Canım gerçekten dalga geçiyorlar ama. Benim eşim ilk zamanlar hiç takmazdı dalga geçmelerini ama yaşı Kemale erince oda bozulmaya başladı. Zaten işyerinde çok saçma sapan insanlar var.Ya canım çok sıkıldı nedenine gelirsek nişan günü çekilmiş fotolarımıza bakıyordum bi tanesi çok hoşuma gitti nişanlım faceye atacağımı bilir pozda evlilik teklifi eder gibi diz çökmüş konuşma balonunda Güzel gözlüm kabul mü ? yazıyo benimkinde de evet yazıyor.Bunu faceye attım kendisine de söyledim attıktan sonra ya bu pozu atmasaydın bilmem ne şimdi işyerindekiler görür dalga geçer neymiş diz çökmüşmüşş evlenme teklifi videosunu binlerce kişi izledi onda da diz çöküyor gocunmuyor ama atttığım foto sorun oldu bende sinirlendim resmi kaldırdım tlfnuda kapattım ulaşamasın diye ..
Madem o pozu çektiriyosun ben atınca da bişey demeyeceksin ben en başta söyledim bunlardan atıcam faceye diye canımı çok sıktı yaptığı şeyin arkasında duramıyor umursama diyorum yine de dalga geçerler diyor ya :S
Mesela biz çocuğumuz olmıycakmı diye hastane hastane geziyoruz. Sonra be hamilelik haberini aldım. Eşime söylemedim ertesi gün ultrason kağıdı ve bir çift pratik kargoyla koydum ve kargoyla özellikle şahısa teslim olsun dedim. Eşim den böylelikle 3 gün saklamış oldum. Aradı sesi heyecanlı ama donuk gibi başta bukadar süpriz yaptım donuk donuk konuştu diye sinirlendim ama işyerinde tanıdığım bir bayan arkadaşı var ondan diğer büyükbaşların gırgır a vurduğunu öğrendim. Yani böyle bişeyle bile dalga geçmeye yer arayan boş insanlar var.