Senin durumun da aynı mı bilmiyorum ama bizim arkadaşlardan da buna benzer şeyler olurdu bu her zaman kıskançlık değildir.Mesela biz lisedeyken kız arkadaşlarla çok güzel bir plan yaparız tam planımızı uygulayacağız birinin sevgilisi arar, hoppalaaa bizimki de ''Arkadaşlar benim sevgilim aradı ben gelemiyorum''... ışde durum bu olunca bu kıskançlık değildir, biz ne güzel plan yapmışız hiç sevgilisine biz kızlarla plan yaptık gitmezsem onlara saygısızlık olur demek yerine tmm aşkım hemen geliyorum die uça uça giden insanlara da ben sinir oluyorum. Bu saygısızlıktan başka bişe değildir.
Ama yanlış anlama ben bir de olaya arkadaşalarının tarafından objektif olarak bakabil die bu başımdan geçen olayı anlattım, bilemem senin durumunda da detaylar böylemidir ama eğer böyleyse ortada kıskançlık olduğunu zannetmiyorum... opuyorumnanaktan
Ama yanlış anlama ben bir de olaya arkadaşalarının tarafından objektif olarak bakabil die bu başımdan geçen olayı anlattım, bilemem senin durumunda da detaylar böylemidir ama eğer böyleyse ortada kıskançlık olduğunu zannetmiyorum... opuyorumnanaktan