erkekler arasında bi sacmalık durumu işte.
evlenince size onların yanında yardım bile etmicek. sonra kılıbık diceklerdir.
Ya zaten ben kimsenin yanında bişey yaptırtmam kolay kolay kılıbık denmesinden bende hoşlanmam duyarsam da birinden ağzının payını veririm
Hiç kafaya takma.
Hemen hemen her erkeğin verebileceği bir tepki.
Ya farklı resim olsa sesi çıkmazdı diz çökmeli olduğu için istemedi o da biliyorum
Bence sizi mutlu etmek için yapıyor bunları.
Ama erkekler bu konularda inanılmaz dalga geçiyorlar.
Ofistekilerden biliyorum..
Alınmayın çok fazla..
Evet işyerindekiler laf eder diye kaldırmamı istedi
ya ne güzel adam yapcağını yapmış arkadaşlarından çekinmesi normal çünkü erkek ortamında alay konusu olur anlayış gösterebilirsin zaten o özel birşey elalemle paylaşmanın mantığı da yok mis gibi teklifini almışsın evlenmene bak mutluluklar
Evet haklısın ne güzel aldım sürpriz bi şekilde
Allahım başka dert tasa vermesin... alttan al bence sana açıklamış zaten durumu
Kaavga etmedik ben kendi kendime sinir yaptım
Buna takma kalsik Taş fırınım diye gezen erkek modeli:)
merak etme evlenip aynı eve girince birden Lightlaşıyor:)
O şimdiden light işte bari herkes bilmesin istiyor
hiçte takılma onların özünde var odunluk. kızmaya bile gerek yok aranızı bozduğunuza değmez.
Yok bozmadık çok şükür
Nişanlın istemiyorsa koyma sende canım sen zaten teklifini almışsın önünde diz çökmüş illa herkesin görmesine gerek yok ki bu yüzden tartışmayın hiç fotoğrafıda hatıra diye saklarsın
Öyle yaptım kaldırdım fotoyu
Nişandan sonra bari bir hafta tripkes yapın

Gerçekten dert edilecek şey değil bir fotoğraf.
Ben tek bir videoyu/fotoyu sanal ortama yüklese yüzüğü atardım o ayrı
Yok niye atalım yüzüğü bir sürü fotomuz var zaten
Erkek işte hem başkaları ne der diye yaşar ve yaşamaya zorlar hep duygularına gem vurur.
Ben anlıyorum onu neyse normalde yapıyor ya sıkıntı yok
belli ki seni mutlu etmek için ya da fotoğrafçının gazına gelerek vermiş o pozu.
çoğu erkek hoşlanmaz eşlerinin önünde diz çöktüklerinin görülmesinden.
arkadaşları "light" diye takılır ve de öyle gider lakap kalır falan. hassaslar zaten bu konuda.
biraz özel bir poz zaten bence. albümünüzde kalsın ama herkesin görmesine gerek yok bence de.
çok mu gerikafalı kaldım
Yok est neden geri kafalı kalasınız fotoğrafçıda değil kuzeni çekmişti o pozu,evet light denilmesinden hoşlanmaz
Onun açısından bakın bir de, sizden bir şey rica etmiş gayet makul de bir açıklaması var. Böyle bir şey için kapris yapıp, trip atmayın. Kaldırmışsınız zaten resmi. Olmuş bitmiş olay. Biraz empati.
Evet öyle yaptım sadece sinirle kapattım tlfnu geri de açtım zaten
17000 kişi yetmedi mi? illa fazlası da mı olsun?
Yok fazlasında gözüm
şu diğer erkeklerin bu ve benzeri foto çektirip diğer erkeklerin "aaa kılıbık" diye dalga geçme korkusunu anlamıyorum.ya çektirme yada alınma bu "hohoho" gülen hemcinsleri daha bir kılıbiktır kendini bilmez ona çamur atarlar. bunu bile bile trip niye?inek mi alıyor eş mi alıyor. eli havada şamar sana sallarken bir fotosunu atsan arkadaşları "oo mütiş süpersin başarılar, günde 3 öğün devam et. karnından sıpayı sırtından sopayı eksik etme"yorumlarında mı bulunacak yoksa."çüş hayvan" mı vb yorumlar mı yaparlar.sonuçta o iş arkadaşlarının eşleri arkadaşları da görecek biri beğenirse yada yorum yazarsa.
Evet eşleri gördüğü zaman sen bana yapmıyosun diye kavga ediyolarmış
o evlenme teklifi ya, bu ne bileyim mizansen.
hem de nişan için. gerçek teklif de değil.
ben hak verdim nişanlına :)
Kavga etmedik o benim bir anlık sinirimden oldu

ona hiç bişey yansıtmasım tlfnu kapattığımı bile fark etmedi
canını sıkma bence yani çözebileceğiniz bir konu nişanlın madem istemiyor koyma sende evet ona sormuşsun oda evet demiş koy diye ama sanırım düşünmeden söylemiştir iş yerindekileri düşünmeden erkek ortamında takılmalar çok olacağını düşünmüştür o yüzden söylemiştir size özel kalsın fotonuz başkalarının görmesine gerek te yok aslında bu kadar küçük şeyler için birbirinizi incitmeyin derim .Sevgiler..
Ben ona yansıtmadım sadece içimi buraya döktüm

Sorunumuz yok çok şükür
Ya Allah aşkına bunun için telefonu kapatmaya tavır yapmaya değer mi? Adam ya odun olsaydı da bunları yaşamasaydınız? Adam koymasaydın demiş kaldır bile dememiş. Hayatı özellikle mi bu kadar zorlaştırıyorsunuz? Facede üç beş kişi gorse ne gormese ne? Bu kadar önemli mi senin için? Gören de ortada birsey var zanneder. Küçücük birşeyde tepkin böyle olursa kocaman bur hayatı nasıl sırtlanacaksın?
Ortada bişey yok sadece benim o an ki alınganlığım ona bişey demedim zaten kendi kendime sinirlendim ve geçti
Face için gereksin bir foto adam haklı
Sildim fotoyu