabilirler, kardeşinin evi değil de yabancının evi bile olsa yıkayabilir, ateşlenmiş olabilir, altını kirletmiş olabilir, yıkanması normal bence...

görümceniz balıkçıya gitmeyi teklif etmiş, uzak da olsa gidebilirdiniz hem evde siz yemek yapıp yorulmamış olacaktınız hem de dışarı çıkıp biraz ferahlamış olacaktınız.
evde balık pişirmek çok yorucu, dışardan pişmiş balık istetseydiniz ya da balık yapmak çok kokutuyor evi başka bi alternatif bulalım deseydiniz keşke?
size yemek hazırlanırken, sofra - bulaşık işlerinde yardım etmeleri gerekirdi, eşinizin de görümcenizin de, siz de belki keyif alırdınız o zaman misafir ağırlamaktan...
ama her ne olursa olsun evde misafir varken 20 dakika içeride uzanmanız hoş olmamış, telefonla konuşup misafirin yanına gitmeliydiniz, evin sahibesi sizsiniz, ikramda bulunmak ağırlamak sizin ve eşinizin vazifesi...

belki yapacaktık plan haftaya tatile gidiyoruz ve son haftasonumuzdu ben alışverişe gitmek istiyordum mesela içten içe düşünüyordum.

bebeklerini yıkasınlar sorun değil altını filan kirlettiği için değil her gün yıkıyolarmış o yüzden yıkamışlar fazla rahatlar ve biz daha yeni evliyiz o kadar samimi değiliz yani sormadan kafalarına göre iş yapmaları. kova yoktu bende çamaşır katladığım kovamı verdim, pimpirikliklerinden onu da kullanmamışlar.

biz gidecektik balıkçıya kendi eşi istemedi uzak gitmeyelim yorgunum fln dedi. eşim yardım etmeye çalışıyor ama ikimizde mutfakta olunca ayıp olur diye bazı şeyleri dolaba koyup gidiyor ama asıl yorulan benim

kendi evlerinde kapatmışlar wifi yi. aşırı hassaslar bana da fenalık geldi çocuğum yok bilmiyorum herkes öyle mi ama olmamaya çalışcam:) itici çünkü

Ayy boyle anlayissiz insanlara cok kuziyorum heryerde var boyleleri sonuna kadar haklisin Allah esinide islah etsin

kendi evlerinde kapatmışlar wifi yi. aşırı hassaslar bana da fenalık geldi çocuğum yok bilmiyorum herkes öyle mi ama olmamaya çalışcam:) itici çünkü
Wifi zararlımıymış hayır bilmiyordum ilgincime gitti yani bir yanlış varsa bizde araştıralımTv bilgisayar gibi şeylere bakma yaşı geldiğinde olabildiğince uzak tutmalı bunu biliyorum tabi

yorulmuşsunuzdur tabi, yardım etmeleri gerekirdi size, dışarıda işleriniz de eksik kalmıştır siz haklısınız ama benim demek istediğim şu ki siz yeni evlisiniz ve siz samimi değilsiniz ama gelen de eşinizin kızkardeşi... benim kardeşim evdeyken eşim suratını assa çok bozulur çok üzülürüm...
ben de belki yerinizde olsam bozulurdum ama birbirimize tarafsız gözle fikir vermek adına yazıyoruz, sizi eleştirmiyorum ama 20 dakika kenara çekilmeseniz daha iyi olurdu...
misafir düşünmezse ev sahibi kalkıp gidin diyemez ki :/

Anladım tabi öyle de bunaldım buraya içimi döktüm ben de şimdiki aklım olsa gitmezdim belki ama bazen insan bunalıyor. Onlara surat asmadım bozulduğumu hiç anlamadılar ki o saate kadar oturdular. Eşimi kenarda köşede gördükçe şöyle yoruldum böyle sıkıldım sinyalleri verdim o da ona sinir olmuş

haftaiçi evde olan haftasonunun kıymetini bilmiyor ne yazık ki :/

Ayy boyle anlayissiz insanlara cok kuziyorum heryerde var boyleleri sonuna kadar haklisin Allah esinide islah etsin
Eşim bana sormadı diye haksız yani değil mi. Diğer konularda değil bir tek bu konuda kızdım diğerlerinde ablasının rahatlığı

Böyle bişey benim de hoşuma gitmezdi evet ama şimdi kendi yerine koyarak düşününce abimler arasa size gelcez dese abi bi dk bi danışayım ona göre gelin diyemem sanırım ama siz gelin deseler bi danışayım derim de onlar gelcek olunca hani oda mecbur gelin tabi diyi veriyor sanırım zor bir durum yaşamadan bilemem ama bir yere gitcez mi bilmiyorum yada başkası gelcek mi bi sorayım da diyebilirdi... Kalp kırmayın boşa barışın

Ablası aradığında eşinizin " dur bir sorayım milla'nın bi programı var mıymış yoksa buyrun tabi" demek ayıp kaçmazdı sanmıyorum, yani biz hep böyle yapıyoruz kimse de alınmadı şimdiye kadar.
Diğer taraftan eve gelen misafirlerin "görgüsüzlükleri" eşinizin kabahati değil. O da ablasını memnun etmeye çalışmış kafasına göre. Aslında hiç surat burun yapmadan devam edip, sonrasında eşinize " ablanın başımın sütünde yeri var ama bu neymiş ya?" diye konuşmaya başlasaydınız daha iyi olurdu, "vay sen surat astın, gittin içeri yattın" diye karşı tarafa koz vermezdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…