Sinir oluyorum

yazık valla, peki şimdi eşinin ailesiyle arası nasıl? bi tepki verdi mi ?

Ailesiyle arası çok iyi görüşüyorlar Ama ben Ailesiyle iyice arama mesafeler koydum , aynı yerde olmamıza rağmen Bayramdan bayrama evlerine gidiyorum.Eşim Kayınvalidemlerle görüştükleri zaman hemen belli oluyor, çünkü ailecek bana karşı dolduruyorlar, geldiğinde sataşacak yer arıyor.Artık tecrübeliyim ben sinir olacağıma eşim sinirleniyor oturuyor.

Ay Ne Enteresan Bir Durum..:44:
Şart mı Yani Ailesinin de Yardım Etmesi..
Olmasa Ne Oluyormuş?
Ya da Sizin Rahatsızlığınız Sadece Ailenizle mi İlgili?

aileler ne kadar iyi olursa olsun ben maddi konularda ailelerle ortak olunmasından yana değilim şahsen..
çünkü şeytan mı dürtüyor nedir bi zaman sonra sonra kesin bi anlaşmazlık bi dedikodu falan çıkıp kavgalar oluyor..

madem başınızını sokacak eviniz varmış benim aklıma şöyle bir fikir geldi. erkekler arabalara çok düşkündür, birikiminizi arabaya yatırsasınız? ya da belli kısımını arabaya yatırıp kalanıyla da kızınıza hesap açsanız da ileride eğitimi için falan tutsanız o parayı??

Eğer ewet demiş olsaydın şöle gelişecekti ee bizde para verdik bizim üstümüze olsun ewet annemin üstüne olsun onlarda yardım etti hadi bide oturdular mı ömür billah çıkartamazsın

canım ben de seni çok iyi anlıyorum. Aynı durumda olsaydım sinirimden patlardım eminim. Bana kalırsa senin ailen devreye girip oturduğunuz evi geri alacaklarını kastedermiş gibi imalarda bulunsunlar ve siz de yeni bir ev alıp oraya geçin. .Daha sonra şuan oturduğunuz evi tekrar annenlerden almış gibi yapın ve kiraya verip parasını alın. Hem ev almış olursunuz hem de annengilin evini kiraya verdiğiniz için eşinin ailesi bu olaya karışamaz dut yemiş bülbüle dönerler:))

Bence siz de ona bir teklifte bulunun o bu şekilde bir konu açtığında; "Canım ben de şöyle düşündüm her ay şu kadar parayı vadeli bir hesap açacak kadar biriktirip ortak bir hesap açalım (ortak hesap açarsanız iki imzalı hesaptan açtırın ki güvenli olsun ), ya da şu kadar para ayırıp onunla altın alalım, ya da ev kirası derdimiz yok ufak bir araba alalım(eğer arabanız yoksa) , ya da bu ev zaten annemkerin biz kendi evimizi alıp oraya yerleşelim." vb gibi önerilerde bulunun. eğer itiraz ederse de sizi asıl rahatsız eden meseleyi ona direkt söyleyebilirsiniz, "ben içinde sadece ikimizin olduğu planlar yapıyorum sen neden aileni katıp geliyorsun sürekli planlara bu beni rahatsız ediyor dolayısıyla planlarına olur veremiyorum içime sinmiyor" dersiniz. Bence alın karşınıza açık açık güzel güzel konuşun.

sanırım sayfa görüntülemelerde sorun var ki mahmurenin mesajı bende çıkmadı yorum yazdıktan sonra göründü bu sayfa. Evet mahmure nin önerisi de çok mantıklı eşinizin sürekli ailesi ile ilgili planlarla gelmesi sizi rahatsız ediyorsa ev nasılsa ailenize ait madem "annemlerin durumları şu ara iyi değil kendinizi toparlayana kadar bi 6 7 ay daha oturun da biz bu evi kiraya vermek istiyoruz dediler bana" dersiniz. Kendi evinizi alıp ailenizi de haberdar ederek evi kiraya verdirtirsiniz o evin gelirini de aileniz eğer ki kabul ederse siz alırsınız ama eşinize söylemezsiniz eğerki aileniz de onay verirse kirayı almanıza... hem kendi birikiminiz olur bi köşede güvenceniz olur hem de ev sahibi olmuş olursunuz ve ailesini sürekli planlarına katamaz ve susar :)

