• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir oluyorum sevgilimi benden kskanan, beni de sevgilimden kskanan insanlara!

Senin durumun da aynı mı bilmiyorum ama bizim arkadaşlardan da buna benzer şeyler olurdu bu her zaman kıskançlık değildir.Mesela biz lisedeyken kız arkadaşlarla çok güzel bir plan yaparız tam planımızı uygulayacağız birinin sevgilisi arar, hoppalaaa bizimki de ''Arkadaşlar benim sevgilim aradı ben gelemiyorum''... ışde durum bu olunca bu kıskançlık değildir, biz ne güzel plan yapmışız hiç sevgilisine biz kızlarla plan yaptık gitmezsem onlara saygısızlık olur demek yerine tmm aşkım hemen geliyorum die uça uça giden insanlara da ben sinir oluyorum. Bu saygısızlıktan başka bişe değildir.

Ama yanlış anlama ben bir de olaya arkadaşalarının tarafından objektif olarak bakabil die bu başımdan geçen olayı anlattım, bilemem senin durumunda da detaylar böylemidir ama eğer böyleyse ortada kıskançlık olduğunu zannetmiyorum... opuyorumnanaktan

bencede kıskançlıkta olmayabilir kendine de bakmalısın canım. misal benim arkadşımın sevgilisi oldu benmde vardı o zamanlar işte arkadaş grubumuzda herkesin vardı.
birgün hadişuraya gidelim dedik hoppppbalaa neymiş efenim sevgilisi msj atmış sinamaya gidicez biz by by.. oldu yani bizimde var ama satmadık birbirimizi hiç.
halada öyledir aynı arkadaşımızz bazen o sevgilisiyle geliyo yanımıza bişi konuşcaz yok anamm sarmaş dolaş sadece onla ilgileniyo bişi diyoruz bi dkk cnmm diyo dönmüyo geri biz onu kısmanmıyoruz nş. dahada mutlu olur.. ama çirkefliğinden sana sitem etmemiş seni ço kseviyo ki kıskanıyo ama aşkını değil seni paylaşmak çok istemiyor çok değer veriyor demekki cnm.. :)

Üniversite birinci sınıftayken, daha sevgilim yokken yani yurtta arkadaşlarımla çok samimiydik. neyse benim sevgilim falan oldu bi arkadaşımın girmediği trip kalmadı yemin ederim. seni yeni tanıyoruz demek ki önceliğin biz değilmişiz, senin için önemli olan sevgiliymiş, sevgilin yokken anlamadık şimdi çıktı ortaya, sana aşkınla mutluluklar falan filan... ne kadar cok darlamıstı beni ve çok üzülmştüm... sonucta sevgilin yani elbette hayatında arkadasına göre daha fazla yer kaplıcak. ama bunu insanlar anlamıyor ki...

Evet, ıkısının yerı de ayrı. Fakat yılların arkadasını da sevgılı ugruna ıhmal etmemelı dıye dusunuyorum...

Benımde bır donem boyle sıkıntılarım oldu. ıkı tane cok degerlı dostum sımdı sevgılı dahı hıtap etmekten tıskındıgım ınsan ıcın sureklı benı uyarıyorlardı. Ben zamanla benı kıskandıklarına ınanmaya basladım. Hatta o kısı bıle! Zaten bu fıkrı aklıma sokan o olmustu. Netıce, ben arkadaslarımla gorusmemeye basladım, fakat zamanla onların haklı oldugunu gordum ve onlara ıhtıyaac duydugum o gun kılometrelerce uzakta olmalarına ragmen sırf omuzlarında aglayabıleyım dıye bır kac saatlıgıne de olsa yanıma geldıler... Hala o ınsanlar benım dostumdur, dıgerı ıse hayatım en buyuk hatasıdır!

Demem o kı, yıllarca emek verılen arkadaslara, dostlara gereklı ıtına gosterılmelı. Evet, sevgılınız ozel, onunla ozel anlar yasamak ıstemenız de gayet normal. Fakat kımı zaman kulak verın arkadaslarınıza...

Son düzenleme:
pis görümcem geldi aklıma. Nisanlım bana ne alsa aynısını ister. Beni nereye götürse ayni yere gitmek istiyo. Dısarı cıksak hemen arayıp abi gel sıkıldım hadi der, veya gel beni de al falan diyo. Anlayamıyo maalesef benim yerim ayrı, onun yeri ayrı.

valla kızlar bendede var öyle bi arkadaş sevgilim zaten uzakda 2 günlüğüne gelir arar sürekli nerdesiniz napıyonuz diye bırak basbasa kalalım özlem gfiderelim bak şimdi o sözlendi ben ona yapıyomuyum ole ne gerek var zaman geçirsin onla arkadaslarına ayırdığı zamandada ben olayım yanında yeter

evet kesinlikle kıskanıyorlar canım arkadaşın senle böle bişey yüzünden konuşmuyorsa hiç konuşmasın daha iyi hatta tehlike sinyalleri alıyorum

Benim kardeslerim hatta kuzenim de böyle.Erkek kardesime bir konuda sert tepki vermeyeyim sen zaten git onun yegenlerini sev olur.Birsey olsun kız kardesim hemen onu koru.O zaten seni bizden caldı der.

Ayaklarım agrır.Kız kardesim kuzenimin yanındayken ben eve gidecegim dedigim de onunlayken hic agrımıyor ayagın diye laf sokar.Uf bende anlamıyorum böyle davranısları gercekten.. :umursamaz:

arkadaşınız belki abartmış olabilir,ama siz de her iki tarafa ayırmanız gereken vakti dengeleyebilseydiniz problem yaşamazdınız diye düşünüyorum.olaya objektif bakamıyor olabilirsiniz şu anda.ama direk kıskanıyorlar diye etiketlememeniz daha doğru diye düşünüyorum yanlış anlamazsanız. a.s

Back
X