Sinir oluyorum

fragranceteacher

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
345
1
66
İstanbul
merhabalar, içimden atamadığım beni cok rahatsız eden bir konu var , belki burada yazıp sizlerle paylaşırsam açılırım diye düşünüyorum..eşim bir ev ya da bir yazlık almayı cok istiyor, buna karşı değilim tabı, beni rahatsız eden alacağı gayrimenkule ailesini sürekli ilişkilendirmesi..güneyde bir yazlık olsun dedi önce ,ailesi de destek olacakmışmış, böylece kolay alabilrmiş, hem de ailesinin isteğini yerine getirerek içini cok rahatlatacakmış, baktı benden tık yok, ben de dedim ist.dan alalım içine kiracı koyarız , bize ek gelir olur dedim, cok pahalı oluyormus da nasıl alacakmışız, ben de dedim ikimiz de calışıyoruz birlikte yaparız dedim, bu sefer tmm dedi ama bir önerisi varmış, ist.dan alacağımız yeni eve ailesi taşınsınmış, biz de onların evlerini kiraya verirmişiz, hem onlar oturdukları semtten daha iyi bir semte gecerlermiş, hem de evlerinden aynı kirayı alabilrmişiz..koca bir hayır dedim tabi ki ...bundan da vazgectik, bu sefer son önerisi güya karasu'dan bir arsa alıp prefabrik 2 katlı ev yaparmışız,onlar da katkıda bulunurmuş.ey allahım napcam ben yaaa :S:S:S:S

canım ne var sinir olacak, ev sizin üstünüze olmayacak mı sonuçta?ne kadar şanslısınki yardım edebilecek durumda olan bir ailesi var eşinin bence güzel bir şey ne varki bunda?Eşinin ailesine sinir olanları anlamıyorum ben sonuçta eşini onlar doğurdu büyüttü senin abin erkek kardeşin yok mu hiç tabi iki ailesini düşünmek en doğal hakkı.
Bin tane eş bulunur ama bir tane ana bulunmaz dememişler boş yere...

sizi anlıyorum ne planlarsanız planlayın ailesinide bulaştırıyor sizde sinir oluyorsunuz bazen benim eşimde yapar ailesinin beklentilerini tatmin etmek için

sozlerinde haklısın cnm , yalnız bizim söyle bir ozel durumumuz var, su anda oturduğumuz evi benim ailem aldı, açıkcası onun ailesinin durumu o kadar iyi değil, ben aileme karsı vicdanımdan dolayı boylr bır seye rahatsız oluyorum..cunku oturduğumuz ev kira olsaydı boyle bir şey düşünemeyecekti eminim..beni anlayabiliyor musun?

güneyde yazlık istanbul da ev karasu da arsa..çok kopuk ve alakasız bence ne istediğinizi öncelikle netleştirin...içlerindne en mantıklısı ist. da ev gibi geldi bana..madem öyle ailesinin oturmak istemeyeceği uzaklıkta ya da o konumda bir yerden alın evinizi..

belliki etki altında kaldığı biri var annesimi babası mı

neden bu kadar herhangi bi gayrimenkule ailesini ortak etmek için ısrar kıyamet var, çok mantıksız

ikinizde çalışıyorsunuz sonuçta

şimdi bana kızacak üyeler ama ben pek iyi niyet sezemedim bu işin içinde, sakın kabul etme, belli ki eşin psikolojik baskı altında

Son düzenleme:
valla kötü bi ihtimal ama mal paylaşımı gibi bi durum olursa, avantajlı mı çıkmak istiyor acaba

aslında ikna etmeye çalıştığı konu bir tapu sahibi olmak istemesi, ailen maddi anlamda ortak olmasın desem bile kabul eder, zaten kabul edeyim diye maddi olarak da ailesi biraz da olsa pay verceğini söylüyor. beni rahatsız eden de ailesinin de kullanmak için yararlandırmak istemesi..tapu zaten bizim olcak,,bir de onların olsaydı yok daha neler...hiç düşünemiyorum

Eşiniz ve ailesi sizin ailenizin aldığı evde oturmanızı içlerine sindiremediler mi acaba? Ya da sizden çok ailesinin yararlanacağı kışlık/yazlık bir yer istiyor gibi de bir durum var.

Yazlık tipi eve, çalışırken çok kısıtlı gidilecek, bir de tatilde onun temizliği ile mi uğraşacağım gibi şeylerle karşı çıkılabilir. Eğer daha çok ailesinin yararlanmasını düşünüyorsa bu itirazlarından sonra bir şekilde bunu dillendirir herhalde. İstanbul da alınabilecek ev için zaten niyetini belli etmiş. Yani, evi ailesi için istiyorsa şu aşamada ev fikrine tamamen karşı çıkıp, para biriktirelim ileride bakarız denebilir. Yazlık yerine otele, motele gidelim, ben de yılda bir hafta on gün hazır masaya oturmak istiyorum denebilir, ki ben çalışırken hep öylesini tercih ettim.

sen nasıl tepki veriyorsun peki cnm, eşin ailesinin beklentilerini hep düşündüğünde??

sinir oluyorum tartısıyorum ama bastırıyorum canım bende calısıyorum suan kamuda sözümü geciriyorum eşime ****bekliyolar diye hergün arar esim annesini gittiğimiz yemeği aldığımızı sattığımızı saklarız görsen daha neler gelme gitme bekler hergün cokşükür artık aynı ilde degiliz kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…