yepisyeni ev alcaksınız onu da beleşe verceksiniz kaynanaya. oh ne ala memleket. yeni ev alcaksanız kendiniz oturun ayol başkasına niye yar ediyosunuz. kendin çıkar yeni evin keyfini, onlar çok istiyolarsa yine destek olsunlar. kendileri gençliklerinde oturmuşlardır iyi evlerde, bıraksınlar da şimdi siz oturun.

en büyük pay bizim olacak gibi zaten, eşim de ben de çalışıyoruz.. ikna olayım diye eşim zaten evi senin üstüne yapalım dedi ama nedense işte içim bir türlü elvermiyor

Ben sanırım anladım canım seni :) haklısın

Şimdi oturduğunuz evi senin ailen almış sen ailene vicdanen borçlu gibi minnet duygusu içindeyken, eşinin kendi ailesini araya katması seni rahatsız ediyor ve muhtemelen senin aileni de rahatsız edecek. Kişiye göre değişir ama ben de olsam istemezdim onun ailesinin bir şekilde karışmasını.

bence kimseden yardim almayin, boyle de evinizde kimseyi oturtmak zorunda da kalmazsiniz...yani boyle bir yukumluluuk hissetmezsiniz kendinizde...
eger illa alacaksaniz da mutlaka sizin ustunuze olsun...

Yanlış anlamayın sizi eleştirmek istemem ama içinde oturmadığınız ev size ancak derttir.
Bunu bilir bunu söylerim.
Alacaksanız kendinize araba alın, alacaksanız kendinize üst baş alın çok paranız varsa da tatile çıkın. İlla yatırım mı
yapmak zorundasınız? :26: İlla yatırım yapacaksanız olacak bebeklerinize yatırım yapın. Onlar için para biriktirin. Kimse kimseye para vermek ev almak zorunda değil ki
Yeni ev o kadar istiyorlarsa çorbada bizim de tuzumuz bulunsun diyerek bir miktar yardım edersiniz yeni evlerini almada 3-5 lira...
Yarına çıkacağımız belli olmayan bu hayatta önce kendinizi düşünün derim hayat çok kısa

Bence ailenizin evinden çıkıp kendinize ev alıp oturun iki taraf için de en iyisi bu. Tabi başta sizin için.

Erkekler çalışan kadından kendileri yararlandıkları yetmiyormuş gibi sülalerini geçindirecekler utanmasalar.

Son düzenleme:
Eşiniz eksiklik duyuyordur belki ailenizin yardımından dolayı.Ondan ailem destek olsun diyor olabilir:)

kesinlikle iyi düşünüp taşınıp karar verin eşinize belkide öyle dediler kıramadı ailesini ama arka planda ailenin iyi niyet beslediğini hiç düşünmüyorum belkide iyi niyetlidir günahlarını alıyorumdur bilmiyorum ama iyi niyet olduğuna hiç inanmıyorum

ev almayı istediğinize göre belli ki çalışan kazanan insanlarsınız. sizin hatanız en baştan ailenizin evinde kirasız oturmak olmuş. bunu kabul etmeyip gerekirse kiraya çıkmalıydınız. eşiniz de ailesinin yardımı ile ev almak istiyor. ona ne gerek var kazansın sadece kendi gücüyle alsın.siizn bu ev meselesine bi şekilde iki aile de bulaşmış olmuş . tamam belki sizin aileniz yardım ediyor ama bunu eşinin değerlendirmek isteyip kendi ailesini sokuyor işe. siz artık ailemin evinde kirasız oturmak olmuyor ev alacaksak bu evden çıkıp aldığımız eve taşınalım diyin. gidin mis gibi evinizde oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…