sinir olmamak mümkün müü?

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
mrb kızlar az önce bir olay yaşadım o kadar sinirliyim ki şuann.Erkek arkadaşımla msjlaşıyordum.Kuzenim aradı açtım doğal olarak son yazdığım msj gitmemiş.Bir sürü msj çekmiş.2 dk içinde cvp yazmassan bu gece bende cvp yazmayacağım sana falan yazmış.Bende durumu açıkladım.Ama cvp vermedi.:47:Yaa bu durum normal mi şimdi.O böyle yaptığında bu ilşkinin önünü göremiyorum.Beni o kadar çok üzüyor kii bu davranışlarıyla.Hemen herşeye çok kızabiliyor.:19:Zaten bu akşam moralim bozuktu bu da üstüne tam oldu yanii.Ne yapmalıyım ben şimdi.Telimi kapatıp bir kaç gün açmamayı düşündüm fakat daha da kızar diye yapmadım ya moraliminde bozuk olduğunu bile bile böyle yapıyor İnsan azıcık dikkat eder ya:50:.

kuşum bence kırmızı ile işaretlediğim yerleri ona msj olarak yaz düzgün bir şekilde. üzülüyorum sen böyle yapınca de.. yıpratıcakmıyız yani ilişkimizi sudan sebeplerle de.. :) çocuk ta kötülükten değil sana karşı yoğun duygular beslediği için böyle tepki verdi heralde :)

mrb kızlar az önce bir olay yaşadım o kadar sinirliyim ki şuann.Erkek arkadaşımla msjlaşıyordum.Kuzenim aradı açtım doğal olarak son yazdığım msj gitmemiş.Bir sürü msj çekmiş.2 dk içinde cvp yazmassan bu gece bende cvp yazmayacağım sana falan yazmış.Bende durumu açıkladım.Ama cvp vermedi.:47:Yaa bu durum normal mi şimdi.O böyle yaptığında bu ilşkinin önünü göremiyorum.Beni o kadar çok üzüyor kii bu davranışlarıyla.Hemen herşeye çok kızabiliyor.:19:Zaten bu akşam moralim bozuktu bu da üstüne tam oldu yanii.Ne yapmalıyım ben şimdi.Telimi kapatıp bir kaç gün açmamayı düşündüm fakat daha da kızar diye yapmadım ya moraliminde bozuk olduğunu bile bile böyle yapıyor İnsan azıcık dikkat eder ya:50:.

kuşum bence kırmızı ile işaretlediğim yerleri ona msj olarak yaz düzgün bir şekilde. üzülüyorum sen böyle yapınca de.. yıpratıcakmıyız yani ilişkimizi sudan sebeplerle de.. :) çocuk ta kötülükten değil sana karşı yoğun duygular beslediği için böyle tepki verdi heralde :)

canımm sadece bu olsa neyse.Mesela kızıncaa acayip kırıcı oluyor.Şu yaptığını ben ona yapsam bin tane laf eder.Birde öyle bir tartışıyor ki kendini haklı konumuna getiriyor.Bu gece yaptığı şeyi anlayamadım bile.:43: söylüyorum zaten onada ben sana böyle yapsam çok kızarsın bana diyorum.Evet kızarım öyleyim ben diyor..deliricemm:47:

Son düzenleme:
söyledin mi ona zaten moralim bozuk böyle yapman sadece beni daha çok üzüyor diye

hayır msjıma cevap bile vermedi ki.Durumu açıkladım.Sonra beni sinir etme yazdım.Sonra aferin sana.Devam et böyle yapmaya çok güzel uyuyorum ben iyi geceler yazdım.o hiç birşey yazmadı.İnadı tuttu mu yazmaz zaten:47:.

hayır msjıma cevap bile vermedi ki.Durumu açıkladım.Sonra beni sinir etme yazdım.Sonra aferin sana.Devam et böyle yapmaya çok güzel uyuyorum ben iyi geceler yazdım.o hiç birşey yazmadı.İnadı tuttu mu yazmaz zaten:47:.

bence böyle durumlarda sen de birşey yazma.. cevap ver diye ısrar da etme hem çok inatçı -ki inat edilecek bir olay yok- hem de sen aynısını yapsan ben kızarım diyor bu ne çelişki?
hem bu kadar sinir yeni başlayan ilişkiyi çok yıpratır, al karşına konuş bu durumun önemini anlasın..

bence böyle durumlarda sen de birşey yazma.. cevap ver diye ısrar da etme hem çok inatçı -ki inat edilecek bir olay yok- hem de sen aynısını yapsan ben kızarım diyor bu ne çelişki?
hem bu kadar sinir yeni başlayan ilişkiyi çok yıpratır, al karşına konuş bu durumun önemini anlasın..
.
haklısınnn.ama ben yazmak istemiyorum.Yani eğer yarın o yazarsa dediğin gibi konuşurum ama yazmazsa bnde yazayı düşünmüyrm.Çünkü burada kızmasını gerektirecek bir durum yok.üstelik durumuda anlattım kuznm aradı dedim.Görmedim msjlarını senin dedim halen cvp vermedi.zaten bugün de moralimin bozuk olduğunu biliyordu onla ilgili birşey değil ama söylemiştim moralimin bozuk olduğunu üstüne bunu yaptı.

Mümkün.. :ssz:
Şimdi Uyu Sabaha Bir Şeyin Kalmaz..
Telefonunu da Kapatma..
Olur Böyle Şeyler.. :54:

Son düzenleme:
benden sana tavsıye bişeye bozuldugunda kızdıgında sakın sakın ustune gıtme sinirleri geçince o yanasır sana zaten

kızlar bu sabah msj attı bir daha biriyle konuşacağın zaman haber ver 40 saat bekletme insanı dedi.

Bende haber veremedim çnkü planlı birşey değildi bir anda aradı açtım ama daha fazla konuşmama gerek yok dedim.Oda işine gelmedi tabi dedi.

Bu kısımdan sonraasını kouşma tarzında yazıcam daha iyi anlaşılsın diye.(ben dedim o dedi olmasın diye :1:)

E(erkek ark.) B(ben)

B.sana birşey demiyorum

E:Deme uyuz şey :D

B:Neyse işim var sonra konuşuruz.

E:şimdi konuşalım akşama bnmde işim var

B:Tamam ozaman başka zaman konuşuruz.

Ve o birşey yazmadı.Sizce çok fazla üstüne gitmedim değil mi? Yaptığı şeyin yanlış olduğunu anlamasını istiyorum :47:

Son düzenleme:
Back
X